Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Mordor 5 arvostelua

%count% arvostelua 5
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
9494
Restaurant Lime Leaf
Work
Sello Rex,ratsukatu 3
Espoo
02600
Finland
60.218201
24.8095
work
pref
09-853 1177
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/banana-leaf
http://www.limerestaurants.fi
malesialainen/thai/aasia: Sellon kauppakeskuksessa sijaitseva lounasravintola.
Restaurant Lime Leaf
malesialainen/thai/aasia

3
1
4
19 €
Ruoka hyvää, palvelu ei. Olimme isomman porukan kanssa syömässä, ja alkuruuat tulivat kaikille eri aikaan, ja pääruuan kanssa osa oli jo ehtinyt syödä annoksensa melkein kokonaan ennen kuin viimeinen seurueestamme sai ruokansa.

Palvelu oli mitäänsanomatonta, osittain töykeähköä. Tuli hieman sellainen olo ihan kuin asiakkaita ei paikkaan haluttaisi. Varsinkin nuorehko tarjoilija oli selvästi asenteella EVVK -liikenteessä, koska muljautteli ilmeitä välillä. Lisäksi tarjoilija ei kysynyt tilauksen yhteydessä juomia, ja häipyi pois kysymättä niitä kaikilta. En ostanut väkisin sitten juotavaa vaikka olisin halunnut kun ei kerta raha kelvannut :)

Myös erittäin huono asia oli se, että lautasia alettiin kerätä pois vaikka puolet pöydästä oli vielä ruokaansa syömässä. Samoin laskua ei tuotu pöytään vaikka ravintola oli tyhjillään. Jäi siis vaikutelma että ihan perusasiat ravintolapalvelusta oli hukassa. Hymyntynkää tarjoilijalta tuli vasta kun raha kilahti kirstuun

Ruoka itsessään oli hintaansa nähden ihan laadukasta. Eli curry vihreällä kastikkeella oli maittavaa ja sopivan tulista. Riisi ikävä kyllä näytti hieman vanhalta
Mordor 14.11.2015
en
Arvosana: -2

business
14809
Sushi Forest 寿司の森
Work
Hämeentie 32
Helsinki
00530
Finland
60.183815
24.958796
work
pref
0449883299
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-forest
http://https://www.facebook.com/SushiForest/?ref=hl
sushi bar: Fresh Sushi. Good Tea.
Sushi Forest 寿司の森
sushi bar

2
2
2
23 €
Tilasin Foodoran kautta kaksi sushilajitelma-annosta tästä ravintolasta, ja arvostelujen perusteella odotin parempaa. Sushiriisi oli kuivaa ja mautonta, makit huolimattomasti tehtyjä. Ravunpyrstöt väriltään vaaleita. Myöskään soijakastiketta ei ollut tarpeeksi, vain 2 pikkuista 8ml pussukkaa, eli yhteensä reilu ruokalusikallinen. Sushin kohdalla on masentava kokemus kun lopputulos on ravintolan tarjoamana huonompi kuin itse sushia tehden. Helsingistä löytyy huomattavasti parempia paikkoja laadun ja hinnankin suhteen. Itsellä jäi syöminen tähän yhteen kertaan, toiste ei tee mieli kokeilla.
Mordor 26.9.2015
en
Arvosana: 0

business
14137
Woolshed Helsinki
Work
Töölönlahdenkatu 3B
Helsinki
00100
Finland
60.173595
24.939102
work
pref
044 760 4086
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/woolshed
http://www.woolshed.eu
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=431&culture=fi-FI
Australian Gastropub: Woolshed is a premier gastro bar and kitchen. 100% Australian owned and operated, our awesome unique rustic atmosphere is the perfect place to 'enjoy a full flavoured crafted lager', 'sip on a refreshing glass of chardonnay’ or to simply enjoy a 'top notch meal' that’s light on the pocket (typical prices range from 11-20EUR). We serve up the best in gourmet burgers, lobsters and prime cut beef. Indulge yourself in our diverse range of craft beers and ciders, as well as wines and sparkling. If you’re into your international sports, we got you covered! Catch the action live on the big screen. So come on in, the hospitality's great!
Woolshed Helsinki
Australian Gastropub

3
2
2
Ruoka ja juomat suht Ok, palvelu voisi olla tässä paikassa parempi. Sama huomio kuin edellisellä arvostelijalla, eli omistajat tuntuvat hengailevan paikassa kavereittensa kanssa. Lisäksi allaolevat paikan omakehut saavat puolestani oman arvioini asettumaan ehkä alemmaksi mitä normaalisti paikalle antaisin pisteitä
Mordor 21.9.2014
Arvosana: 0

business
10617
Rice Garden
Work
Siltasaarenkatu 12
Helsinki
00530
Finland
60.178425
24.949223
work
pref
0401376364
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-bar1
sushia: Sushi Bar, helsingin hakaniemessä A-oikeudet
Rice Garden
sushia

4
4
4
15 €
Useamman käyntikerran jälkeen, voin suositella tätä sushipaikkaa. Annokset on maukkaita, ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Ravintolasta on aina saanut myös ystävällistä palvelua.

Ainut miinuspointti joka tulee mieleen on nuoren miestarjoilijan hieman nopea ja ajoittain epäselvä puhetyyli, mutta tämä ei toki kokonaisuutta millään tavalla pilaa :)
Mordor 20.9.2014
Arvosana: 0

business
92
Samrat
Work
Eteläesplanadi 22
Helsinki
00130
Finland
60.1665
24.944799
work
pref
(09) 611 001
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/samrat
http://www.samrat.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=525&culture=fi-FI
intialaista
Samrat
intialaista

2
1
2
22 €
En suosittele tätä ravintolaa, parempiakin intialaisia ravintoloita Helsingistä löytyy. Söimme ravintolassa lauantai-iltana yhdeksän aikaan, ja ravintolassa vaikutti olevan hyvin asiakkaita, ja ravintola näytti ulkoa Ok:lta. Pöytään ohjauksen jälkeen saimme ruokalistat, ja päätimme tilata Menu 1 -vaihtoehdon kahdelle henkilölle. Tarjoilijan tullessa kysymään tilaustamme, palvelu tuntui olevan varsin jäykkää, ja lyhytsanaista. Tarjoilija ei myöskään kysynyt millä tulisuusasteella annoksemme haluaisimme.

Alkuruokana ollut kasvissamosa oli maultaan suht Ok, mutta melko kuiva kokonaisuutena. Pääruuista Malai Kofta oli maultaan ruuista paras, mutta kokonaisuuden pilasi Palak Paneer, jossa paneer-juusto oli kuivaa, ja mitä luultavimmin ei paikan päällä tehtyä. Makua annoksessa ei juurikaan ollut. Jälkiruokana ollut Gulab Jamun oli tietyllä tapaa kiintoisa, mutta ehkä ylimakea.

Tarjoilijat eivät juuri halunneet tehdä maksavan asiakkaan kokemusta miellyttäväksi eli eivät kysyneet maistuiko ruoka tai haluaisimmeko jotain lisäjuotavaa jälkiruuan päätteeksi. Laskua jouduimme jo aika lailla täysin tyhjässä ravintolassa odottamaan vartin, kunnes lopulta päätimme käydä maksamassa laskun itse kassalle. Tarjoilijat tuntuivat ignooraavan meidät siis melko tehokkaasti.

Annoimme palvelun huonosta tasosta myös palautetta heille paikan päällä, mutta asenne henkilökunnalla ei tuntunut olevan kohdillaan.

En siis suosittele syömistä tässä ravintolassa ruuan mauttomuuden, sen korkean hinnan laatuun nähden ja ennen kaikkea huonon asiakaspalvelun takia. Sääli, sillä potentiaalia paikalla olisi.
Mordor 20.9.2014
Arvosana: 0
area.social.login.providers