Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Knatterton 10 arvostelua

%count% arvostelua 10

Tapahtumat

Knatterton arvosteli ravintolan Ravintola Oiva: Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät.
Lounas
10 €
Knatterton arvosteli ravintolan Linko Pizzabar: Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita".
15 €
Knatterton arvosteli ravintolan Kolmon3n: Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka.
Lounas
10 €
Knatterton arvosteli ravintolan Kuja Bar & Bistro: Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä.
Lounas
10 €
Knatterton arvosteli ravintolan Lyon: 4 ruokalajin illallinen arki-iltana.
69 €
Knatterton arvosteli ravintolan Pure Bistro: Toiselle kolmen ruokalajin lounas (salaatti, nieriää ja valkosuklaamousse) ja toiselle salaatti pääruokana.
Lounas
20 €
Knatterton arvosteli ravintolan Kuu: Helsinki Menu tuli syötyä ulkomaan elävien kanssa ja vieraat tykkäsivät kovasti.
45 €
Knatterton arvosteli ravintolan Ateljé Finne: Asiantunteva palvelu, erinomainen ruoka, annosten koot riittävän isoja ja hintakin vielä hyvä.
45 €
Knatterton arvosteli ravintolan Gringos Locos Helsinki: Tuli testattua Gringos Locos burgeri sekä Tortas kanalla.
20 €
Knatterton arvosteli ravintolan Toca: Tuli syötyä 5 ruokalajin maistelumenu arki-iltana joka oli oikein hyvä, ei missään nimessä tullut ähky mutta nälkä lähti selkeästi.
65 €

area.social.login.providers