Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

JohnDoe 19 arvostelua

%count% arvostelua 19

Tapahtumat

JohnDoe arvosteli ravintolan Sakura Gawa: Hyvin monipuolinen aasialainen lounaspöytä.
Lounas
9 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Jämsän Taksimi: Pizzapohja oli osittain palanut, muuten ihan onnistunut pizza.
8 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Pizzeria Valentino Ristorante: Jämsässä 1987 (aiemmassa arvostelussani virhe) avannut ja siten kauimman aikaa toiminut pizzeria.
9 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Panimoravintola Plevna: Panimotunnelmaan ja omien olutlaatujensa mainostamiseen keskittynyt suhteettoman kallis ravintola Tampereen keskustassa.
24 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Hongthai: Erittäin pieneen kioskitilaan sijoitettu pariskunnan pitämä thaimaalainen ravintola, jossa asiakaspöytiä vain 3 kpl.
8 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Ravintola Sipari: Kahden täytteen pizzaa tarjoushintaan 3,90 myynyt pizzeria tarjosi iloisen yllätyksen: halpa Margarita-pizza oli maukkaampi kuin monen muun paikan kalliimmat pizzat.
4 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Autokeidas: 24h auki oleva suosittu pysähdyspaikka, jossa monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut.
8 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Ravintola Orient: Ravintola Orient tarjoaa maukkaita pizzoja kotiinkuljetuksella Kuusankosken alueella.
7 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Ravintola Remo: KSAOn toimipisteen naapurissa sijaitseva varsinkin lounasaikaan suosittu ravintola.
6 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Inter Pizza Kebab: Uuden omistajan myötä avajaistarjouksena kaikki pizzat noudettuna 5 euroa, ja palvelu oli paljon ripeämpää kuin edellisellä kerralla.
5 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Center Kebab Pizza: Sisustukseltaan tyhjä ja vähän kolkko paikka, ei lehtiäkään luettavaksi, MUTTA palvelu omistajan osalta erinomaista.
7 €
JohnDoe lisäsi ravintolan Ravintola Silkkitie suosikkilistalleen.
JohnDoe lisäsi ravintolan Jämsän Taksimi suosikkilistalleen.
JohnDoe lisäsi ravintolan Ravintola Hong Kong City suosikkilistalleen.
JohnDoe lisäsi ravintolan Pizza Bravo suosikkilistalleen.
JohnDoe arvosteli ravintolan La Belvi: Pizzoissa keskivertoa paksummat pohjat ja pizza yleisesti vähän vetinen (liian vähän lämpöä uunissa?).
7 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Helkan Keittiö & Baari: Täällä käydessä on huomattava, että lounas- ja a la carte puoli ovat erikseen, ja eri kokit valmistavat lounasruuat.
JohnDoe arvosteli ravintolan Shell Helmisimpukka Jämsä: Perustasoa oleva lounasravintola.
9 €
JohnDoe arvosteli ravintolan Alan Pizzeria Pub: Myllyjärven ja Roninmäen opiskelija-asunnoissa asuneiden keskuudessa legendaarinen pizzapaikka lyhyen kävelymatkan etäisyydellä asunnolta.

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers