Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Nekka 60 arvostelua

%count% arvostelua 60

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
47843
Trattoria La Mia Bella
Work
Eurantie 7
Eura
Finland
61.127151
22.132729
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/trattoria-la-mia-bella
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=24719&culture=fi-FI
Italialainen
Trattoria La Mia Bella
Italialainen

4
4
4
Ihana yllätys pienellä paikkakunnalla: italialainen ravintola, jossa saa oikeaa ruokaa. Ruokalista on todella laaja ja sisältää pastoja, pihvejä, salaatteja, kalaa jne. Paikkana tämä ei ole kummoinen. Ravintola sijaitsee noin 60-70-luvun matalassa liikehuoneistossa ja on kovin asiallinen, siisti, jopa vähän karu. Mutta omistaja oli todella miellyttävä, ei italialaisen intoileva ja kovaääninen, vaan suomalaiseen makuun rauhallinen ja mukava. Näki, että hän otti asiansa tosissaan. Ruokaa odottelimme kotvan, mutta asiakkaitakin riitti lauantai-iltapäivänä kolmen aikaan melkein joka pöytään. Pöytiä oli pienehkössä tilassa alle kymmenen. Otimme jokainen eri annoksen. Hampurilainen ei ollut kovin italialainen valinta, ja ehkä heikoin lenkki, mutta ei ollenkaan huono. Tonnikala-annos oli mieleinen, kypsyystoive toteutui, lohipasta herkullinen ja jopa vaativassa vegetarianapastassa oli onnistuttu. Ei paljon raaka-aineita, mutta kastiketta teki mieli nuolaista lautasen pohjalta. Ruoat olivat vaatimattoman näköisiä, mutta maut juuri niin ihanalla tavalla täyteläiset, että hymy nousi huulille. Mukava paikka, jonne tulee mielellään uudestaan!
Nekka 11.8.2019
Arvosana: 0

business
5323
Naantalin Wanha Kaivohuone
Work
Nunnakatu 7
Naantali
21100
Finland
60.4702
22.0161
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/naantalin-wanha-kaivohuone
Naantalin Wanha Kaivohuone

3
3
3
Kesäsunnuntai-iltapäivänä auringonpaisteessa vilskettä ja vilinää riittää Naantalin rannassa. Tässä paikassa ei onneksi ollut lisähälinää eli musiikkia, ja siksi valitsimmekin tämän. Ruokailijoita oli melko vähän, joten pelkäsimme ruoan olevan huonoa. Mutta ei se ollut! Palvelu terassilla toimi jouhevasti. Klassinen Cobb-salaatti (vuodelta 1937) oli maukas, samoin pizzat oikein mukavasti paistuneita ja maukkaita. Päällysteetkin olivat hieman parempaa tasoa tyyliin lohta ja kana-pekonia. Koko tosin oli pienehkö eikä annokseen kuulunut mitään lisuketta eikä salaattia. Olimme kuitenkin ilahtuneita ja tyytyväisiä; turistirannikolla ihan kelpo paikka!
Nekka 4.7.2019
Arvosana: 0

business
9976
Sofia
Work
Siltapuistokatu 2
Pori
28100
Finland
61.493195
21.798849
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sofia
http://www.amica.fi/ravintolasofia
lounas ja tilausravintola: Tuskin Gustav Ramberg puuvillatehdasta satakunata vuotta sitten perustaessaan arvasi että sen sydämmessä sijaitsee tänä päiväna tasokas lounas- ja tilausravintola Sofia. Vaika toiminta vanhassa kehräämössä on muuttunut,on sen arvokkuus ja omaperäinen ilme säilytetty. Vanha puuvillatehtaan alue on edelleen merkittävä kaupungin kulmakivi. Siis "ARJESTA JUHLAAN" Ravintola Sofia, Kela tukee Opiskelija lounasta Tervetuloa Opiskelijat
Sofia
lounas ja tilausravintola

4
4
4
Lounas
10 €
Kukahan lienee kirjoittanut ravintolan esittelyn? Löysin siitä yhdellä lukemalla 10 virhettä. Ei anna kovin hyvää kuvaa ravintolasta, joka on kuitenkin ihan varteenotettava. En ollut käynyt paikassa moneen vuoteen, mutta lauantailounas kympillä houkutteli. Tarjolla oli neljää lajia lämmintä ruokaa, joista yksi kasvisvaihtoehto. Kaikki olivat kotiruokamaisia, mutta maukkaita. Salaattivalikoimat olivat mainiot, ja erityiskiitoksen annan leipäpöydälle. Rapeakuorista, tuoretta leipää, nam! Hintaan kuului myös jälkiruoka ja kahvi. Kympillä tosi hyvä setti Puuvillan ostoskeskuksessa kiertelyn jälkeen. Ruoat olivat sulkemiseen asti siistit ja ruokaa oli hyvin jälkellä. Mitään rääppeitä ei tarvinnut nuolla tarjoiluastioiden pohjilta. Paikka on vanha ja se näkyy, hyvässä. Tiiliseinät, jyhkeät huonekalut, katto korkealla. On tilaa asettua omiin oloihinsakin, koska ravintola on hyvin laaja. Hienosti on kuitenkin onnistuttu välttämään kolkkous. Henkilökunta oli hyvin hommassa mukana, opastusta ja hyvää mieltä riitti. Ainoa ihmetyksen aihe oli kovin syksyiset kaalipata (joka oli maukasta...) ja omenapiiras jälkiruoaksi kesäkuussa. Jälkiruoka toikin notkahduksen muuten herkulliseen kattaukseen; se oli melko mautonta ja olisi vaatinut lisäää makeutta tai jotain ekstraa. Mutta miinus on hyvin lyhyt ja paikkaa voi suositella.
Nekka 3.7.2019
Arvosana: 0

business
15539
Onnenkoski
Work
Onnenkalliontie 3
Pori
Finland
61.673416
21.739969
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/onnenkoski
kahvio-ravintola
Onnenkoski
kahvio-ravintola

3
2
1
Brunssi
25 €
Äitienpäivälounaalla tupa oli täynnä. Ruoka tarjottiin seisovasta pöydästä. Kokonaiskuva oli hieman tuhruinen ja nuhruinen; oli suttuisia kattilankansia ja erilaisia astioita, alumiinifolioita yms. ja ruoka oli monesta lopussa ja lisää ei tuotu tarpeeksi nopeasti. Salaatit olivat todella alkeellisia linjalla tomaatti-kurkku-salaatti ja kastiketta niille ei näkynyt. Hölskytyskurkut olivat hyvin etikkaisia. Lohta oli alkupaloiksi kolmella tavalla, mutta kaikki maukkaita. Lämpimäksi ruoaksi pehmeää possunposkea ja (taas) lohta, perunoita sekä hiukan epämääräisiä porkkanoita, parsaa sekä papuja. Bearnaisekastike oli juoksettunut. Maut ruoissa olivat mietoja ja sinänsä miellyttäviä. Kotikalja oli alkajaisiksi loppu; vain kolme ensimmäistä seurueesta ehti sitä saada. Jälkiruoaksi oli onneksi jotain muuta kuin mansikkakakkua, eli hyydykekakkua sekä pannacottaa. Nämäkin olivat kovin toistensa kaltaisia. Entinen hyvä paikka oli laskenut hieman tasoa, tunnelma ei ollut yhtä kiva ja hinta liian iso tasoon nähden. Porin keskustan lounaspaikoissa saa parempaa lounashintaan, valitettavasti. Katseltuamme lopuksi paikassa myytäviä tavaroita ja tehdessämme lähtöä henkilökuntaan kuuluva nainen esti tiemme ja kyseli, "Mitä te siellä oikein katsoitte"? Tuntui vähän oudolta... En usko, että ihan heti toiste...
Nekka 12.5.2019
Arvosana: 0

business
6022
Porin ammattiopisto Liisanpuisto
Work
Liisankatu 20
Pori
28100
Finland
61.485001
21.786699
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/porin-ammattiopisto-liisanpuisto
http://www.porinammattiopisto.fi/sivu.aspx?taso=1&id=16
opetusravintola
Porin ammattiopisto Liisanpuisto
opetusravintola

