Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Lazzu 3 arvostelua

%count% arvostelua 3
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
7232
Bistro Venla
Work
Kauppakatu 6
Tampere
33210
Finland
61.498402
23.757401
work
pref
(03) 212 5505
fax
(02) 212 5505
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bistro-venla
http://www.bistrovenla.com/
kahvila-ravintola: Venla on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen Eurooppalainen kahvila-ravintola Tampereen ydinkeskustassa. Katetun sisäpihaterassimme avauduttua, asiakaspaikkoja on jo yli 70 kpl. Venlassa on iloinen, ystävällinen ja nopea palvelu! Panostamme palvelun lisäksi erinomaiseen laatuun, asiakkaiden viihtyvyyteen sekä kehitämme valikoimaamme jatkuvasti vuoden aikojen mukaan uusilla ihanilla tuotteilla. Päätuotteemme ovat runsaat, tuoreet ja aina laadukkaat salaattiannokset. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös UUDET lämpimät salaatti- sekä uuniperuna-annokset. Meiltä saa myös herkulliset suolaiset ja makeat leivonnaiset, viinit sekä erilaiset drinkit(A-oikeudet). Suosittuja ovat myös herkulliset smoothiet sekä jäätelöannokset. Salaatteja ja muita herkkujamme voi myös tilata juhliin ja tapahtumiin. Tervetuloa!
Bistro Venla
kahvila-ravintola

2
2
2
Lounas
9 €
Uuniperunani oli pari päivää sitten uunista tulleen ja mikrossa lämmitetyn makuinen. Sisälsi myös kinder-yllätyksen. Kalkkunatäytteessä ei ollut valittamista. Salaatti ei ollut kummoinen. Seuralaiseni annos näytti todella pieneltä sen hintaiseksi salaattiannokseksi. Sokoksen alakerrasta olisin saanut paremman hinta/laatu suhteen. Hieman nälkäkin jäi.
Lazzu 25.10.2016
Arvosana: 0

business
7437
Ravintola Frankly
Work
Hallituskatu 22
Tampere
33200
Finland
61.49633
23.75378
work
pref
(03) 2120 235
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-frankly
http://www.ravintolafrankly.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=402&culture=fi-FI
eurooppalaista: Ravintola Frankly on välittömän tunnelman ja suussasulavien herkkujen nimiin vannova ruoka- ja seurusteluravintola Tampereen keskustassa. Frankly on palvellut samalla paikalla, Hämeenpuiston kupeessa, jo vuodesta 2004. Kesällä 2018 Franklyn ilmettä päivitettiin modernimmaksi. Lounasta on tarjolla arkisin klo 11-14. Päivän lämminruokalounas tarjoillaan lautasannoksina samoin kuin viikottain vaihtuvat lounassalaatit. Lounaaseen kuuluu alkuun raikas salaattibuffet. Lounasvaihtoehdot voi täydentää kolmeksi ruokalajiksi vaihtuvilla alku- ja jälkiruuilla. Franklyyn on helppo tulla ennen tai jälkeen teatteriesityksen, sillä Tampereen Työväen teatteri sijaitsee vain kivenheiton päässä. Henkilökunta panostaa palveluun rennolla otteella ja tavoitteena on tuottaa onnistunut ruokailukokemus tilanteen luonteen mukaan niin pienemmille seurueille kuin isommillekin ryhmille. Tervetuloa viihtymään ja herkuttelemaan!
Ravintola Frankly
eurooppalaista

4
4
4
33 €
Kastikkeet olivat varsin osuvia annoksissa. Savuolutpihvissäni oli liha hieman liian kypsää että sitä olisi saanut sanoa hyväksi mediumiksi, mutta hyvin se meni alas kurkusta. Kastike oli hieman pettymys omalla kohdallani, koska odotin voimakkaampaa savun makua. Seuralaiseni kehuivat omat annoksensa maasta taivaisiin, ja maistaessani karitsaa viikunakastikkeessa jäin hieman kadehtimaan makukokemusta. Annos oli selkeästi näistä annoksista paras. Jos väkisin pitää negatiivista löytää, pari papua olivat hieman kärähtäneitä. Lisäksi tätä annosta oli vain yksi jäljellä, joten toinen seuralaiseni "joutui" tyytymään turskaan. Turskaa leppäsavujuustokastikkeessa en maistanut joten siitä en osaa antaa kantaa ottavaa kommenttia, mutta seuralaisen mielestä annos oli erittäin hyvä ja kypsyysaste erinomainen. Jälkiruokana olevani panna cotta oli oikein onnistunut. Seuralaiseni suklaakakku oli varsin tukeva mutta erittäin maukas.

Naapuripöydässä ei selvästi osattu arvostaa hyvää ruokaa. Ilmeisesti kasvisten olisi pitänyt olla keitetty muusiksi ja kala paistettu kuivaksi korpuksi. Makunsa kullakin. Asiakaspalvelija hoiti kuitenkin tapauksen mallikkaasti.
Lazzu 15.10.2016
Arvosana: 0

business
15497
Burger Bar the Bull
Work
Hatanpään valtatie 4
Tampere
3300
Finland
61.496861
23.767265
work
pref
050 3455422
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/burger-bar-the-bull
http://www.facebook.com/ravintolathebull
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
hampurilaisravintola
Burger Bar the Bull
hampurilaisravintola

2
2
1
10 €
Kokeilimme Syö Tampere kampanjan innoittamana uutta ravintolaa, joten annokset maksoivat kympin per nenä. Otin lisäksi vielä oluen hanasta. Normaalisti annokset olisivat ilmeisesti maksaneet 16 ja 18 euroa. Seuralaiselleni tuli juustopurilainen, ja itse otin kana teryakin. Puolessa välissä burgeria vaihdoimme annokset saadaksemme molemmista burgereista hyvän kuvan.

Kana teryaki maistui varsin hyvältä, mutta petyin burgerin lihan määrään. Burgeri oli yhtä litteä kuin mäkkärin euron juusto, ja lihaa oli todennäköisesti suurin piirtein saman verran. Olin hieman pettynyt annoksen kokoon. Juustoburgerissa oli varsin passelin kokoinen pihvi, mutta se ei ollut mitenkään erityinen nautinto. Lihan läpi maistui lähinnä mustapippuri, minkä lisäksi pihvi oli joksenkin kuivahko. Tilasimme pihvin mediumina, mutta sitä se ei ollut.

Asiakaspalvelussa ei ollut valittamista, ja tilat olivat siistit. Pettymys kahteen annokseen ei kyllä tuota uutta käyntiä tähän ravintolaan ainakaan lähitulevaisuudessa. Katsotaan ehkä sitten pidemmän ajan päästä ovatko mitään oppineet.
Lazzu 15.10.2016
Arvosana: 0
area.social.login.providers