Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

SaLexi 7 arvostelua

%count% arvostelua 7

Tapahtumat

SaLexi arvosteli ravintolan Piparkakkutalo: Ainakin itsellä on hieman sellainen kuva, että paikkaa pidetään hieman parempana kuin se onkaan.
SaLexi arvosteli ravintolan Don Sergio: Hämeenlinnan paras ja luultavasti halvin pizzeria.
SaLexi arvosteli ravintolan Olutravintola Birger: Hämeenlinnan paras erikoisolutravintola.
SaLexi arvosteli ravintolan Kellariravintola Hällä: Olutjuottolaksi taantunut legendaarinen ruokaravintola palautettiin vanhaan ruotuun uuden omistajan toimesta.
SaLexi arvosteli ravintolan Izmir kebab: Kebabin maku on hieman erilainen kuin useimmissa paikoissa, taitavat tehdä itse kebabvartaansa.
SaLexi arvosteli ravintolan Rosso Hämeenlinna: Rosso ei enää jaksa oikein innostaa.
SaLexi arvosteli ravintolan Popino: Hämeenlinnan ravintolatarjonnan kulmakivi, joka tuntuu oikeastaan parantavan koko ajan.
SaLexi arvosteli ravintolan Tawastia Bank: Ravintolasta on jäänyt hieman ristiriitainen kuva, jota voisi oikeastaan kuvailla sanoilla perus ravintolaruokaa, jossa hinta ei aina kohtaa laatua.
SaLexi arvosteli ravintolan Pancho Villa: Olemme käyneet vuosien varrella Pancho Villassa useasti, mutta nyttemmin vältämme paikkaa.

area.social.login.providers