2
2
2
Lounas
Paikka on hieman aneeminen ja jotenkin liian iso syöjämäärään nähden. Esillepano tavanomainen. Leivän olisi olettanut olevan paikalla tehtyä, mutta ei...
Ruoat olisivat kautta linjan kaivanneet lisää mausteita. Tarjolla oli muutama salaatti sekä kala- ja lihavaihtoehdot. Täytetyt paprikat olivat kasvissyöjän vaihtoehto, mutta täyte oli miltei silkkaa riisiä eikä maistunut miltään. Olematon juustokuorrute ei tilannetta pelastanut. Jälkiruoaksi oli kiisseliä. En usko tulevani toiste.
Nekka 5.5.2018
Arvosana: 0

business
221
Ravintola Perho
Work
Mechelininkatu 7
Helsinki
00100
Finland
60.170898
24.921301
work
pref
(09) 5807 8649
fax
(09) 5807 8670
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-perho
http://www.ravintolaperho.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=753&culture=fi-FI
suomalaista: Suomen ensimmäisen ravintolakoulun opetusravintola, jossa koulun opiskelijat harjoittelevat tulevaa ammattiaan varten sekä keittiössä että salissa. Ravintolan yhteydessä Helsingin vanhin toiminnassa oleva pienpanimo.
Ravintola Perho
suomalaista

4
3
3
Juhlimme syntymäpäivää opiskeluaikojemme suosikkimestassa. Vanhat muistot tulivat mieleen, vaikka henkilökunta olikin vaihtunut :) Menu oli lyhyt, kuten ennenkin. Tarjoilu hieman hapuilevaa ja totista, ja ruokaa sai odottaa ikuisuuden. Kaikki oli kuitenkin tietysti pieteetillä valmistettu. Parsaa, todella maistuva kasvisannos paahdettuine juureksineen ja risottoineen. Kala- ja liha-ateriat olivat myös maukkaita. Hinta ei tuntunut enää niin edulliselta kuin opiskelijabudjetilla joskus ammoin, mitenhän se on mahdollista? Oikea paikka kuitenkin herkuttelulle vanhaan, tyylikkääseen malliin.
Nekka 5.5.2018
Arvosana: 0

business
6035
Raatihuoneen Kellari
Work
Hallituskatu 9
Pori
28100
Finland
61.4897
21.7939
fax
(02) 633 7844
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/raatihuoneen-kellari
http://www.raatihuoneenkellari.fi
ruokaravintola
Raatihuoneen Kellari
ruokaravintola

4
4
3
Kolmen vuoden jälkeen palasin tähän ravintolaan, viimekertainen valtaisa pettymys yhä mielessä.
Ja ihme oli tapahtunut! Iso porukka oli jälleen koolla. Tilauksia ei ollut ilmoitettu etukäteen, joten henkilökunta pantiin koetukselle. Vastaanotto oli hillityn viileä, ja pelkäsin jo pahinta. Mutta miestarjoilija olikin tilanteen tasalla ja hoiti joutuisasti ja mukavan huomaamattomasti, mutta huumorilla kuorruttaen homman kotiin. Tila oli muuttunut viehättävämmäksi, valot olivat tunnelmalliset. Ruoka hoitui pöytään nopeasti ja oli hyvää. Alkuruokana nautin maukkaan
vihersalaatin viinirypäleineen ja parmesaneineen, pääruoaksi kananrintaa, joka oli miellyttävän mehukasta ja hyvin maustettua. Lisukkeena oikein mukavasti rapea ja pippurinen perunakakku sekä juureksia. Näitä olisi voinut olla hieman enemmänkin. Kastike oli appelsiininen, maukas. Jälkiruokana suklaakakku Bailey's-kastikkeen kera. Sekin oli aivan suunmyötäinen. Paikka nousi jälleen porilaisten ravintoloiden kärkipaikoille, jos ei kärkeen. Hienoa!
Nekka 3.11.2017
Arvosana: 0

business
9131
Ravintola Andalucia
Work
Pohjoispuisto 4
Pori
28100
Finland
61.487499
21.793301
work
pref
02 641 2049
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-andalucia
http://www.andalucia.fi/
espanjalainen: Liki 30 vuotta toiminut ruokaravintola Porin keskustassa. Ennen sijaitsi mikonkadulla, nyt on toiminut vuodesta 2009 lähtien osoitteessa: Pohjoispuisto 4. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi!
Ravintola Andalucia
espanjalainen

4
4
3
Kasvisruokaa pihviravintolassa? Kyllä, ja ihan hyvää oli. Ei mitään maatamullistavaa, mutta sellaista, että tuli ihan hyvälle tuulelle. Punajuuri ja aurajuusto ovat kyllä niin klassinen pari, ettei epäonnistumiselle ole paljon mahdollisuuksia. Bataattiranskalaiset olivat reilun kokoisia, mutta rapeahkoja. Ei mitään suurta mielikuvituksen lentoa, mutta huolellisesti valmistettua ja tarjoiltua ruokaa. Ravintola sijaitsee puiston laidalla, 60-luvun kerrostalon katutasossa. Sisustus on myös selkeä ja asiallinen. En hurraa, mutta taputan hillitysti.
Nekka 20.5.2017
Arvosana: 0

business
9413
Bembölen kahvitupa
Work
Bellinmäki 1
Espoo
02740
Finland
60.222801
24.6738
work
pref
09 8632 917
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bembolen-kahvitupa
http://www.bembolenkahvitupa.net
suomalaista
Bembölen kahvitupa
suomalaista

2
3
3
Kahville piti päästä sisustustavaratalokierroksen jälkeen, mutta ei pahvikahvia ja pehmistä tällä kertaa, kiitos! Päädyimme lähistöllä sijaitsevaan "museokahvilaan" ilman museota. Harmi, että kahvileivät, munkkirinkilät ja wienerleipä, olivat jostain muualta peräisin ja jopa vähän vanhahkon oloisia.Tällainen vanha, tunnelmallinen paikka eikä omia leivonnaisia! Ehkä satsataan lähinnä ruokaan, sitä emme maistaneet.
Nekka 1.5.2017
Arvosana: 0

business
266
Kosmos
Work
Kalevankatu 3
Helsinki
00100
Finland
60.168098
24.9396
work
pref
(09) 647 255
fax
(09) 607 603
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kosmos
http://www.ravintolakosmos.fi
suomalaista
Kosmos
suomalaista

4
3
2
Kuttuuriravintolakierros jatkuu pitkällä viipeellä. Poika ei tykännyt tästä. Itselle maistui tarpeeksi sinappinen ja kapriksinen täytetty lehtipihvi. Duchessessa oli muskottia, sekin oli maukasta. Etikkaiset lisukkeet oli mahdutettu kolmen hengen pöytäkunnalle kolmeen pieneen kuppiin eikä mistään raikkaasta tai tuoreesta ollut puhettakaan. Tarjoilu oli jotenkin vanhanaikaista sekä hitaahkoa ja narikka tyly, mikä tietysti kuului hintaan. Ja hintahan oli melko suolainen tästä kaikesta. Mutta mitä sitä ei muutamasta politiikan ja taiteen tunnetusta henkilöstä ja karusta 60-luvun tunnelmasta maksaisi. Ainakin kerran elämässään.
Nekka 1.5.2017
Arvosana: 0

business
12
Café Engel
Work
Aleksanterinkatu 26
Helsinki
00170
Finland
60.168873
24.951881
work
pref
09-652776
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/cafe-engel
http://www.cafeengel.fi
kahvisalonki
Café Engel
kahvisalonki

