Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Margareetta 4 arvostelua

%count% arvostelua 4

Tapahtumat

Margareetta arvosteli ravintolan Zen Sushi Kämpin galleria: Se oli rakkautta ensi silmäyksellä-tilaaminen ja odottaminen sujuu hyvin ja ehtii hyvin kasvattaa ruokahaluaan sekä kuolata jo mielessään tulevaa annosta.
20 €
Margareetta arvosteli ravintolan Huviretki Hämeenlinna: Olen käynyt syömässä muutaman kerran, olen aina tyytyväinen palveluun sekä siisteyteen ja puhtauteen.
30 €
Margareetta arvosteli ravintolan Kotipizza Hämeenlinna - Keskusta: Suosin kotipizzaa lounasaikaan, silloin saa juoman kaupan päälle, hanajuomaa saa myös santsata.
10 €
Margareetta arvosteli ravintolan Piparkakkutalo: Olin paikalla viime elokuussa lounasaikaan, olin ensimmäistä kertaa syömässä kyseisessä ravintolassa, vaikka olinkin kuullut siitä aiemmin.
20 €
Margareetta lisäsi ravintolan Arnolds Bakery & Coffee Shop Kamppi suosikkilistalleen.
Margareetta arvosteli ravintolan Arnolds Bakery & Coffee Shop Kamppi: maitosuklaacreme, eli sydämenmuotoinen suklaalla kuorrutettu donitsi vaniljatäytteellä maistuu tuoreena eli lämpimänä aivan taivaalliselta, mutta myös jääkaappikylmänä se on takuuvarma nautinto.
5 €

area.social.login.providers