Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

25188

Mulqvist 36 arvostelua

Arvosteluja rehellisesti ja tilanteen mukaan, ilman suhteita ja sitoomuksia mihinkään ravintolaan. Vaikket olisikaan samaa mieltä kanssani, joku muu on varmasti samanlainen 15 egen sekasyöjä kuin minä. Aitojen asiallisten kommenttien miinustaminen on säälittävää, tämä ei ole mikään Vauva.fi. Arvioin kokemuksiani täysin irrallaan seurueestani, joten rakkaat mahdolliset tunnistajat, kaikesta huolimatta tutustun mielelläni jatkossakin uusiin ruokaelämyksiin! Negatiivinen kommentti ei siis tarkoita epäonnistunutta iltaa seurassanne.
%count% arvostelua 36

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
15481
Restaurant Caverna
Work
Yliopistonkatu 5
Helsinki
00100
Finland
60.16991
24.946766
work
pref
0505559325
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/restaurant-caverna
http://www.caverna.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=625&culture=fi-FI
kansainvälinen: Helsingin luolaravintola tarjoaa monipuolisen lounasbuffeen maanantaista perjantaihin klo 11-15. Illallisbuffet on tarjoilla keskiviikosta sunnuntaihin. Illallisbuffeeseen sisältyy: - kylmiä ja lämpimiä alkuruokia - salaattipöydän - sushipöytä - lämpimiä ruokia buffeesta - Teppanyaki-pöydän - Churrasco-grilli - jälkiruokia buffeesta, kahvi ja tee - alkoholittomia virvokkeita Lisäksi tarjoamme monipuolisen a'la carten joka päivä lounaan jälkeen ja viikonloppuisin. Tutustu tarkemmin: www.caverna.fi
Restaurant Caverna
kansainvälinen

3
4
4
Kävin tiistain iltabuffetissa. Alkuviikon buffet on huomattavasti edullisempi kuin muut päivät. Valikoimaa on varmasti silloin karsittu, mutta hintaansa ja muihin buffetteihin verrattuna tarjonta on kyllä suuri.

Pitää paikkansa, että Caverna on kuin risteilybuffet mantereella maan alla. Mikään luolahan se ei oikeasti ole. Sisustus on täysin feikkiä, lukuun ottamatta eteisen kala-allasta. Buffet teki minulle samat tepposet kuin aina laivalla: kun on ensin vetänyt hirveästi alkupaloja, ei enää juurikaan tee mieli koskea pääruokiin. Oliko se sitten se fyysinen täysi olo, vai eivätkö pääruoat olleet erityisen hääppöisiä. Osa tarjoiluastioista oli aseteltu todella vaikeasti. Hihat roikkuu etummaisessa laarissa kun yrittää kurottaa taaemmasta. Eikä edes ole lyhyt tai paksu käsi.

Olihan se kokemus. Menen uudestaan jos on aihetta, mutta tuskin pelkän ruoan perässä. Arvoitukseksi jää, millainen tarjonta olisi koko komeudessaan. Toivottavasti erilainen kuin tämä, jotta huima ruotsinlaivahinta olisi perusteltu.
Mulqvist 18.5.2018
Arvosana: 0

business
43253
Fresno Kotka
Work
Kotkankatu 16
Kotka
48100
Finland
60.46381
26.936483
work
pref
0442454166
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/fresno-kotka
http://www.fresno.fi
Amerikka, Grilliruoka: Fresno on amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa pääset makumatkalle Kaliforniaan. Ravintolan tunnelmallinen ja rauhallinen ilmapiiri, rento palvelu, sekä maukas ruoka antavat hyvät puitteet viihtymiselle ravintolassamme aina iltamyöhään saakka. Makuja löytyy moneen makuun grilliruoista, hampurilaisiin ja raikkaisiin salaatteihin. Riippumatta siitä pidätkö liha- vai kasvisruoista runsaalta listaltamme löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Runsaiden ruoka-annosten jälkeen onkin mukava sulatella ruokia nauttimalla kylmiä tai kuumia juomia kattavasta juomavalikoimastamme.
Fresno Kotka
Amerikka, Grilliruoka

2
3
3
Jotain muuta kuin pikaruokaa ja S-ravintoloita. Se on aina tervetullutta. Toivon pitkää ikää. Ravintola on rempattu ihan asialliseksi illanviettopaikaksi, joskaan mitään kovin omaleimaista teemaa ei ole. Henkilökunta oli valppaana ja (ehkä liikaakin) huolehtimassa, maistuuko ruoka. Ruokalista muistuttaa erästä kylän ässäravintolaa, jolla ikävä kyllä on hieman varmempi tatsi tähän lajiin.

Annokset ja tarjoilu olivat värikylläisiä ja hyvännäköisiä. Kaikki tuli syötyä, vaikkakin vuohenjuustoa lahjoitin viereiselle lautaselle, kun sitä oli melkoinen perhepakkaus siinä kanafileeni päällä. Eikä se ollut erityisemmin sulanut.

Haluaisin antaa yhden palkin lisää ruoalle, mutta tietyt helpot temput häiritsivät. Jotenkin hienosti nimetyt "lohkoperunat" olivatkin kokonainen peruna, joka oli halkaistu kahtia ja käsitelty pinnalta. "Paholaisen hillo" toi mieleeni paprikan palaset Sweet chili -valmiskastikkeessa. Toivoisin, että aistejani huijattaisiin vähän paremmin.
Mulqvist 22.4.2018
Arvosana: 0

business
26031
Mezame
Work
Lönnrotinkatu 14
Helsinki
00120
Finland
60.165443
24.936218
work
pref
+358453262434
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/mezame
http://https://www.mezame.fi
Libanonilaista ruokaa: TASTE OF BEIRUT IN ONE BITE
Mezame
Libanonilaista ruokaa

4
4
3
10 €
Mukava semiravintolan tunnelma.
Semiravintola? Paikka on viihtyisä ja sopii illanistuntaan, mutta on kuitenkin myös libanonilainen katuruokakeittiö. Monta käyttötapaa. Sympaattiset muovikukka-asetelmat seinillä, Swedish designiakin havaittavissa (Ikea). Maisemaravintola tämä ei ole, ikkunoista näkyy Omenahotelli. Buffet-kattaus oli kauniisti aseteltu, hienot teemaan sopivat tarjoiluastiat.

Tämä buffet on makumatka, ei mättöruokala. Ruoka oli vegepainotteista, runsaasti palkokasveja eri muodoissa. Riisi oli maukasta ja lämmin papuruoka herkullista. Lämpimät liharuoat olivat siihen nähden hyvin vaatimattomia. Kaiken kaikkiaan miellyttävä tapa tutustua libanonilaiseen ruokaan. This was a nice experience.
Mulqvist 1.2.2018
Arvosana: 0

business
11862
BLINIt
Work
Sturenkatu 9
Helsinki
00510
Finland
60.187923
24.945023
work
pref
040 090 9603
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/blini
http://www.blinit.fi
venäläinen: Venäläinen ruoka Helsinki Borssi Helsinki Lettu Helsinki Blinit Helsinki Pelmenit Slaavilainen ruoka A-OIKEUDET
BLINIt
venäläinen

4
4
3
Aidot venäläiset pikaruokablinit! Tämä paikka on kuin kotikutoinen versio Venäjällä supersuositusta blineihin erikoistuneesta Teremok-ketjusta. Sisustus on sympaattinen, vaikkakin ikä alkaa jo näkyä. Menu löytyy tablet-tietokoneesta, jonka saat mukaasi pöytään.

Blinit ovat siis aitoja venäläisiä blinejä, eivätkä niitä pieniä ja paksuja, joita Suomessa ravintolat virheellisesti markkinoivat bliniviikoillaan. Venäläinen blini on ohut ja iso kuin lettu. Taitellun letun sisällä on suolainen tai makea täyte. Blinien lisäksi tarjontaan kuuluvat slaavilaiset keitot ja pelmenit. Juomapuolikin on laaja ja venäläiseen makuun, joskin kvassia jäin kaipaamaan.

Pidän siitä, että tilatessasi usean ruokalajin, niitä ei tuoda samaan aikaan pöytään jäähtymään, vaan tuoreena yksi kerrallaan. Paikan isännällä on pelisilmää sen suhteen. Minä pidän tästä paikasta, mutta jos sinulla on erikoisia toiveita, kuten peruna-sienipelmenit ilman sieniä, niin todennäköisesti poistut tyhjin vatsoin.
Mulqvist 16.10.2017
Arvosana: 0

business
12824
Kin Sushi
Work
Helsingintie 13
Järvenpää
00440
Finland
60.471806
25.091396
work
pref
045 8068893
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kin-sushi
http://www.facebook.com/RestaurantKinSushi
japanilainen sushi
Kin Sushi
japanilainen sushi

3
3
4
Lounas
10 €
JärvenpäästäKin saa sushiaKin. Keskeinen sijainti ja tiivis tunnelma. Lounasajan loppupuoli, väkeä riittää. Välillä joku tarjoiluastioista tyhjenee, mutta sen täytössä ei nuukailla. Kaikkea löytyy, mitä pitääkin. Mutta saako tänne tunnelmavalaistuksen? Vaikea muuten kuvitella romanttiseksi illallispaikaksi.

Järvenpääläiset ovat syystäkin ylpeitä sushipaikastaan. Jäkestä ei tarvitse lähteä kelpo sushille Hesaan. Mutta pakko sanoa, että Hesasta ei ole tarpeen tehdä sushivaellusmatkaa Jäkeen.
Mulqvist 16.10.2017
Arvosana: 2

business
1792
Pizza Express Herttoniemi
Work
Laivalahdenportti 6
Helsinki
00810
Finland
60.191299
25.034201
work
pref
09-727 4470
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pizza-expres
http://pizzaexpress-herttoniemi.pizzaverkko.fi/
pizzeria
Pizza Express Herttoniemi
pizzeria

4
3
3
9 €
Falafel iskenderinä, kiitos! Falafel, tuo oudon värinen kasvispyörykkä, jonka suutuntuma on usein niin mauton ja kuivakka, että on suorastaan ihme, ettei kyseistä apetta tarjottu peruskoulussa lama-aikaan. Olin toistaiseksi jättänyt falafelit tilaamatta, kunnes sain tämän pizzerian menun silmieni eteen. Falafel Iskender, tämän on pakko toimia!

Boksiin kuului siis falafelien lisäksi perus iskender-mättö, ilman kebablihaa. Oli leipäpaloja, kebukastiketta ja reilulla kädellä jogurttikastiketta. Salaattia kuuluu tämän paikan annoksiin verrattain paljon, minkä voi kokea hyvänä tai huonona. Itse falafelit olivat suurehkoja, pinnalta tummanruskeita ja sisältä mureita. Soossit ja pehmeät leipäpalat sopivat niiden kylkeen mainiosti. Tilaus ja toimitus onnistuivat nekin hyvin.
Mulqvist 16.10.2017
Arvosana: 0

business
240
Memphis Hesari
Work
Kluuvikatu 8
Helsinki
00100
Finland
60.169685
24.94669
work
pref
010 785 5106
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/memphis-hesari
http://https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/memphis-hesari
burgerravintola: Memphis Hesari on trendikkään kaupunkilaisen iloinen koti. Meillä nautitaan muhkeita lounaita ja tavataan ystäviä iltaisin rennossa tunnelmassa. Memphis Hesarin burgerit ovat taatusti kaupungin muhkeimmat ja mehevimmät. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja reiluista annoksista.
Memphis Hesari
burgerravintola

3
3
2
10 €
Asiallinen S-ketjuravintola nuorekkaaseen mutta aikuiseen makuun. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunnalla tilanne hallussa pöytien suhteen, vaikka paikka olikin täynnä.

Olen ruokaillut Memphisissä muutaman kerran, ja heidän ruokansa ovat ihan ok tasoa, mutta kympin Syö Helsinki kamppisruoat ovat aina näyttäneet hyvältä listalla ja pieneltä lautasella. Näiden kanssa olisi tarkoitus ottaa muutakin purtavaa, mutta siihen ei kymppi riitä.

Ps. Hieman riskaabelia soittaa levyn täydeltä yhden ja saman artistin musiikkia (Sanni). Löytyisikö vaikkapa sieltä Mississippin suunnalta jotakin urbaania loungemusaa?
Mulqvist 16.10.2017
Arvosana: 0

business
1850
Hermannin Pizza
Work
Vellamonkatu 10
Helsinki
00550
Finland
60.194901
24.9667
work
pref
726 3251
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pub-pizzeria-hermanni
pizzapaikka
Hermannin Pizza
pizzapaikka

2
3
3
Perus lättylä.

Vakiopaikka oli kiinni, ja ilman mitään ennakko-oletuksia kokeiltiin tätä. Etäisyys ja ajankohta huomioiden pizzat saapuivat kohtuullisessa ajassa ja asiallisen lämpöisinä.

Pizzan pohja oli hyvä, mutta maussa ei erottunut muu kuin bulkkijuusto ja suolaisuus. Olin valinnut pizzan smetanan ja mielenkiintoisen yhdistelmän takia, mutta smetanaa en silmillä pizzasta löytänyt. Makuaistinkin kanssa sai käyttää mielikuvitusta. Näytti siltä, että täytteet oli laitettu juuston alle, ja eri täytteiset pizzamme olivat päältä päin melkein identtiset. Makuunhan se ei vaikuta, mutta minulle pizzan ulkonäkö on melkeinpä puoli ruokaa.
Mulqvist 20.8.2017
Arvosana: 0

business
15484
Nanking
Work
Kalevankatu 28
Helsinki
00100
Finland
60.165676
24.933565
work
pref
(09)6940338
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/nanking1
kiinalainen ravintola
Nanking
kiinalainen ravintola

3
4
4
Sattumalta sisään. Ulkoa päin Nanking on kuin ihan pikkuinen kahden ikkunan kivijalkakiinalainen, mutta sisäpuolella tila avartuu kätkien yllättävän paljonkin asiakkaita. Asiakaskunta vaikutti lähitalojen asukkailta, jotka olivat halunneet luistaa ruoanlaitosta. Ns. toinen kotimainen kaikui useasta suunnasta.

Palvelu oli ystävällistä, joskin kommunikoimme sekaisin suomeksi ja englanniksi. Hintataso oli hyvä (huom. sijainti), ja take awayna olisi saanut mukavan alennuksen. Annoksen päättäminen oli haastavaa. Yleensä siinä tilanteessa päädyn johonkin kasvislistalta, mutta etenkin sieniä inhoavana valikoima oli suppea. Otin siis vaihtelunnälkääni Nanking Specialin, "neljä pientä annosta".

Seurueesta toinenkin otti saman, joten saimme jakaa vadit. Ainakaan tässä tilanteessa annoksia ei voinut kutsua ihan pieniksi suupaloiksi. Friteeratut katkaravut sekä samanmoinen possu upposivat makoisasti hapanimeläkastikkeen kera. Currykanassa oli jopa potkua, mistä plussaa, vaikkakaan emme saaneet vatia tyhjäksi. Naudan kanssa oli bambua ja muuta eksotiikkaa, pisteet siitä. Lihan suutuntuma ruskean kastikkeen (kuulemma Chop Suey) seassa ei kuitenkaan ollut omaan makuuni miellyttävin. Itse nauta oli kuitenkin selvästi mureaa ja hyvin tehty. Riisi sai pöydässämme kehuja.

Asiallinen paikka ja laatutietoisen väen suosima, mutta ei minun uusi kantakiinalaiseni.
Mulqvist 11.1.2017
Arvosana: 0

business
9396
Ravintola Laakonki
Work
Tornatorintie 99
Kotka
48100
Finland
60.473202
26.944401
work
pref
0108323501
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-laakonki
http://www.merikeskusvellamo.fi/Ravintola
kahvila-ravintola: Ravintola Laakonki on jokaisen talossa kävijän miellyttävä virkistymispaikka tiedon virroissa ja ulapoilla kulkemisen lomassa. Ravintola Laakonki huolehtii Merikeskus Vellamon kaikista ruoka- ja juomatarjoiluista. Pullakahvit päiväkävelyn lomassa, tilkkanen viiniä näyttelykierroksen tauolla, suurenkin seminaarin tarjoilut tai vaikkapa yrityksen juhla – kaikki saman katon alla
Ravintola Laakonki
kahvila-ravintola

4
4
3
Lounas
Lounasaikaan Kotkassa. Merikeskus Vellamon ravintola Laakonki on virkistävä lounasvaihtoehto S-ketjun ja kebabbiloiden sijaan. Koko paikka on vierailijalle jonkinasteinen elämys, mutta suosittelen myös paikallisia ottamaan näin hyödyn irti oman kaupungin nähtävyydestä. Itse museossahan on turha kovin tiuhaan käydä.

Ravintola on modernin skandinaavinen ja siisti. Ikkunoista näkyy teollinen merimaisema, ja kesällä näkymää tarkenee katsella myös terassilta. Ainakin tämä ruokailukokemus oli miellyttävän seesteinen. Ruokaa sai lastata linjastolta omaan tahtiin buffetin tyyliin. Ruoka oli hyvätasoista lounasruokaa, en nyt vedä hernettä nenään pakastevihanneksista(?). Löysin mieleisiä vaihtoehtoja siitäkin huolimatta, ettei omalle kohdalle sattunut se viikon herkullisimman kuuloinen päivä. Kalaruoat sopisivat teemaan, ja niitä voisi olla useammin.
Mulqvist 11.1.2017
Arvosana: 0

business
14428
Sports Bar Casino Helsinki
Work
Mikonkatu 19
Helsinki
00100
Finland
60.171757
24.945431
work
pref
09 680 800
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sports-bar-casino-helsinki
http://www.casinohelsinki.fi/ravintolat/sports-bar
sports bar: Sports Bar Casino Helsinki on sporttifanien kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa. Baari tarjoaa joka päivä kansainvälisiä urheiluelämyksiä laajan kanavantarjonnan ja jättiscreenin sekä 30 sporttinäytön voimin. Lounas klo 12 - 15.
Sports Bar Casino Helsinki
sports bar

3
3
3
10 €
Kympin kampanjan kannustamana päädyin ensi kertaa Casinolle. Ihan vain syömään. Kohteena oli Beef burger ja limu hintaan 10 €. Casino värivaloineen ja kaikenkirjavine hedelmäpeleineen loi ensi kokemalta lähes teleporttimaisen ilmiön. Lomaseikkailufiilis heräsi keskellä arkea! Sports Bar sijaitsee peliluolan uumenissa, joten henkilöllisyyden todistaminen ja Casinolle rekisteröityminen on pakollista. Se ei tosin vaadi muuta kuin henkkarin näyttämisen ja vilkaisun päin kameraa.

Löysimme baarin, mutta respan ohjeistuksesta poiketen kukaan ei tullutkaan ohjaamaan pöytään. Tiskin takanakaan ei ensin näkynyt ketään. Ja sitten kun näkyi, kontakti piti mennä ja ottaa, olla aloitteellinen. Tämä siitä huolimatta, että oli hiljaista. Outoa, mutta alkukankeuden jälkeen palvelu lähti rullaamaan. Ruoat tulivat sopivan pian.

Ensivilkaisulla ajattelin, että tämä nyt on taas näitä kympin kokoisia annoksia, mutta yllättäen nälkä lähti ähkyltä säästäen. Ehkä sopivassa mielentilassa voisin jopa maksaakin sen hieman kirpeän listahinnan 17 €. Itse burgeri kuului kategorioihin "ne sellaiset tikulla lävistetyt" ja "nätti, mutta en tiedä, miten kuuluu puraista". Pihvini pyysin kypsänä, enkä edes haluaisi kokea, millainen se medium on. Hyvin ruskeapintainen pihvini oli sisältä aivan punainen (muttei mielestäni raaka). Muuta erityismainintaa en purilaisesta keksi. Olihan se yllättävän mauton siihen nähden, että sisuksia oli hyvänlaisesti. Tällaisesta rakennelmasta on vain mahdotonta saada sitä täydellisen tasapainoista puraisua (haarukallista). Ranskalaiset olivat paksuja ja hyviä, mutta ylisuolaus oli siinä ja siinä.

Eihän tämä ollut yhtään minun tyyliseni paikka, mutta ainakin näin hiljaiseen aikaan vietimme mukavan ruokahetken viihtyisässä urheiluruuduin varustellussa loosissa. Oli oikein kiva kokemus, mutta en voi täysin laskea sitä ravintolan ansioksi. Siksi arvosanani ovat keskinkertaiset.
Mulqvist 16.10.2016
Arvosana: 0

business
9564
Arome
Work
Keskuskatu 35
Kotka
48100
Finland
60.462601
26.936001
work
pref
052181222
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/arome
http://www.arome.fi/
kahvila konditoria
Arome
kahvila konditoria

3
3
3
5 €
Kun ensi kerran astuin Aromeen, se oli kuin kakkupalojen karkkikauppa. Hetken aikaa piti räpytellä silmiä ja sitten ihastella täysiä vitriinejä. Erityisesti kakkupalat olivat todella persoonallisia ja omaleimaisia, eivät lainkaan perinteisiä. Täytteitä ja kuorrutteita oli käytetty ilahduttavan runsaasti, vaikkei taikinan kosteus ollutkaan ihan justiinsa, ja aineiden kotimaisuudesta viis. Ihastuttava paikka. Nämä olivat kokemukseni vuosilta 2012 - 2013.

Olin viime vuodet bongaillut kahvilan näyteikkunaa, mutta visiitti vain jotenkin jäi tekemättä. Hiljattain rohkenin kokeilemaan, mitä kahvilalle kuuluu. Arome oli ja on etenkin lukio/korkeakouluikäisten tyttöjen suosiossa fiksuna kohtaamispaikkana. Tilat olivat samanlaiset kuin ennenkin, sekoitus modernia, jenkkiretroa ja klassista konditoriaa, mutta mm. puhki kuluneet sohvat oli onneksi korjattu. Kakkupalojen hinnat olivat pysyneet samassa kohtuullisessa 4,5 eurossa.

Valikoimasta en valitettavasti voi sanoa samaa. Maistamani juustokakku oli kuten ennenkin, mutta päädyin sen valintaan, koska mitään muuta ei oikeastaan tehnyt mieli ottaa. Kakkuja oli kyllä montaa sorttia, mutta kaikki oli koristeltu lähes samalla tavalla; päälle isketty joku konvehti ja kylkeen röpöinen suklaapala. Voin vain muistella erilaisia kuviointeja, hippuja, rouheita, suklaakoristeita ja näiden yhdistelmien eri variaatioita. Ja pohtia, onko henkilökunta kenties vaihtunut. Kahvila saa minulta ihan hyvät arvostelut, mutta olisi joskus yltänyt paljon parempaankin.
Mulqvist 15.10.2016
Arvosana: 0

business
14209
Players Sports Bar
Work
Keskuskatu 11
Kotka
48100
Finland
60.466381
26.945641
work
pref
010 7635940
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/players-sports-bar
http://www.ksoravintolat.fi/ravintolat/players-sports-bar
sporttiruokala
Players Sports Bar
sporttiruokala

3
3
2
11 €
Penkkiurheilijan tai vaihtelunnälkäisen paikka. Suuri ja mahtava S-ryhmä on järjestänyt ihan asiallisen näyttävät puitteet keilailulle, kisakatsomolle ja rahapeliharrastuksille. Rankkoja lajeja, joten tarjolla on myös raskasta pikkusuolaista jenkkityyliin.