3
3
1
Hieman nuhjuinen, vaikkakin historiallisen oloinen kahvila Helsingin parhaalla turistipaikalla, Senaatintorin laidalla. Pöytiä oli ehkä hieman liikaa lattiapinta-alaan nähden, asiakkaita ei kuitenkaan tungokseen asti. Tarjoilu pöytiin, kahvileivät melko tavanomaisia, mutta ylihintaisia. Paikka voisi olla "enemmän"; jotain puuttui. Tunnelma oli hieman nuukahtanut ja asiakaspalvelu myös hiukan välinpitämätöntä.
Nekka 21.3.2017
Arvosana: 0

business
15524
El Fant Coffee & Wine
Work
Katariinankatu 3
Helsinki
00170
Finland
60.168816
24.953732
work
pref
0442369953
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/el-fant-coffee-wine
http://www.elfant.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
coffee & wine: Laatu kahveihin ja viineihin keskittyvä kahvila/viinibaari Torikortteleiden yhteydessä.
El Fant Coffee & Wine
coffee & wine

4
4
3
Istuimme hetken museokierroksen päätteeksi. Tilasimme teetä, lattea ja pari smörreä, toinen lohi-, toinen katkaraputäyttellä. Leipä oli saaristolaisleipää, mutta aivan liian paksu viipale vei kummastakin leivästä suurimman nautinnon, vaikka täyte sinänsä oli ok. No, menipä ainakin nälkä.Tee oli todella hyvää, samoin latte. Tunnelma oli ainakin perjantai-iltapäivänä ihanan rauhallinen, museoon sopiva,
Nekka 21.3.2017
Arvosana: 0

business
6381
Kontion Kahvila
Work
Kuninkaankatu 9
Rauma
26100
Finland
61.12883
21.508327
work
pref
02-4373385
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kontion-kahvila
http://www.kontion.fi/index.html
Kontion Kahvila

4
4
4
Uusi kokemus Kontiosta: yllättäen talvisena lauantaina kahvila on aivan täynnä iltapäiväkahvittelijoita. Asiakkaina vanhoja ja nuoria, ja varsinkin siltä väliltä! Tiskillä tulee valinnan vaikeus: on montaa sorttia pikkuleipiä ja munkkeja, on leivoksia ja mielenkiintoisia suolaisia purtavia! Kahvi oli erityisen maukasta, samoin latte ihanan pähkinäinen. Sisustus oli sama vanha, mutta eihän mummo saakaan muuttua! Nostan arvosanaa, kiva paikka.
Nekka 11.2.2017
Arvosana: 0

business
13816
Ravintola Goto
Work
Kuninkaankatu 17
Rauma
26100
Finland
61.128681
21.510828
work
pref
02-8222750
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-goto
http://www.ravintolagoto.fi
Ravintola Goto

3
4
2
18 €
Kiva sijainti torin laidalla, samoin moderni sisustus oli yllättävän hauska ja tyylikäskin vanhassa puutalossa keskellä Vanhaa Raumaa. Asiakaspalvelu sujui rennosti ja sulavasti. Tilaus ja ruoan saapuminen oli ripeätä. Hampurilaisannos sen sijaan oli hintaansa nähden melko tavanomainen. Kaikki lisukkeet (ketsuppi, sinappi ja valkosipulimajoneesi sekä herkkukurkkuviipaleet) olivat ihan tavanomaisia, kaupasta saatavia. Jauhelihapihvi oli paksu; medium, kuten tilattiin. Sämpylä pussista otetun tuntuinen. Ranskalaiset suuria ja rapeita. Jäävuorisalaattia ja tomaattia piti annos vielä sisällään. Kaikki oli ihan ok, mutta samanlaisen teen tavallisena lauantai-iltana kotona. Ravintolalta odottaisi jotain omaa ja erilaista. Lisää mielikuvitusta lisukkeisiin, jos hampurilaiset tuodaan fine dining -ravintolan listoille!
Nekka 11.2.2017
Arvosana: 0

business
13550
Kirjaston kahvila
Work
Gallen-Kallelankatu 12
Pori
28100
Finland
61.487129
21.791866
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kirjaston-kahvila
http://www.pori.fi/kirjasto/kirjastonkahvila.html
Kirjaston kahvila

3
3
3
Kävin pitkästä aikaa... Jotain on tapahtunut, ruoka on muuttunut. Keskivertoa, jopa mautonta. Kahvilapuolen tarjonta pysyy muuttumattomana ja niukkana. Aineksia olisi enempäänkin, kun sijainti on hyvä ja asiakkaita riittää.
Nekka 16.10.2016
Arvosana: 0

business
965
Ravintola Wuojoki
Work
Kartanontie 28
Eurajoki
27100
Finland
61.217999
21.6744
work
pref
02 8399 7700
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-wuojoki
http://www.vuojoki.fi/
Ravintola Wuojoki

2
3
1
Lehmänhäntä! Lokakuun buffet-lounas, tuloaikamme puolivälissä ilmoitettua kolmen tunnin aukioloa. Pöytä varattuna, odotukset monen vuoden vierailujen jälkeen korkealla. Juuri mitään ei ollut jäljellä paikan entisestä loistosta, vain kulissit. Alkupalat vielä menettelivät. Tosin mäti loppui tyystin kesken ruokailun ja salaatit olivat mitättömiä. Tyylitaju heitti monessa kohtaa: anasta juustopöydässä, karjalanpiirakoita ruoan kanssa, croissantteja ja appelsiinimarmeladia lounaalla... Kaikenlaista naksua oli myös heitettäväksi salaattien päälle. Pääruoaksi oli kuivettuneita kanapaloja mitäänsanomattomassa kastikkeessa, lenkkimakkaran paloja, mustaamakkaraa sekä lihapullia. Tsiisus, kartanossa!! Juustot olivat loppu, uusien vatien tuonti tökki koko ajan pahasti ja se mitä saatiin, täytyi jakaa kristillisesti, että kaikille riitti. Pääruoan kanssa tarjottavat perunat valmistuivat, kun olimme syöneet jo kaiken muun pääruokaan kuuluvan. Lopun kruunasi täytekakkunokare, joka oli jäljellä, kun saavuimme siihen pisteeseen. Se ei ollut luvattua suklaakakkua, vaan tavallista kermahedelmää. Tilalle tuotiin piparkakkuvanukasta. Kahvin kanssa!...Ja huipennus: odottelimme sitten lopuksi vielä kahvimaitoa, joka oli myös päässyt loppumaan. Tämä nautittiin kitkerän kahvin kera. En voi todellakaan enää suositella! Alkupaloja lukuunottamatta tavallista henkilöstöruokalatasoa hintaan 28 e.
Nekka 9.10.2016
Arvosana: 0

business
13584
Kulttuuriravintola Kivi
Work
Keskustori 2
Tampere
33100
Finland
61.497944
23.761545
work
pref
03 2160 242
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kulttuuriravintola-kivi
http://www.tampereenteatteri.fi/fi/ravintola/kulttuuriravintola-kivi/
ruokaa, juomaa, ohjelmaa!: Keskustorin Kulttuuriravintola Kivi on tunnettu laadukkaasta liveohjelmastaan, jossa viihtyy hyvä ruoan juoman parissa muutoinkin. Ruokalistalla on sesongin mukaista sapuskaa erilaiseen nälkään ja viinilistalle on haettu viinin ystäville myös uniikimpia vaihtoehtoja. Talvella tunnelma on lämmin ja kotoisa, kesällä auringossa kylpevä terassi levittäytyy koko teatteritalon edustalle.
Kulttuuriravintola Kivi
ruokaa, juomaa, ohjelmaa!

3
2
2
Tampereen läpikulkumatkalla paikka osoittautui sopivaksi, koska auton sai helposti lähelle parkkiin. Ravintola sijaitsee teatteritalon siivessä, jossa on kuultavissa historian havinaa. Kalustus on vanhaa ja teatraalista, samoin seinämaalaukset. Paksut seinät suojaavat melulta ja kadun säpinältä, silti ollaan ihan ydinkeskustassa ja näköalat ikkunapöydästä mainiot. Ikävä kyllä meitä ei nähty ollenkaan tullessamme, vaikka tarjoilija viuhtoi ohitsemme. Kukaan ei tervehtinyt. Odottelimme aikamme pöytäänohjausta, kunnes huomasimme, että voimme itse valita pöydän, hakea ruokalistat ja tilata ruoan tiskiltä. Kiire oli, mutta ruoka viipyi yli puoli tuntia. Listalla ei vaihtoehtoja ollut kuitenkaan ylivoimaisen monia. Hodarityyppinen annos sisälsi sinänsä ihan ok sämpylän, kaksi chilimaustettua nakkia, tosivoimakasta sinappia ja punasipulin siivuja. Se oli kuivahko purtava. Mukana oli myös neljä isoa perunalohkoa ja kupillinen maustekastiketta. Maut olivat aivan mukavat. Kasviksia annos ei sisältänyt lainkaan. Hinta oli kuitenkin 12,-. Pasta-annos oli ankean näköinen, mutta maku ihan passeli. Ruoalle arvosana kahdeksan, plussaa sijainnista ja iso miinus olemattomasta asiakaspalvelusta.
Nekka 30.7.2016
Arvosana: 0

business
15539
Onnenkoski
Work
Onnenkalliontie 3
Pori
Finland
61.673416
21.739969
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/onnenkoski
kahvio-ravintola
Onnenkoski
kahvio-ravintola

4
4
3
Kahvio-ravintola sijaitsee 8-tien laidassa kohdalla, josta lähtee retkeilyreitti. Ravintolan vieressä on kaunis koski. Kahvio-ravintola on kauniisti sisustettu, ja tarjoaa mainiota kotiruoan tyyppistä ruokaa joka päivä. Juhlapäivinä tunnelma on ollut tosi rento, henkilökunta täysillä mukana, ja paikka täynnä. Tarjolla noutopöytä, jossa saaristolaisleipää, tuoretta lohta, salaatteja, kasvisvuokia yms. Ruoka on varsin maukasta, ja jälkiruokakakkukahvitkin kuuluneet hintaan, joka on varsin kohtuullinen.
Nekka 17.5.2016
Arvosana: 0

business
10268
Uppalan Kartano
Work
Ilmarisenkatu 14
Seinäjoki
60100
Finland
62.783455
22.837788
work
pref
06 4141 800
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/uppalan-kartano
http://www.uppalankartano.fi/
suomalaista
Uppalan Kartano
suomalaista

4
4
3
Miellyttävä vanha rakennus oli tosi tunnelmallinen iltaravintolana. Kynttilälampetit seinillä ja valkoiset liinat pöydillä toivat juhlallisen olon. Palvelu oli ystävällistä sortumatta mielistelyyn ja leperrykseen. Ruokalista oli tasapainoinen ja itse ruoka huolellisesti valmistettua ja maukasta. Hieno ravintola. Outoa oli vain pihalla paistava kauhea valomainos, joka ei sopinut tunnelmaan ollenkaan. Toivottavasti se oli vain väliaikainen rumilus.
Nekka 18.4.2016
Arvosana: 0

business
6029
Cafe Promenadi
Work
Yrjönkatu 17
Pori
28100
Finland
61.483799
21.796499
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/promenadi
http://www.cafepromenadi.fi/
Cafe Promenadi

4
3
1
Konsertti-illan taukokahvipaikka. Illalla tunnelmallinen erikoisine muotoineen ja lasiseinineen sekä kauniine valaistuksineen. Päivällä vähän unohdetun oloinen ja kolkko. Hienoja leivonnaisia. Hinta kallis.
Nekka 17.4.2016
Arvosana: 0
Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers