Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Robben 15 arvostelua

%count% arvostelua 15

Tapahtumat

Robben arvosteli ravintolan Wanda´s Kitchen & Lounge: Erinomaista, hyvin valmistettua ja maustettua ruokaa.
30 €
Robben arvosteli ravintolan Kolme Kruunua: Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä.
Robben arvosteli ravintolan Ravintola Cheng Long: Ehkäpä annosten tasossa on vaihtelua, sillä oma kokemukseni Kung Po -kanasta oli hyvin erilainen kuin edellisellä arvostelijalla.
9 €
Robben arvosteli ravintolan Grill It!: Arvosteluista päätellen ravintola on tarjonnut vaihtelevia kokemuksia - omani oli erinomainen.
40 €
Robben arvosteli ravintolan Himalaya: Himalaya sijoittuu mielestäni Helsingin nepalilaisten ravintoloiden parempaan puoliskoon.
Robben arvosteli ravintolan Kantipur: Jotain nämä kaverit tekevät paremmin kuin muut nepalilaiset ravintolat Helsingissä.
16 €
Robben arvosteli ravintolan Ravintola Mäkikupla: Arvosteluiden perusteella Mäkikupla jakaa mielipiteitä - toisille se tarjoaa parasta Kallio-pizzaa, toisille taas elämys on paljon valjumpi.
Robben arvosteli ravintolan Donghai: Lähdetään siitä, että Donghai on pieni.
7 €
Robben arvosteli ravintolan Stone's beer & burgers: Stone's on periaatteessa erittäin tervetullut paikka keskustan ravintolatarjontaan.
19 €
Robben arvosteli ravintolan HOKU: Löysin Hokun eat.fi-arvostelujen perusteella, joissa hehkutus oli sitä luokkaa, että pakkohan sitä oli itsekin mennä katsomaan, mistä on kyse.
25 €
Robben arvosteli ravintolan Ravintola Mr. Lau: Tieni vei pari viikkoa sitten Etelä-Haagan ainoaan(?) kiinalaiseen ravintolaan, joka oli lauantai-iltapäivänä lähes täynnä krapulaansa parantelevia ihmisiä.
14 €
Robben arvosteli ravintolan Helmi Grilli: Paikka vaikutti jo ruokalistansa puolesta mielenkiintoiselta, ja erittäin mukava visiitistämme lopulta tulikin.

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers