Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Jago 27 arvostelua

%count% arvostelua 27

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
12289
Bistro Sinne
Work
Läntinen Aleksanterinkatu 1
Porvoo
06100
Finland
60.389053
25.657454
work
pref
0103228140
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bistro-sinne
http://www.sinneporvoo.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=406&culture=fi-FI
klassinen, pohjoismainen: Aitoa, puhdasta ja huolella valmistettua ruokaa parhaista lähituottajien raaka-aineista. Porvoolaista gastronomiaa ja ruokakulttuuria, jossa näkyy ja maistuu itä-uusmaalainen perinne sekä meren ja saariston läheisyys.
Bistro Sinne
klassinen, pohjoismainen

3
4
2
Ravintola on ulkoiselta habitukseltaan ehkä hivenen kolkko, jopa ruokalamainen. Kuitenkin tunnelmaan virittäytymisen ja lämminhenkisen asiakaspalvelun myötä pieni seurueemme tuntee olonsa tervetulleeksi ja ruokailutilakin alkaa jo kummasti tuntua kotoisammalta.

Täytyy todeta jo tässä vaiheessa, että bistro saattaa olla paikasta hieman kyseenalainen luonnehdinta. Oma mielikuvani lähenee enemmänkin ns. " hienostelevaa herrasväen paikkaa" kuin välitöntä ja maltillisesti hinnoiteltua ruokapaikkaa.

Entäpä itse ruoka sitten? Alkuun tilaamani kananmuna-annos on oikein hyvä alku eivätkä ystävieni annoksetkaan moitteita osakseen saa. Pääruuaksi tilaamani lohiannos sitä vastoin ei vakuuttanut ; lisukkeineen annos maistui jollain tapaa väkinäiseltä ja hajanaiselta. Vaikutelmaa makujen toisiaan täydentävästä paletista ei syntynyt. Ystävieni nauttimat annokset ( Hirveä + burgeri ) olivat kuulemma hyviä, mutta hinta-laatusuhteeltaan korkeintaan kohtalaisia.

Paikalle erityismaininta loistavasta asiakaspalvelusta sekä hauskasti nimetyistä annoksista. Kokonaisuutena ravintola kuitenkin lievä pettymys. Päällimmäisenä ajatuksena mieleeni jäi kokemus rutiinisuorituksesta + lievästi ylihinnoitellusta päivällisestä.

Asiakaskuntaa kuitenkin riittänee kiitettävästi asiakaspalvelun, sijainnin ja vanhan maineen vuoksi.

Jago 13.3.2017
Arvosana: 0

business
7494
Ravintola Zarillo
Work
Otavalankatu 9
Tampere
33100
Finland
61.496799
23.771099
work
pref
(03) 212 6621
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-zarillo
http://www.zarillo.fi
tex mex: Zarillo Western & Tex Mex Tampereella valmistaa maittavia ja tuhteja burgerannoksia ja meheviä pihvejä aitoon westerntyyliin huokein hinnoin. Sijaitsemme mukavalla paikalla Tampereen keskustassa ja Hervannassa.
Ravintola Zarillo
tex mex

2
4
3
11 €
Kaveriporukalla suhteellisen kovassa kiireessä pistäydyttiin. Palvelu erittäin sujuvaa + asiakaslähtöistä. Huolimatta runsaista toiveista, joita porukkamme esitti ei tarjoilijalla mennyt sormi suuhun, eikä sekaannuksia tilauksissa esiintynyt. Tästä iso plussa.

Tilaamani BBQ-burger lohkoperunoiden kera ei valitettavasti tasoltaan päätä huimannut. Keskinkertainen sämpylä, normitäytteillä. Annoskoko varsin suuri, joten nälkä kuitenkin lähti.

Kavereiden kokemukset samansuuntaisia. Kukaan ei ollut varsinaisestii pettynyt, mutta mitään selkeää syytä vierailla paikassa uudelleen ei ilmaantunut. Ellei sellaiseksi lasketa loistavaa palvelua sekä muutenkin välitöntä ja hyvää tunnelmaa.

Itse en Tampereella kovinkaan usein vieraile, joten en tiedä ravintolan asiakaskunnasta mitään. Hinnoittelun ja palvelunopeuden perusteella veikkaisin kuitenkin paikan orientoituvan opiskelijoiden muonitukseen. Mikäli näin todella on, uskon ravintolan olevan oikealla tiellä.
Jago 18.2.2017
Arvosana: 0

business
10597
Stone's beer & burgers
Work
Keskuskatu 4
Helsinki
00100
Finland
60.169247
24.942484
work
pref
010 76 63741
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gastropub-stones
http://www.stonespub.fi
gastropub, burgers, beer: SPECIAL BEERS & HOUSEMADE BURGERS Parhaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistetut burgerit sekä kattava valikoima erikoisoluita odottavat elämästä nautiskelevia. Stone´s painottaa ruoissaan paikallisuutta ja luomua – asiakkaille tarjotaankin aitoja makuelämyksiä. Stone´s sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja sen viihtyisät puitteet sopivat illan istumiseen kaveriporukassa, tai ihan muuten vaan. Stone´sissa voit vuokrata käyttöösi 10 hengen kabinetin, jossa on kokousvarustelu, äänieristys ja vuokraan sisältyvä äänentoistolaitteisto.
Stone's beer & burgers
gastropub, burgers, beer

3
4
2
Lounas
13 €
Hieman aliarvostettu, sanoisin. Lounaslistalta valitsin Jack & Jones-burgerin, joka vaikutti tarjoilijan kuvailun perusteella sopivan lihaisalta makuuni.

Pyysin burgerin ilman juustoa, sillä itse olen kovin mieltynyt pekonin makuun ilman " turhia härpäkkeitä". Sain kuitenkin tilaukseni juustolla. Huomautettuani tästä tarjoillijalle reagoi tämä palautteeseen asiallisesti ja toi nopeasti minulle tilaukseni pyytämässäni muodossa.

Burgeri itsessään oli hyvin valmistettu ; sämpylä koostumukseltaan erinomainen. Sopivan "muheva", olematta kuitenkaan silkkaa höttöä. Pihvin kypsyysaste + pekoni maultaan ja suutuntumaltaan liki ihanteelliset. Talon majoneesi puolestaan oli jotakin kamalaa. En tiedä tarkkaan mitä moinen seos oli koostumukseltaan, mutta omasta mielestäni se ei sopinut lainkaan muuten niin laadukkaaseen burgeriin.

Seuraiaiseni kasvisburgeri oli kuulemma hyvää tasoa myöskin ; ulkonäkö ei tosin viitannut siihen. Valitettavasti burgerimestat eivät vielä tänäkään päivänä panosta riittävästi kasvisvaihtoehtoihin kokonaisuutena?

Tunnelma + miljöö oli sopivan pubimainen ; taustahälyä makuuni hieman liikaa. Tosin kyllä täällä mieluusti hieman pidemmänkin tovin viettää.

Vaikutelma siitä, että paikka hakee edelleen linjaansa on ilmeinen. Turha kikkailu pois ja keskittyminen perusasioihin niin hyvä tulee. Hinta/laatusuhde muodostunee tämän myötä hyväksi, nyt lompakko kärsii kokonaisuuden huomioiden hieman liikaa.
Jago 10.2.2017
Arvosana: 0

business
15863
Ravintola Kaarti
Work
Pohjoinen Hesperiankatu 33A
Helsinki
Finland
60.176792
24.917179
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-kaarti
http://www.ravintolakaarti.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=665&culture=fi-FI
Ravintola Kaarti

3
3
3
10 €
Lounaspöydästä vatsantäytettä hakemassa. Päivänkeittona tarjolla maa-artisokkakeitto, joka maistui sangen lupaavalta jatkoa ajatellen. myös salaattipöytä oli huomattavasti keskimääräistä laadukkaampi.

Tämä huomoiden olikin suuri pettymys kun jouduin havaitsemaan, että lämpimänä ruokana tarjoiltu broiler-curry oli maultaan varsin vaisua + kaiken lisäksi hieman haaleaa. Annos oli huonolla tapaa " kotona tehdyn makuista", ei kuitenkaan millään muotoa syömäkelvotonta.

