Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Murkina-Masa 2 arvostelua

%count% arvostelua 2
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
9117
Panini
Work
Linnankatu 3
Turku
20100
Finland
60.451778
22.272892
work
pref
02 2515310
fax
02 2515260
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/panini-caffe-ristorante
http://www.ravintolapanini.fi/fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=632&culture=fi-FI
italialaista, pastaa
Panini
italialaista, pastaa

1
1
1
30 €
En ole pettynyt ruokaan ravintolassa näin pahasti pariin vuoteen. Tullessamme oli ravintolassa selkeästi paniikki päällä, vaikka ei ollut edes täysi - jouduimme myös vaihtamaan pöytää, vaikka niitä oli vapaana. Olisi putänyt kääntyä jo tässä vaiheessa, mutta muksumme alkoi olla jo väsynyt ja itsellämmekin kovempi nälkä, joten jäimme. Alkuruoaksi scampeja ja artisokkaa, hintaa molemmilla hieman alle kymppi, artisokan piti olla lehtiä, mutta näyttivät sydämeltä + pettymys pieneen annoskokoon vaikka olivat alkupaloja. Pääruoaksi yön yli haudutettua possun niskaa - hinta 19 EUR / annos. Alkuruoan ja pääruoan välissä meni 30-40 min (muksu ehti jo syödä ruokansa) - fiilikset olivat huonot ja pääruoka voisi ne vielä korjata, mutta... Kun ruoka saapui oli possu läskistä mössöä, jossa syötävää lihaa oli reilusti alle puolet pihvistä - loput löllyvää valkoista laardia. Parsat ja porkkanat oli raakoja, salaatti liialla öljyllä pilattua velliä, mikä muistutti enemmän merilevää kuin salaattia. Kokilla ei taida olla ammattiylpeys korkealla tai sitten peruspizzan tekijä > itse en olisi laskenut tällaisia annoksia asiakkaille. Mainittiin tarjoilijalle pettymyksestä, mutta hyvitystä emme saaneet. En sanoisi kyllä á la carteksi Paninia enkä suosittele kenellekään joka haluaa peruspizzaa tai lounasta enemmän (Facebook-suosituksesta tänne menimme, koska oli lapsiystävällinen - palaute mennyt myös suosittelijalle).
Murkina-Masa 4.8.2016
Arvosana: 0

business
13006
Stefan's Steakhouse, Helsinki
Work
Korkeavuorenkatu 34
Helsinki
00130
Finland
60.166576
24.94562
work
pref
0300 870482
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/stefans-steakhouse2
http://www.ravintola.fi/stefans_helsinki
pihviravintola: Aivan Esplanadin puiston tuntumassa, Korkeavuorenkadun varrella, paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit. Amerikan Top Chef - kilpailun finalistin Stefan Richterin nimeä kantava ravintola tarjoilee sinulle annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. Kuten steakhouse-nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat ruokalistalla pääosassa. Pihvilistalta voi valita lautaselleen kotimaista, australialaista tai uusiseelantilaista härkää. Kun laadukas liha kohtaa taidokkaasti valmistetut lisukkeet ja asiantuntijoiden suosittelemat viinit, on lopputuloksena harmoninen ruokapaikka hyvän ruuan ystäville. Talon erikoisuus on Wagyu-härän sisäfileepihvi Kobe-style, eli hienointa ja laadukkainta pihvilihaa erikoisjalostetusta ja ruokitusta karjasta. Huippupihvien lisäksi Stefanista löytyvät myös laadukkaat alku- ja jälkiruuat sekä grillatut kalaruuat. Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Konstailemattoman ilmapiirin ansiosta Steakhouseen voi poiketa heti työpäivän jälkeen tai nautiskella hyvässä seurassa pitemmän kaavan mukaan vaikka koko illan. Stefan's Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla ja raikkaalla otteella. Sisällä on tilaa noin 150 ruokailijalle ja lisäksi tarjolla on kaksi vuokrattavaa kokoustilaa. Suomalais-amerikkalainen Stefan Richter tuli tunnetuksi Amerikan Top Chef -ohjelman viidenneltä kaudelta, ja hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Las Vegasissa Bellagio -hotellin keittiössä. Nykyään Stefanilla on omia ravintoloita niin Suomessa kuin Amerikassakin.
Stefan's Steakhouse, Helsinki
pihviravintola

1
1
1
85 €
Kallis pettymys. Ylihinnoilteltua peruskauraa turhalla hypellä ja huonolla palvelulla.

Meitä oli neljän hengen ryhmä. Jo heti alussa homma lähti lapasesta: vedet tarjoiltiin kaikille väärin – kuplivat ja stillit. Kaikesta paistoi kiire ja hosuminen. Yksi neljästä alkuruoasta tuli 10 minuuttia myöhemmin kyselyjen jälkeen.

Pääruoaksi kaikille pihvit: yksi jäi tulematta kokonaan, yksi oli pyydetty medium miinuksena, mutta tuli kypsänä (pihvin kypsyyteen kysyttiin mielipidettä tarjoilijalta ja tähän vastasi tympeänä, että vaaditko uutta pihviä – ei siis tarjonnut sitä pahoittelujen kera). Jäi kurainen maksu toiminnasta ja laadusta. Osaan paistaa silmät kiinni pihvin kotona haluamakseni, miksi maksaisin lähes 40 euroa pihvistä, joka maistuu mikrotuotteelta.

Loppuhuipennus: tilasimme jälkiruoat, niihin piti tulla hyvitys – sama kaveri, joka ei saanut alkuruokaa eikä pääruokaa, jäi nyt myös ilman jälkiruokaa. Uskomatonta! Laskuun olivat kuitenkin muistaneet laittaa puuttuneen jälkiruoan, vaikka sen piti olla hyvitetty.

Mitä jäi käteen. Stefan’s on ylihinnoiteltu ja peruskauraa tarjoava paikka. Ladottiin yli 400 euroa laatuun ja viihtyvyyteen, mitä ei saatu. En voi suositella kenellekään enkä anna uutta mahdollisuutta – niitä annettiin jo neljä tuon illan aikana.
Murkina-Masa 18.1.2016
Arvosana: 1
area.social.login.providers