Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

9461

Ruokailu 10 arvostelua

Isot annokset terveellistä ja hyvää ruokaa.
%count% arvostelua 10

Tapahtumat

Ruokailu arvosteli ravintolan Asklipios: Superhyvää varrasta riisillä, salaatti kaverina oli paljon keskivertoa parempaa ja monipuolisempaa.
24 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Ravintola Teivaan Lokki: Grillibuffet.....
Lounas
16 €
Ruokailu lisäsi arvostelijan Sopiva seurattavaksi.
Ruokailu arvosteli ravintolan Pancho Villa: Plussaa ruishampurilaiset minkä itsekin otin, useita eri vaihtoehtoja valittavana, saisivat muutkin ottaa mallia pullamössön tilalle.
11 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Pika Kievari: Hyvää hampurilais / ranskalais annoksessa oli pihvi mikä todennäköisesti oli itse tehty, murea ja maistuva.
12 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Ravintola Patras: Lyhyesti.
9 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Aspendos: En muista aivan tarkkaan oliko annoksen hinta tuo 7 euroa, mutta sitä luokkaa...
7 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Kiveriön Kulma: Hyvä palvelu, viihtyisä paikka ja siistikin.
Lounas
8 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Taivaanranta Lahti: Surkean pieni lounas mitä piti vielä odottaa, taisi olla jotain kasviskeittoa.
Lounas
8 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Ravintola Santa Fe Lahti: "Varma valinta" Kun puhutaan Lahtelaisista paikoista niin Santa Fessä saa tuhdin ja hyvän annoksen aina, ei siis mitään design kikkailua.
13 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Lounasravintola Mänty: Paras lounaspaikka Lahdessa.
Lounas
9 €
Ruokailu arvosteli ravintolan Spaghetteria Mamma Maria: Ennen toimi paremmin, vaikkakin alusta lähtien on pitänyt "säästää" haarukka Et siis saa uutta haarukkaa kun pääruoka tulee.
10 €

area.social.login.providers