Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

JudeVihervaara 51 arvostelua

%count% arvostelua 51

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Badge_quality
    Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääntä

Tapahtumat

JudeVihervaara arvosteli ravintolan Passio Keittiö ja Baari: Viiden ruokalajin maistelumenu oli onnistunut kokemus.
69 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Leonora Pizzeria Kebab: Pizzeriassa ja pizzeriassa on eroja ja tällä kerralla ero on Leonoran eduksi.
7 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Bollywood: Jo toinen käynti ja paikka on edelleen melko tyhjä - vaasalaiset eivät selvästi tiedä että kivenheiton päässä kaupungin keskustasta on erittäin hyvä intialainen ravintola.
12 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Crazy Cat: On ehkä hieman epäreilua pistää arviota paikasta, koska kävin kokeilemassa tasoa kesken Kristiinankaupungin markkinoita.
10 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Il Banco Ristorante & Caffetteria: Hyvien arvioiden innoittamana päädyimme Il Bancoon, kun Vaasaan tulleille vieraille piti valita hyvä illallisravintola.
45 €
JudeVihervaara lisäsi ravintolan Zheng Sushi Bar muistilistalleen.
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Camionette: Hyvän starttikohun saanut persoonallinen ja suorastaan hellyttävän viehättävä kahvilaidea.
6 €
JudeVihervaara lisäsi ravintolan Sakura Ruoka suosikkilistalleen.
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Sakura Ruoka: Ensikuulemalta sushibuffet kuulostaa hieman epäilyttävältä, mutta oikeasti tämä oli onnistunut kokemus.
Lounas
9 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Sushi Bar Wiki: Ystävällinen ja nukkavieru – siinä tämä paikka kahdella sanalla.
10 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Fondis: Valitettavasti Gustav Wasa oli kiinni, sillä sieltä minulla oli positiivinen kokemus muutaman vuoden takaa.
19 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Zucchini: Zucchini on kerrassaan mainio lounaspaikka – sen ovat selkeästi muutkin huomanneet, sillä lounasaikaan paikkahan on aina täynnä.
Lounas
10 €
JudeVihervaara lisäsi ravintolan Zucchini suosikkilistalleen.
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Ravintola Neville: Viikonlopun vierailu Kouvolaan laittoi etsimään ruokapaikkaa ja koska se toinen hyvät arvostelut saanut paika oli kiinni, valinta osui Nevilleen – siitäkin huolimatta että arvostelun oli tehnyt "Tuntematon" ja itse arvostelu oli niukkasanainen.
15 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan New City: Kirkkonummella oli vaihtoehtoina Mäkkäri, pizzeria ja kiinalainen – valitisimme kiinalaisen.
10 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Tang Dynasty Kamppi: Tämä ei ole ravintola – tämä on syöttölä.
Lounas
9 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Spaghetteria Mamma Maria: Pari kertaa olen tänne tullut jo lähinnä sen vuoksi että Lahdessa ei hirvittävän paljon ole valinnanvaraa sunnuntai-iltaisin.
9 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Farang: Vanha Taidehallin klubi on sitten mennyt uudistumaan etnistyyppiseksi ravintolaksi.
31 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan Panini: Olen täällä käynyt pari vuotta sitten ja silloin jäi paikasta hyvä maku.
Lounas
9 €
JudeVihervaara arvosteli ravintolan China Jade: China Jade yllätti minut kesken Turunreissun.
10 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers