Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Janppa 21 arvostelua

%count% arvostelua 21

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Badge_quality
    Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääntä

Tapahtumat

Janppa arvosteli ravintolan Manhattan Steak House Forum: Entten tentten teelikamentten, näin sitä valitaan ruokapaikka Foorumin alakerrassa!
10 €
Janppa arvosteli ravintolan Ravintola New York: Ystävän suosittelemana kävimme tässä ravintolassa, ja todella positiivinen ja rento ravintola kertakaikkiaan!
17 €
Janppa arvosteli ravintolan Baguette & Co.: Picnic ja Baluette & Co.
5 €
Janppa arvosteli ravintolan Il Duetto: Yllätyksetön että mauton Italialaisravintola tarjoiltuna huonolla sisustuksella ja sijainnilla.
Janppa arvosteli ravintolan Baker's: Suoraan Stockmannia vasta päästä oleva Baker's osoittautui lounasaikaan erittäin positiiviseksi yllätykseksi.
Lounas
10 €
Janppa arvosteli ravintolan Karl Fazer Café: Karl Fazer Cafen aamupala on kyllä Helsingin parhaimmistoa!
12 €
Janppa arvosteli ravintolan Ravintola Speakeasy: Eipä kyllä ole syytä tulla tänne enää toiste.
14 €
Janppa arvosteli ravintolan Red Apple: Kävin ennen junamatkaani syömässä täällä lounaan, ja minulle jäi erittäin positiivinen kuva ravintolasta.
Lounas
9 €
Janppa arvosteli ravintolan Kapris: Edullinen hinta näkyy ruokavalikoimassa ja palvelussa.
Brunssi
Janppa arvosteli ravintolan Hella & Huone Deli: Jos tulee kiire napata Junamatkalle ennenkaikkea laadukas täytetty leipä, niin täältä se kannattaa napata mukaan!
5 €
Janppa arvosteli ravintolan Gringos Locos Tampere: Kävin ystäväni kanssa syömässä täällä Fajitakset, ja kaikin puolin positiivinen kuva jäi ravintolasta pois kävellessä.
17 €
Janppa arvosteli ravintolan Kahvila Runo: Ystäväni toi minut tänne kun odottelimme elokuvan alkua, ja kyseinen paikka osoittautui erittäin viihtyisäksi kuppilaksi.
Janppa arvosteli ravintolan Pancho Villa: Tampereen keskustan Panchot on nyt testattu.
13 €
Janppa arvosteli ravintolan Café Picnic Hämeenkatu: Hain täältä kerran Picnic-salaatin (kana & sinihomejuusto), ja se oli mielestäni kerrassaan herkullisen hyvää!
7 €
Janppa arvosteli ravintolan Pancho Villa: Nyt enää yksi Pancho Villa Tampereella testaamatta, mutta yleisesti laatu on ollut hyvä.
13 €
Janppa arvosteli ravintolan Pancho Villa: Olen käynyt Tampereen Panchossa, ja siellä kaikki oli paljon paremmin.
12 €
Janppa arvosteli ravintolan Memphis: Poikkesin täällä burgeri-luonaalla, ja Jyväskylän Memphis osoittautui ihan mukavaksi paikaksi.
9 €
Janppa arvosteli ravintolan Huviretki Jyväskylä: Pieneksi osoittautunut annos osoittautuikin erittäin kerkulliseksi kokemukseksi!
24 €
Janppa arvosteli ravintolan Wilhelmiinan Konditoria: Aamupala erittäin hyvä hintalaatusuhteeltaan!
Brunssi
5 €
Janppa arvosteli ravintolan Tang Dynasty Kamppi: Kävin täällä lounaalla ja mielestäni lounaan hintalaatusuhde oli erinomainen (lounas 8,70€).
Lounas
9 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers