Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Niinukka 1 arvostelu

%count% arvostelua 1
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
9047
Casa Largo
Work
Asema-Aukio 2
Helsinki
00100
Finland
60.170399
24.9391
work
pref
010 76 63500
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/casa-largo
http://www.casalargo.fi/
espanjalaista: Casa Largo on moderni espanjalainen ravintolakokonaisuus kahdessa kerroksessa; 2 baaria, tapasbaari ja ravintola.
Casa Largo
espanjalaista

2
1
1
Olimme ystävättäreni kassa menossa ensin vain tapaksille, jolloin meidän ohjattiin pois ruokailevien puolelta, meille kerrottiin, että näin joulun alla pöydät varataan ruokalijoille vaikkakaan varauksia ei tuolla hetkellä ollut. Tämän ymmärsimme ja menimme baarin puolelle katsomaan josko sieltä löytyisi pöytää. Ei löytynyt, joten palasimme ravintolan puolelle ja sanoimme ruokailevamme, jolloin hyvin epäystävällinen ja töykeä tarjoilija ilmoitti meille, että "no, nyt joudutte vähän odottamaan, pitää tarkistaa onko pöydät varattuja". Hmm....pöydät eivät olleet paria sekuntia aiemmin varattuina.
Enpä ole näin surkean jäätävää palvelua vielä kokenut. Sanomattakin selvää, että me ja lompakkomme marssimme ulos ja kannoimme rahat toiselle ravintolalle. Usein ravintoloissa on sisäänheittäjiä, mutta Casa Largo olikin palkannut ulosheittäjän. Tähän ravintolaan en tule koskaan enää menemään j varmasti jaan kokemukseni myös muille.
Niinukka 15.12.2016
Arvosana: 0
area.social.login.providers