Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Merck 16 arvostelua

%count% arvostelua 16

Tapahtumat

Merck arvosteli ravintolan Thai Fast Food Du Dii (Dudii): Viidakokana ja vihreän curryn tofu testattu, ja oikein hyviksi havaittu.
9 €
Merck arvosteli ravintolan Tamarin Autotalo: Iso paikka, tilaa löytyy aina.
15 €
Merck arvosteli ravintolan Ravintola Canttiini: Huoltoasematasoinen ruoka: hampurilainen cheddarjuustoviipaileineen ja tomaattisiivuineen oli ehkäpä kehnoin, mitä ravintolassa olen syönyt.
15 €
Merck arvosteli ravintolan Cafe Talo: Enpäs tiennyt, että täältäkin saa purilaisia, ja vieläpä aivan erinomaisia.
21 €
Merck arvosteli ravintolan Treffi Pub & Bistro: Treffissä tökkii palvelu, tai lähinnä sen puute.
20 €
Merck arvosteli ravintolan Hard Rock Cafe, Helsinki: Hampurilainen oli laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltu: purilainen oli mössöinen, pullamainen ja sekavan makuinen - liikaa kaikkea.
20 €
Merck arvosteli ravintolan Parmesan Arabia Pizza & Salad: Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta.
10 €
Merck arvosteli ravintolan Street Gastro: Kanaleipä oli jokseenkin mauton ja hyvin harrastajamaisesti rakennettu: kana oli läsnä jonkinlaisena massana, ja sen seurana siipaloitua tuoretta kurkkua ja tomaattia.
10 €
Merck arvosteli ravintolan Sivuraide Kurvi: Erittäin jees peruspizzapaikka.
8 €
Merck arvosteli ravintolan Namaskaar Express, Kamppi: Hmm, eipä tämä nyt kovin kaksista ollut.
Merck arvosteli ravintolan Singapore Hot Wok: Todella hyvää wokkia!
Merck arvosteli ravintolan Shanghai Chinese Restaurant: Mielestäni Tampereen kiinalaisten kärkikastia.
8 €
Merck arvosteli ravintolan Chopsticks: Lounaspaikaksi ihan ok sushibuffa, mutta valikoima ei hintaan nähden ole kovin monipuolinen.
Lounas
11 €
Merck arvosteli ravintolan Ravintola Piemonte: Alkupalaksi nauttimamme leipä ja pesto olivat aivan erinomaisen hyviä, pääruoaksi valitut risotto piemontese ja kampasimpukka-sitrusrisotto suorastaan taivallista.
Merck lisäsi ravintolan Umami suosikkilistalleen.
Merck arvosteli ravintolan Umami: Sushia on tullut maisteltua paikassa jos toisessakin, ja kauppahallin Umami on ainakin lounaspuolella Tampereen ehdoton ykkönen.
Lounas
12 €

area.social.login.providers