Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Mirkali 2 arvostelua

%count% arvostelua 2
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
66
Toscanini
Work
Bulevardi 2
Helsinki
00120
Finland
60.166206
24.943129
work
pref
020 770 4713
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/toscanini
http://www.toscanini.fi/
italialaista: Mamma Mia, ihana Italia! Toscanini – italialaisia makunautintoja Bulevardilla! Syö, juo ja koe Toscanan hekuma keskellä kaupunkia. Tule ja nauti kielen vievistä annoksista kuten talon antipasteista, käsintehdyistä ravioleista tai Vitello tonnatosta, joka saa varmasti nälkäisimmän ruokailijan hymyilemään kylläisenä. Unohtamatta vanhoja klassikoita, kuten herkullista fettuccine tiikerirapua, chiliä ja hummerivoikastiketta sekä suussasulavaa tiramisua. Tervetuloa maittavalle lounaalle tai unohtumattomalle illalliselle seitsemänä päivänä viikossa!
Toscanini
italialaista

2
2
2
Olin juuri kuultujen kehujen perusteella valinnut ravintolan, mutta jouduin pettymään pahasti. Saimme pöydän kivalta paikalta pieneltä terassilta. Tarjoilija ei oikein keskittynyt palveluun, eikä tullut kovin tervetullut olo. Alkupalalautanen oli hyvä, mutta siinä se sitten olikin. Pääruuaksi saimme eteemme kuivat salaatit. Olin järkyttynyt, koska odotukset olivat kehujen jälkeen kovat. Hetken maisteltuani sanoin tarjoilijalle, että salaatistani taitaa puuttua kastike kokonaan. Tarjoilija ei pahoitellut tai mitään, vaan sanoi vain menevänsä hakemaan kastiketta. Hetken kuluttua sain erillisessä kipossa kastikkeen. Se pelasti edes osan ruuasta. Salaatissani ollut kana oli todella kuivaa ja seuralaiseni salaatissa ollut liha ihan purkkamaista. Tarjoilijan tullessa keräämään lautaset pois, sanoimme vielä asiasta ja hän lupasi pahoittelematta asiaa ollenkaan ottaa hinnoista puolet pois. Se helpotti hieman pahaa mieltä, mutta en menisi tähän ravintolaan uudelleen.
Mirkali 12.9.2014
Arvosana: 0

business
12137
Il Bucatino
Work
Tehtaankatu 38
Helsinki
00150
Finland
60.157684
24.934645
work
pref
046 600 1000
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/il-bucatino
http://ilbucatino.com/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=237&culture=fi-FI
italialainen: Ravintola Trattoria Il Bucatino on 40-paikkainen italialaisravintola, joka sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, elegantilla Eiran alueella. Il Bucatino aloitti toimintansa tammikuussa v. 2012. Ravintolan perusideana ja toiminnan lähtökohtana on perustajiensa, kolmen italialaismiehen, näkemys aidosta italialaisesta ruuasta nykyaikaisessa trattoriassa. Haluamme tarjota Sinulle parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistetun makumatkan Italian herkullisten ruoka-aarteiden pariin ja näin tuoda palan ”meidän Italiaamme” luoksesi. Ruokalistamme sisältää makuja Italian eri maakuntien ja alueiden runsaasta ruokaperinteestä. Saamastamme ajoittaisesta kritiikistä huolimatta haluamme pitää kiinni tästä alkuperäisestä italialaisuudestamme, koska yksinkertaiset maut ilman hienosteluja ovat mielestämme niitä parhaita! Buon appetito
Il Bucatino
italialainen

3
2
2
Päätimme viime ystävänpäivänä kavereiden kanssa kokeilla tätä hyvältä kuulostavan ja viihtyisän näköistä ravintolaa. Ulkokuori voi kuitenkin joskus hämätä. Palvelu oli hätäistä, eikä miespuolinen tarjoilija oikein keskittynyt meihin, joten ei tullut sellainen lämpimän tervetullut olo. Minulla kävi niin, että kuohuviinilasistani irtosi pieni sirpale, joka jäi huuleeni kiinni. Isompaa vahinkoa ei syntynyt, mutta kun sanoin asiasta tarjoilijalle, hän kysyi vain nopeasti "oletko ok?". Sitten hän toi uuden lasin, johon kaatoi pikkolopullosta samaa kuohuvaa tismalleen sen verran, mitä minulla oli ollut. Hän ei siis jättänyt pientä pulloa pöytään. Tämän jälkeen asiasta ei enää keskusteltu, eikä minkäänlaista hyvitystä tullut. Koko seurueemme oli vähän häkeltynyt tapahtuneesta ja tarjoilijan välinpitämättömyydestä. Ruoka oli hyvää, ei mitenkään mieleenpainuvaa. Onneksi Helsingissä on muitakin italialaisia ravintoloita!
Mirkali 30.8.2014
Arvosana: -2
area.social.login.providers