Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Shrike 16 arvostelua

%count% arvostelua 16

Tapahtumat

Shrike lisäsi ravintolan Cargo muistilistalleen.
Shrike lisäsi ravintolan Bodo muistilistalleen.
Shrike lisäsi ravintolan Tuk Tuk suosikkilistalleen.
Shrike arvosteli ravintolan Tuk Tuk: Erinomainen, yksi helsingin parhaista thai-ravintoloista.
11 €
Shrike lisäsi ravintolan B-Smokery suosikkilistalleen.
Shrike arvosteli ravintolan B-Smokery: Keittiön oma seitan oli erinomaisen makuista eikä sen suutuntuma muistuttanut mitään aiemmin maistamaani vastaavaa.
16 €
Shrike arvosteli ravintolan Kokomo Tikibar & Room: Juustosalaatti oli mauiltaan hyvä, mutta tuohon hintaan kaipaisin ehkä hieman lisää syömistä tai ainakin mahdollisuuden leipään tai muuhun lisukkeeseen.
16 €
Shrike arvosteli ravintolan Ravintola Sunn: Eggs Florentine ja keittiön leivälajitelma oli erinomainen startti päivälle ja herkullinen aloitus päivälle.
Brunssi
11 €
Shrike arvosteli ravintolan Sandro Kallio: Batbout Burger fatån (falafel/seitan sekoitus) täytteellä oli herkullinen, ohuet bataattisipsit ja salaatti tasoittivat kokonaisuutta.
20 €
Shrike arvosteli ravintolan Bones: Caseracce-pasta oli erinomainen, joka yhdisteli sieniä suolaisessa ja kermaisessa kastikkeessa sekä makeutta viinirypäleiden muodossa.
18 €
Shrike arvosteli ravintolan Tortilla House Kamppi: Monipuoliset herkulliset maut, tuoreus maistuu.
Lounas
8 €
Shrike arvosteli ravintolan Tortilla House - Tortilla Truck: Monipuoliset herkulliset maut, tuoreus maistuu.
8 €
Shrike lisäsi ravintolan Sloppy Joe West Coast Grill muistilistalleen.
Shrike arvosteli ravintolan Oma: Oma on siis vaihtanut nimeä ja konseptiaan, kutsuen itseään nimellä Vivo's ja tarjoilee enimmäkseen libanonilaista ruokaa.
7 €
Shrike arvosteli ravintolan Drunch Lounge: Munkkivuoren alueen kotiinkuljetuksella pizzan toimittavista känkkylöistä oma suosikkini.
7 €
Shrike lisäsi ravintolan Kasvisravintola Gopal muistilistalleen.
Shrike arvosteli ravintolan Tamarin Freda: Late lunch -tarjouksella tilasin menusta Padkee Mau tofulla (tuliset nuudelit) ja seuralainen Gaeng Keow Wahn tofulla (vihreä curry).
10 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers