Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Milla_ 13 arvostelua

%count% arvostelua 13

Tapahtumat

Milla_ arvosteli ravintolan Villisika: Tarjoilijaa sai odotella turhan kauan, ei käynyt kertaakaan kysymässä miten pöydässä menee, otettaisiinko lisää juomista ja laskunkin saamiseen meni kohtuuttomasti aikaa.
18 €
Milla_ arvosteli ravintolan Wistub Alsace: Otimme listalta flamme kuechet isossa koossa, kyseessä oli rieskan näköinen lätty, jossa oli ranskankermaa ja muutama kylmäsavustettu lohen pala.
13 €
Milla_ arvosteli ravintolan Ravinteli Huber: Odotukset oli korkealla mutta liha oli todella keskinkertaista, jälkiruoka oli niin pieni ettei tiennyt itkeä vai nauraa ja viinilasillinen oli todella hintava.
Milla_ arvosteli ravintolan Fabric Bistro & Bar: Ihana miljöö ja todella laadukas lounas.
Lounas
10 €
Milla_ arvosteli ravintolan Zeytuun: Mielenkiintoinen kokemus.
10 €
Milla_ arvosteli ravintolan Ristorante Como: Kysyin tarjoilijalta risoton gluteenittomuudesta ja varmisti sen minulle mutta seuraavaksi toikin seurueelle yhteisen leipäkorin suoraan minun eteeni.
Milla_ arvosteli ravintolan Gastropub Kaleva: Käytiin Gastropub Kalevassa Syö kympillä -päivillä.
Lounas
10 €
Milla_ arvosteli ravintolan Tampella: Miljöö on aivan ihana, lounas on todella laadukas, mutta vähän pieni, tosin ehkä lounaan ei ole tarkoituskaan viedä nälkä kuin lopputyöpäivän ajaksi.
Lounas
10 €
Milla_ arvosteli ravintolan Petras Cafe: Kahvilapuoli on todella ihana ja laadukkaita leivoksia ja kahvia, mutta lounas oli iso pettymys!
Lounas
9 €
Milla_ arvosteli ravintolan Pizzeria Napoli: Ennen Napoli oli suosikkipizzeria, mutta vaihtoivat gluteenittoman pizzapohjan pienempään ja siitä jää nykyään vaan nälkä ja paha mieli, kuitenkin gluteenittomasta pohjasta täytyy maksaa 1.6 e extraakin eli hieman ylihinnoiteltu tällä hetkellä.
15 €
Milla_ arvosteli ravintolan Itsudemo.
18 €

area.social.login.providers