Itse ravintolan miljöö on varsin miellyttävä ; yhdistää tyylikkäästi uutta ja vanhaa. henkilökunnan käyttäytymisestä läpi paistoi kiireellisyys sekä stressi, vaikka ruokailun aikana ei salissa lisäkseni suurta ruuhkaa ollut.

Loistavasta startista johtuen annan paikalle uuden mahdollisuuden, vaikkapa varsinaisen menun muodossa.
Jago 7.2.2017
Arvosana: 0

business
12824
Kin Sushi
Work
Helsingintie 13
Järvenpää
00440
Finland
60.471806
25.091396
work
pref
045 8068893
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kin-sushi
http://www.facebook.com/RestaurantKinSushi
japanilainen sushi
Kin Sushi
japanilainen sushi

3
4
4
Lounas
10 €
Aina Järvenpäässä asioidessani pistäydyn aikataulun niin salliessa täällä sushilla.

Tuttuun tapaan lounasaikaan paikka oli kuin nuijalla lyöty ; tämä on paikalle tyypillistä, sillä sijainniltaan + hinta/laatu-suhteeltaan Kin sushi on ylivoimainen.

Nyt kuitenkin on todettava, että jotain on muuttunut. Riisi + muut tykötarpeet vaikuttivat hivenen "seisseltä". Esiin nousi ajatus siitä, että murkinaa oltiin tehty liian suuri määrä sivuun, jotta kaikki nälkäiset saataisiin varmasti säädyllisessä ajassa ruokittua.

Sushi oli kuitenkin peruslaadultaan niin hyvää ettei sen laadusta kehtaa sen suuremmin rutista ; kun lisäksi huomioidaan se fakta että tästäkin ateriasta köyhdyin lähinnä nimellisesti jäi lounaasta kaikesta huolimatta hyvä mieli.

Paikka trajoilee säännöllisen epäsäännöllisesti uusia, erilaisia yhdistelmiä. Itseäni moinen ei erityisemmin miellytä, mutta rohkeudesta on pakko hattua nostaa!

Palvelu tehokasta + ystävällistä. Omistaja vaikuttaa aidosti kiinnostuneelta asiakkaiden viihtyvyydestä.
Jago 6.2.2017
Arvosana: 0

business
128
Kim's Tapas
Work
Kasarmikatu 4
Helsinki
00140
Finland
60.160088
24.948084
work
pref
(09) 634 295
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kims-tapas
http://www.kimstapas.fi
espanjalaista
Kim's Tapas
espanjalaista

3
2
2
20 €
Jaa-a. Kovin kaksijakoinen kokemus oli tämä. parin kaverin kanssa pistäydyimme ennen baarikierrokselle lähtöä.

Miljöönä paikka oikein kodikas + lämminhenkinen. Omistaja ( ? ) ottaa meidät ystävällisesti vastaan ja kertoo konseptista pääpiirteittäin.

Suositellut viinit osuvat napakymppiin. Tästä kertoo paljon se, että yleensä niin-kovin-nirso-viiniharrastaja-kaverini antaa juomille varauksettoman ylistyksensä. Omistaja esitteli myös tarjoamansa juomat suurella asiantuntemuksella, siitä plussaa.

Entäpä se tärkein ; ruoka siis? Chorizot ja ilmakuivatut kinkut olivat priimaa kyllä, mutta muuten tarjottavat olivat siedettävää perustasoa. Mielikuva marketista saatavasta valmismätöstä tuli valitettavasti mieleeni.

Tässä vaiheessa omistajankin mieliala muuttui. Hänen kysyessään mielipidettämme ruuasta kerroimme mielipiteemme ( mielestäni ) varsin asiallisesti + paikan hyviä puolia painottaen.

Tämä ei kuitenkaan herraa miellyttänyt vaan saimme vaikutelman siitä ettemme ymmärrä hyvän päälle? Palaute meni ilmiselvästi omistajan tunteisiin, emmekä näin ollen tunteneet oloamme järin tervetulleeksi enää.

