Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Jassu 16 arvostelua

%count% arvostelua 16

Tapahtumat

Jassu arvosteli ravintolan Kampin Pippuri: Paikka on siisti ja henkilökunta eleettömän asiallista.
Lounas
10 €
Jassu arvosteli ravintolan B-Smokery: Odotin niin paljon enemmän paikalta, koska olen suuri slowfoodin ja varsinkin ribsien fani.
30 €
Jassu lisäsi ravintolan Hoku suosikkilistalleen.
Jassu arvosteli ravintolan Hoku: Paikka on todella pieni ja piilotettuna punavuoreen - jos haluat tänne illalliselle, varaa pöytä!
40 €
Jassu arvosteli ravintolan Henry's Pub: Hyvät wingsit ja todella laaja soosivalikoima, tosin tulisin XXXhot voisi olla tulisempikin.
10 €
Jassu arvosteli ravintolan Tortilla House Kamppi: Erinomaiset ja aidot maut!
10 €
Jassu arvosteli ravintolan Käpygrilli: Paikka itsessään on siisti, mutta ruoka jättää paljonkin toivomisen varaan; salaattipöytä on aika suppea ja mm salaatit vaikuttivat parhaat päivänsä jo nähneiltä.
Lounas
8 €
Jassu arvosteli ravintolan Trattoria Il Faro: Menimme tuttavapariskuntamme kanssa veneellä tänne, virallisesti ravintolan viereiseen laituriin ei saa kiinnittäytyä, mutta hieman sovelsimme sääntöjä lounaan ajaksi.
15 €
Jassu arvosteli ravintolan Mala: Yang's Kitchenin tilalle tullut Mala osoittaa että kaikkea voi aina parantaa hieman.
Lounas
10 €
Jassu arvosteli ravintolan Ravintola Mr. Lau: Hyvä lounaspaikka.
Lounas
10 €
Jassu arvosteli ravintolan Ravintola Ka-Shing: Loistava lounaspaikka, kokemusta muutaman sadan lounasannoksen verran ja koskaan en ole täällä saanut huonoa ruokaa.
Lounas
8 €
Jassu arvosteli ravintolan Stefan's Steakhouse, Helsinki: Kävimme ystäväpariskuntamme kanssa Stefansissa syömässä.
60 €
Jassu arvosteli ravintolan Hard Rock Cafe, Helsinki: Perus Hard Rock Cafe, jos olet käynyt maailmalla yhdessäkin ei tämä sinänsä yllätä.
25 €
Jassu arvosteli ravintolan Ravintola Mero Nepal: Paikka muistuttaa sisustukseltaan 70/80 -luvun työmaaruokalaa mutta itse ruoat ovat maistuvia.
Lounas
9 €
Jassu lisäsi ravintolan New Bamboo Center suosikkilistalleen.
Jassu arvosteli ravintolan Goodwin the Steak House: Todella loistava pihviravintola, listalla on hyvä valikoima pihvejä ja ne tarjoillaan juuri tarkalleen oikeassa kypsyysasteessa.
40 €
Jassu lisäsi ravintolan Goodwin the Steak House suosikkilistalleen.
Jassu arvosteli ravintolan New Bamboo Center: New Bamboo Center on todella piristävä lisä Helsingin etniseen ravintolasceneen, annokset ovat todella maukkaita ja tarvittaessa niihin saa potkuakin todella paljon.
10 €
Jassu arvosteli ravintolan Krulla Wiener Kaffeehaus: Ravintola Krullan brunssi – "ok" ruokaa, asiakaspalautteita inhoava omistaja Päätimme lähteä Helsinkiin brunssille ja lopulta paikaksi valikoitui Ravintola Krulla Lönnrotinkadulla (http://krullas.com/ ).
Brunssi
20 €

area.social.login.providers