Saavuin sporttibaariin ruoan perässä, puhtaasta vaihtelun ilosta. Valintani listalta oli Chicken basket. Kanakoriin kuului noin kuusi kappaletta paneroituja kanatikkuja, Mäkkärin ranskiksia hieman ronskimmat perunat ("country style"), vaatimaton salaatti (sisältäen tavallista salaatinlehteä, jonka vaihtaisin johonkin freesimpään) ja kolme soosia, joihin dippailla (ketsuppi, jalapenomajoneesi ja sinihomejuustodippi).

Kokonaisuus oli ihan syötävä ja dipit mainioita, mutta S-ryhmän tuntien on turha odottaa mitään vasta tehtyä tai juuri sinua ajatellen valmistettua. Ajaa asiansa nälässä, mutta suositellaan nautittavaksi hyvän seuran tai matsin kera.
Mulqvist 15.10.2016
Arvosana: 0

business
10071
Papa Albert
Work
Albertinkatu 30
Helsinki
00120
Finland
60.162682
24.935081
work
pref
+358 50 3883 362
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/papa-albert
http://www.papaalbert.fi
italialaista ja pizzaa
Papa Albert
italialaista ja pizzaa

3
3
3
10 €
Kävin keväällä kympin päivillä. Papa Albert on persoonallisesta nimestään huolimatta S-ketjun hotellin ravintola. Siinä on puolensa. Huonoina puolina mainittakoon salin hotellimainen ulkonäkö. Hyviä puolia ovat salin väljyys, helppo lähestyttävyys ja se, että kokemukselta voisi olettaa tasalaatuisuutta. Aina ei jaksa yllätyksiä. Ravintolassa on myös erinomaiset saniteettitilat (kunhan löytää ne), kuten hotellivieraille kuuluukin olla. Albert on oiva paikka esimerkiksi jos haluaa ostosten lomassa vetäytyä vähän syrjemmälle lepäämään.

Ruoaksi otin Papa's Burgerin, jonka hinta oli kampanjan vuoksi vain 10 €. Lisukkeeksi sai valita perunaiset tai bataattiset ranskalaiset. Valitsin jälkimmäiset ja olin tyytyväinen tästä valinnan mahdollisuudesta. Hampurilaisessa oli selvästi sellaista home made -meininkiä. 160 g pihvin kypsyyttä kysyttiin asiakkaalta, ja sämpylä ei tullut suoraan marketin perhepakkauksesta. Ei siis mikään jenkkimättö -tyyppinen purilainen. Siinäkin on puolensa.

Ateria oli kympin hintaiseksi ihan ok, mutta sopivampi nimi olisi ehkä ollut Baby's Burger. Kipukynnykseni tämän kokoiselle annokselle olisi 13 €. Pari lisäeuroa voisin maksaa jos tarjoilija kertoisi liikuttavaa tarinaa, kuinka "sämpylään käytetyt siemenet on niitetty käsityönä, ja sämpylän välissä on Putte-possua Pohjanmaalta". Listahinta tälle aterialle on 20,00 €, mutta siinä pihvi on 200 g. Toivottavasti annos on siinä muiltakin osin hieman kookkaampi, sillä muuten en ehkä kokisi saavani rahalle vastinetta ja vatsaan täytettä.
Mulqvist 5.10.2016
Arvosana: 0

business
10881
Hesburger
Work
Ruotsinsalmenkatu 12 B
Kotka
48100
Finland
60.466251
26.943327
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/hesburger8
pikaruokaa
Hesburger
pikaruokaa

3
2
2
Voiko saman ketjun hampurilaisravintoloiden ruokia edes vertailla ja laittaa paremmuusjärjestykseen? Se lienee mahdotonta, ellei jossakin ilmene erittäin järjestelmällisiä virheitä tai huomattavaa anteliaisuutta. Yksittäisen kyykähtäneen purilaisen taustalla on todennäköisesti vain aloitteleva työntekijä, ja seuraavassa vuorossa laatu voikin jo olla toinen. Yritän tässä sanoa, ettei tämänkään Hesburgerin ruoka poikkea mitenkään tavanomaisesta. Ruoasta voi puhua vain yleisellä tasolla.

Kerroshampurilainen on ihan toimiva, Mega on liian lötkö, ja kovasti mainostettavat kampanjaburgerit ovat yleensä aneeminen pettymys. Paljon melua savujuustoviipaleesta tai parista pisarasta guacamolea. Pitäydyn siis Kerrosateriassa aina kun tänne päädyn. Ja Hesekupongit mukaan! Ilman niitä tulee ylihinnoittelun maku.

Tässä ravintolassa on sitten turha toivoa rauhaa ja yksityisyyttä. Sijainti on aivan liikekeskuksen keskellä. Ruokailutilan erottaa muusta vilinästä pelkkä kaide. Asialle on henkilökunnan mahdotonta tehdä mitään, mutta en voi olla antamatta miinusta kokemuksesta.
Mulqvist 2.10.2016
Arvosana: 0

business
14800
Burger King Aleksanterinkatu Helsinki
Work
Aleksanterinkatu 11
Helsinki
00100
Finland
60.169098
24.946907
work
pref
020 770 1809
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/burger-king-aleksanterinkatu-helsinki
http://www.burgerking.fi
hampurilaisravintola: Burger King Aleksanterinkatu tarjoaa herkullisia maailmankuuluja liekillä grillattuja hampurilaisia viihtyisässä ympäristössä. Hampurilaisravintolan valikoimista löytyy muun muuassa kuuluisat whopperit, kanahampurilaiset, salaatit, lastenateriat sekä herkulliset jälkiruuat.
Burger King Aleksanterinkatu Helsinki
hampurilaisravintola

3
2
3
Tämä Burger King on hyvä valinta jos haluaa syödä Whopperia aivan ytimessä, mutta piilossa ruuhkalta. Astu sisään Aleksanterinkadulta ja anna rullaportaiden viedä sinut maan uumeniin. Tämä pikaruokala sijaitsee kellaritasolla, eikä ikkunoita ole laisinkaan. Kukaan ei siis saa ikkunapaikkaa, mutta kaikille on tilaa! Täällä on yleensä saanut valita, minne istuu.

Ruoasta on vaikea tehdä mitään vertailua Burger Kingien välillä. Jos et ole koskaan maistanut, niin sanottakoon, että BK on mehukkaampi kuin Mäkkäri, mutta kuivempi kuin Hese. Jos BK:n ainekset olisivat himpun laadukkaampia ja tarjolle asettelu kauniimpaa, voisivat BK:n hampurilaiset mennä ihan ravintolahampurilaisesta. Kilpailijoista tuskin voi sanoa samaa.

Juomaa saa santsata niin paljon kuin haluaa, ja WC on sitten siellä RAX:in puolella.
Mulqvist 2.10.2016
Arvosana: 1

business
167
Morrison's Grill & Green
Work
Ateneuminkuja
Helsinki
00100
Finland
60.169689
24.944189
work
pref
050-4432125
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/morrisons-grill-and-green
http://www.rafla.fi/morrisons
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
Amerikkalainen keittiö: MorriSon’s – Amerikkalaisesti muhkeimmillaan MorriSon’s Helsingin Ateneuminkujalla tarjoilee suuria annoksia Amerikan tyyliin – Biggest Burgers in Town! Burgereita, salaatteja, pihvejä – Amerikan malliin suurta ja näyttävää sekä tietenkin maistuvaa! Tilaa kannattaa jättää myös jälkiruoalle, vaikkapa herkulliselle Ben & Jerry’s jäätelölle! Lounasta MorriSon´sissa tarjoillaan arkipäivisin klo 11-15. Runsailla lounasannoksillamme jaksaa paahtaa loppupäivän. Tervetuloa nauttimaan reiluista annoksista, virkistävistä juomista ja rennosta meiningistä!
Morrison's Grill & Green
Amerikkalainen keittiö

3
3
4
Lounas
10 €
Punaiset muovilamput, punaisilla seinillä joitakin yleisesti hyväksyttyjen rockbändien julisteita. Tämä olisi varmasti ollut todella trendikäs paikka joskus viime vuosikymmenellä. Toimii tila nytkin, vapaa pöytä löytyy lounasruuhkasta huolimatta. Netissä MorriSon's mainostaa tarjoavansa runsaita lounaita, joilla "jaksaa paahtaa loppupäivän". Tähän iskulauseeseen on pakko luottaa, sillä mitään alkupalabuffetia ei ole. Epätoivoinen lisätankkaus leivällä ja oliiveilla ei siis tulisi onnistumaan.

Otimme paistettua lohta basilikaremouladella. Lisukkeen sai valita itse. Minulle lohkoperunat, seuralaiselle ranskalaiset. Juomaksi vielä erikseen pieni cola. Maksu kassaan ja pöytään odottamaan. Max 10 minuutin kuluttua annokset saapuivat. Huokaisin helpotuksesta, se on iso! Lohkoperunameren päällä lepäsi hyvän kokoinen kalanpala, kyljessä pieni salaatti.

Salaatti oli tavanomainen, pari kurkku- ja tomaattisiivua ja kourallinen vihersalaattia. Tuli sellainen "äiti käski syödä" -fiilis sitä syödessä. Lohkoperunat olivat hyviä (epäterveellisiä), mutta tarvitsivat ketsuppia (jota oli joka pöydässä). Seuralaisen ranskalaiset olivat melko kalpeita. Basilikaremoulade kuulostaa hienommalta kuin on. Kyseessä oli aika tavallinen kalan kanssa tarjoiltava vaalea kastike, joka ajoi asiansa. Lohi ihan suli suuhun, eikä missään tapauksessa ollut pahaa, mutta sen suolaus / mausto oli vauvanruokatasoa. Kokonaisuudessaan annos toi mieleen hyvän huoltsikkaruoan. Tähän tunteeseen olisi voinut itsekin vaikuttaa valitsemalla jonkin fiinimmän lisukkeen kuin lohkoperunat.

Kaiken kaikkiaan kokemus tästä ravintolasta oli ihan positiivinen, ja voisin käydä uudestaankin jos kaipaan isoa annosta ravintolamiljöössä ydinkeskustassa. Jokapäiväiseksi lounasruokalaksi en suosittelisi, koska välillä kannattaa käydä vähän kevyemmässäkin paikassa. Henkilökunta oli mielestäni hyvinkin palvelevaa ja huomioonottavaa siihen nähden, että asiakkaita oli paljon ja palvelutilanne on lyhyt.
Mulqvist 30.9.2016
Arvosana: 0

business
3982
Pizzeria Kotipizza Kotkansaari
Work
Keskuskatu 23
Kotka
48100
Finland
60.464298
26.9412
work
pref
052184171
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pizzeria-kotipizza-kotkansaari
http://www.kotipizza.fi/WebRoot/502837/Layout_2007.aspx?id=503838&Paikkakunta=Kotka&Area=#MapList
pizzaa: Kuten muutkin
Pizzeria Kotipizza Kotkansaari
pizzaa

4
4
3
Enpä ymmärrä näitä vanhoja valituksia... Lukemattomia kertoja täällä käyneenä ja tarpeeksi monessa muussakin Kotipizzeriassa asioineena voin kertoa, että tätä Kotkan Kotipizzaa on jo ikävä. Ravintolan sijainti on loistava, ja sisustusta on mietitty ja päivitetty. Pizzat ovat olleet verrattain tasalaatuisia ja tinkimättömiä. Viimeisimmällä kerralla (alkukesästä) kohdalle osui joku uusi kokki, jonka motivaatio ei ollut ihan huippua asiakaspalvelun eikä pizzanpaistonkaan suhteen (kuulin kun sai ilmeisesti puhelimitsekin palautetta), mutta en halua antaa sen vaikuttaa kokonaiskuvaan. Kunhan pizzeria pitää rekrytoinneissakin standardit kohdillaan, niin hyvää tulee!
Mulqvist 26.9.2016
Arvosana: 0

business
3996
Pub Albert & Pub Eduard
Work
Kotkankatu 9
Kotka
48100
Finland
60.463501
26.9368
work
pref
0447228050
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-kotkankadun-albert-ja
http://https://www.facebook.com/PubAlbertPubEduard
pubiruokaa: Rento meininki ja hyvä ruokalista (ollakseen Kotkassa).
Pub Albert & Pub Eduard
pubiruokaa

4
5
3
Pub Eduard on Kotkan ainut helsinkitasoinen nuorekas baari. Eduard ei ole muovinen eikä yritä liikaa, se vain toimii uskottavasti, pieni harkittu pilke silmäkulmassa. Naapurin Albert taasen sopii vähän varttuneemmille sivistyneille siemailijoille. Molemmat kuppilat ovat kodikkaan kokoisia, aukeavat aikaisin ja sopivat ajanviettoon keskusteluvolyymillä. Iso plussa on myös se, että nälän yllättäessä ei tarvitse vaihtaa hyvää paikkaa. Ehtaa pubiruokaa, ei pelkkää popparia ja suolapähkinää.
Mulqvist 26.9.2016
Arvosana: 0

business
10882
McDonalds
Work
Merituulentie 1
Kotka
48100
Finland
60.462887
26.927277
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/mcdonalds4
McDonalds

3
3
3
Ruoan suhteen ihan perus Mäkkäri. Vähän syrjässä, mutta siitä syystä helppo saapua myös autokaistalle. Palvelun nopeus riippuu täysin ajasta ja tilanteesta, et voi koskaan tietää. Voi olla, että saat ruokapussin kouraan niin nopeasti, että suurin osa ajastasi meneekin liikennevaloissa seisomiseen. Tai sitten edelläsi on tilattu bussilastillinen juustohampurilaisia.

Jonotussysteemi salin puolella on joskus sekava; yksi jono vai kaksi jonoa? Henkilökunta voisi tarvittaessa vähän ohjeistaa, tai ravintola voisi selkeästi valita jomman kumman käytännön. Ei ole mukavaa "vahtia vuoroaan" ja varoa, ettei joku erehdy kiilaamaan vapautuvalle kassalle. Ongelmaa ei ole silloin kun on hiljaista tai niin ruuhkaista, että idioottikin näkee jonon hännän olevan oven luona.
Mulqvist 26.9.2016
Arvosana: 0
Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers