Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Petlau 3 arvostelua

%count% arvostelua 3
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
14
Bar Teos
Work
Runeberginkatu 61
Helsinki
00260
Finland
60.180599
24.9254
work
pref
(09) 454 3591
fax
(09) 045 6800478
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bar-teos
http://www.barteos.fi
tapas-baari
Bar Teos
tapas-baari

1
1
2
25 €
Ei ollut kiva kokemus. Olimme isolla porukalla pikkujoulua viettämässä. Palvelu toooodella hidasta: meni iäisyys, että tilauksiamme tultiin ottamaan. Erikseen piti pyytää, että saisimme tilata juomia. Tarjoilijat sekoilivat juomatilausten kanssa (=väärät juomat) ja osalle ei tuotu lainkaan juomia.
Odotimme puolitoista tuntia ruokia. Ruuat olivat eineksiä: mm. "maalaismakkara-tapas" oli (Lidlin?) bratwurstia jne. Taisivat muutenkin tapakset olla niitä Lidlin tuotteita, jotka oli vain aseteltu nätisti lautasille, maku oli pettymys.
Jälkiruokien kanssa myös oli hämminkiä: menussa oleva mantelikakku oli loppu, joten se oli korvattu kysymättä juustosiivulla! Erikoinen kombinaatio.
Yksi seurueestamme ei saanut jälkiruokaa, vaikka oli tilannut kokonaisen menun.
Tarjoilijat toivat laskut pyytämättä pöytään ja tunnelma oli sellainen, että meitä hätisteltiin pois. Tässä vaiheessa sitten valitimme, että yksi ei saanut jälkiruokia. Jälkkäri tuli pöytään, mutta laskuttaminen jatkui kovalla vauhdilla.
Kuittia en saanut, vaikka pyysin. Pisteenä i:n päälle tarjoilija kiroili äänekkäästi espanjaksi, kun pöydästämme putosi lasi lattialle.
Selvästi ei ollut varauduttu illan ja joulunalusajan ruuhkaan, tarjoilijoita oli vain kaksi eivätkä he olleet muutenkaan tehtäviensä tasalla ja sekoilivat palvelussa oikein urakalla. Ja se ruoka oli pettymys.
Petlau 17.12.2016
Arvosana: 0

business
2990
Food Bar & Kitchen
Work
Kauppalaispiha 3
Jyväskylä
40100
Finland
62.2435
25.746599
work
pref
014 449 9333
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/food-bar-kitchen
http://www.foodbar.fi
Food Bar & Kitchen

1
2
2
15 €
Satuimme vain etsimään ruokapaikkaa eikä satunnainen valintamme mennyt ollenkaan nappiin. Plussaa siitä, että palvelu oli kieltämättä ystävällistä ja pirteää mutta ruokien saaminen kesti aivan armottoman kauan. Seurueessamme oli 3 lasta ja 3 aikuista, muuten ravintola oli lähestulkoon tyhjä. Silti ruokien tuleminen kesti yli 45 minuuttia. Seurueen pienin alkoi jo itkeä nälkäänsä. Oli pakko käydä kysymässä tarjoilijoilta, kestääkö vielä kauan, minkä jälkeen osa annoksista tulikin parissa minuutissa. Tilasimme mm. lihapullakorin sekä lihapullapastaa tomaattikastikkeessa. Lihapullat jäivät syömättä: ne olivat kivikovia pallukoita ja maultaan aika kamalia. Savukalasaalatti oli ok, mutta esillepano outo, sillä lohi oli yhtenä isona kimpaleena salaatin päällä. Ei kovin houkuttelevan näköinen. Ja kaiken lisäksi annokset tuotiin eri aikaan. Kyllä ihan perusjuttu on se, että ruoat tuodaan seurueelle yhtä aikaa. En tiedä, oliko keittiössä vajaa miehitys ja muutenkin huono päivä, mutta kokemus oli kyllä aikamoinen pettymys. Nälkä oli kova, mutta siltikään ei tullut syötyä kaikkea.
Petlau 6.8.2014
Arvosana: 0

business
6752
Sammatin Kievari
Work
Paikkarintie 197
Sammatti
09220
Finland
60.3377
23.801201
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sammatin-kievari
Sammatin Kievari

2
2
2
Lounas
17 €
Peruslounasruokaa, hieman mautonta, ei tosiaan mitään erikoista, mutta ihan ok ja syötävää. Nykyisillä hinnoilla alkaa kuitenkin olla hinta-laatusuhde välttävä.

Harmillista on, että kievarin palvelu on hieman tympeää. Omistajat eivät puhu mitään eivätkä hymyile. Kova kiire tuntuu olevan koko ajan täyttää lounaspöytää ja kerätä astioita pöydistä - kävelevät kovalla vaihdilla keittiön ja salin väliä. Näin on myös puolityhjässä ravintolassa, ihme kyllä! Hieman ikävä on, että astiat haetaan pöydästä aina kovalla kiireellä - melkein kädestä napataan lautaset. Tästä tulee kyllä epämiellyttävä tunne, ikäänkuin olisi hoputettaisiin syömään (ja lähtemään pois) nopeasti. Ja koskaan omistajat eivät sano mitään kerätessään astioita.
Olen käynyt useampana eri kesänä Sammatin kievarissa ja aina on palvelu ollut samanlaista. Kertaakaan ei ole kysytty, maistuiko ruoka, eikä myöskään ole toivotettu hyvää päivänjatkoa tms. Täysin ilmeetöntä palvelua. Kyllä ystävällisyys ja hymykin kuuluisivat palveluun, tällaisen asian pitäisi olla itsestäänselvyys ravintoloitsijoille. Eivätkä ne sitäpaitsi maksa mitään!
Petlau 22.7.2014
Arvosana: 0
area.social.login.providers