Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Salmacis 4 arvostelua

%count% arvostelua 4
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
12194
Thai Orchid Kamppi Thai-Viet Kitchen
Work
Urho Kekkosen katu 1
Helsinki
00100
Finland
60.169262
24.934061
work
pref
+358453109228
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/orchid-thai-viet-kitchen
http://www.thaimaalainenravintola.fi/
thaimaalaista ja vietnam: Olemme erikoistuneet klassisen ja moderniin Thaimaalainen ja Vietnammilainen ruokaan. Orchid ravintola on sijoitettu sopivasti keskelle Helsinkiä, joten se on suosittu lounas- ja päivälliskohde paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa. Käytämme vain tuoreita elintarvikkeita ja vihanneksia sekä aitoja thaimaalaisia ja vietnammilaisia yrttejä ja mausteita. Kokeillamme ja tarjoiluhenkilökunnallamme on pitkä kokemus ravintola-alalla. Kokkimme matkustavat säännöllisesti Thaimaahan hankkimaan uusia ideoita, inspiraatioita ja kulinaarisia taitoja. Tuloksena on valikoima, joka perustuu vanhaan perinteeseen ja moderneihin ruokiin. Hyvän ruuan ja juoman ohella pääset Thaimaan-visiitille sisustuksen ja rauhallisen ilmapiirin ympäröimänä. Pyrimme aina viimeisteltyyn ja erityisen hyvään makuelämykseen, josta jokainen vieraamme voi nauttia. Meillä viihtyy pidempään niin hyvien ystävien seurassa kuin liikelounaallakin. A-oikeuksilla varustetussa ravintolassamme on mahdollista maistaa myös aitoa thaimaalaista Singha-olutta ja Mekong Wiskiä, joka on monelle ruokamatkalla Thaimaahan se piste iin päälle. ORCHID THAI-VIET KITCHEN Kamppi Food Court, Kamppikeskus E-taso Urhokekkosenkatu 1, 00100 HKI puh. 045 310 9228
Thai Orchid Kamppi Thai-Viet Kitchen
thaimaalaista ja vietnam

3
2
2
15 €
Perustasoisia thai-viet-annoksia. Curry ei yllättänyt, mutta sitruunaruoho on silti aina virkistävää. Phad thai tofulla alkoi monotonisuuttaan kyllästyttää annoksen loppua kohti, mutta vei kyllä nälän.

Palvelu oli velttoa, kiinnostumatonta ja eleetöntä, mutta käytännöllistä, eikä laskua joutunut odottelemaan. Olettaisin, että kyse voi olla asiakaspalvelijakohtaisista eroista. Sijainti kauppakeskuksen läpikulkukerroksessa on hälyisä, mutta palvelee liikkujaa.

Suosisin Lönnrotinkadun Orchidia vähemmän hälyisenä paikkana, jossa on palvelu tavannut olla ystävällisempää ja annokset mielestäni tietyllä marginaalilla eloisamman makuisia. Ehkä sekään ravintola ei ole enää takavuosien tasolla ja skarppaamiseen on varaa. Vuosien varrella kaupunkiin on ilmaantunut saman nichen ravintoloita, jotka ohittavat aikaisemmin vaikuttaneen Orchidin. Toivon tietenkin, että pääsen vielä korjaamaan tätä fiilistä.

Ihan käypä paikka syödä nälkäänsä silti.
Salmacis 2.12.2015
Arvosana: 0

business
12556
Ravintola Gurans
Work
Mannerheimintie 168B
Helsinki
00300
Finland
60.202991
24.898817
work
pref
09 4546181
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-gurans
http://www.ravintolagurans.fi/
nepalese cuisene
Ravintola Gurans
nepalese cuisene

3
4
4
Lounas
12 €
Tavallista selvästi luotettavampi nepalilainen perusravintola, jossa palvelu on mutkatonta ja nopeaa vaikka paikka olisikin lounasaikaan täynnä. Annokset ovat todella kookkaita, joskus jopa ihan oikeasti maukkaita.

Plussaa lounaan kasvisvaihtoehdoista, vaikkakin vegaanille on jotakin tarjolla vain tiettyinä päivinä lounasaikaan. Salaattipöytää ei täydennetä riittävän huolellisesti tai usein, ja se on usein sotkuinen lounastajien jäljiltä. Lounasta tulee haettua täältä useammin kuin jostakin muualta.

Varsinaiselle listalle saisi lisätä vegaanisia vaihtoehtoja - nyt ne pitää hakea ilta-aikaan toisista ravintoloista.

Aikaisemmin lounasaikaa hallinneet kaljaveikot vaikuttavat kadonneen ruokailijoiden tieltä, mikä on mukavaa.
Salmacis 1.12.2015
Arvosana: 0

business
14245
Sushi-san
Work
Raumantie 1
Helsinki
00350
Finland
60.205997
24.876814
work
pref
09 454 3373
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-san1
http://www.sushisan.org
sushi take-away: MUNKKINIEMESTÄ TUTTU SUSHIRAVINTOLA NYT MUNKKIVUOREN OSTOSKESKUKSESSA, K-SUPERMARKET MUNKIN VIERESSÄ. TERVETULOA !! Keittiö suljetaan puolituntia ennen ravintolan sulkemista!!! Uusi menu!! Uudet Hinnat 23.11. Alkaen.
Sushi-san
sushi take-away

Ravintolan omistaja ei toistaiseksi halua Eat.fi:hin julkisia arvosteluja tästä ravintolasta, vaan on päättänyt laittaa olemassaolevat arvostelut piiloon. Arvosteluita ei siis ole poistettu, vaan ne tulevat uudelleen näkyviin mikäli ravintolan omistaja päättää myöhemmin taas sallia arvostelut. Mikäli haluat kysyä miksi tämä valinta on tehty tai haluat antaa muuta palautetta, ota yhteyttä suoraan ravintolaan.
Salmacis 21.11.2015
area.social.login.providers