Tämä on sääli sillä miljööltään sekä viinivalikoimaltaan paikka on erinomaisen miellyttävä. Huolimatta siitä, että paikka on lajissaan ilmeisesti Suomen ensimmäinen ei omistajan tulisi käyttäytyä asiakkaitaan kohtaan siten, että päällimmäiseksi tunteeksi vierailusta jää hämmennys ja turhautuminen.
Jago 31.1.2017
Arvosana: 0

business
15106
Ravintola Cactus
Work
Mäkelänkatu 91
Helsinki
00610
Finland
60.209232
24.946461
work
pref
0400 272 444
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/cactus1
http://www.cactus.fi/
meksikolainen ravintola: Ravintola Cactus tarjoaa arkisin maittavaa lounasta ja iltaisin meksikolaispainotteista á la cartea. Viikonloppuisin musiikkipainotteisia tapahtumia.
Ravintola Cactus
meksikolainen ravintola

3
2
2
30 €
Vuoden lopussa kävimme kaveriporukan kanssa aterioimassa. Ajankohta huomioiden oli varsin ymmärrettävää, että paikka oli kuin nuijalla lyöty. Joiduimmekin odottamaan hyvän tovin pöydässämme ennen kuin tarjoilija muisti meitä läsnäolollaan.

Asiakkaan kannalta olisi sangen toivottavaa, että henkilökunta olisi edes etäisesti kiinnostunut tämän tyytyväisyydestä yms. Nyt saamamme vaikutelma oli täysin päinvastainen. Esimerkiksi juomia saimme tilauksemme jälkeen odottaa liki 30 min, saaden aluksi naapuripöydän tilaamat juomat.

Itse ruoka oli omaan makuuni ihan siedettävää. Alkupalaksi nauttimani lohi-cheviche vaikutti tosin hieman " uinahtaneelta" ts. en täysin vakuuttunut annoksen tuoreudesta ja laadusta.

Pääruuaksi valitsemani Häränkyljys oli puolestaan parempi yritys ; olkoonkin niin, ettei tätäkään annosta kovinkaan mielellään kaverilleen suosittelisi / sen vuoksi ravintolaan uudestaan palaisi.

Palvelunlaatu ei valitettavasti illan aikana parantunut. Pyydettyämme laskut kullekin seurueemme jäsenelle erikseen tarjoilija vaikutti kovin stressaantuneelta ja ilmaisikin toiveensa siitä, että olisi kaikille helpompaa, jos ottaisimme yhteisen laskun ( ?? !! ) hämmentävää.

Huomioimme lisäksi, että kovin sotkuiselta paikka vaikutti. Tarjoilijoiden työajasta leijonanosa vaikutti keskittyvän pöytien siivoamiseen yms. Ajankohdalla tosin lienee tähän melko suuri merkitys.

Kaiken kaikkiaan ; hieman ylihintainen paikka yhdistettynä kehnoon palveluun sekä varsin keskinkertaiseen ruokaan. Ei tule mieleen yhtään loogista syytä palata takaisin. Pettymys ainakin minulle, sillä olin kuullut ravintolasta hyviäin arvioita ystäviltäni.
Jago 2.1.2017
Arvosana: 0

business
13094
Pancho Villa
Work
Torikatu 5
Hyvinkää
05800
Finland
60.632542
24.864826
work
pref
0400 256 001
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pancho-villa6
http://www.panchovilla.fi/hyvinkaa/index.php
mexikolaista
Pancho Villa
mexikolaista

2
2
2
15 €
Koulutuspäivän jälkeen kollegan kanssa pistäydyimme. Tarkoituksena oli käydä pikaiseen syömässä, sillä ohjelmisossa oli loppuillalle muutakin puuhaa.

Toisin kuitenkin kävi. Tehtyämme tilauksen odotimme n. 40 minuuttia kunnes päätimme kysyä tarjoilijalta mitä ruuallemme kuuluu. Vastaus oli hämmentävä. Tilaus oli kuulemma " pudonnut johonkin väliin"

Tässä vaiheessa huumorintajumme oli vielä hyvällä tasolla ja saimme samoihin aikaan tietää loppuillan ohjelmamme viivästyneen myöskin. Ei siis aihetta paniikkiin.

Saimme lopulta liki tunnin jälkeen tilausemme. Kollegani lohisalaatti tuli kuten pitikin, mutta oma pulled-purilaiseni tuli tomaatin kera, toisin kuin olin pyytänyt. Pienen sähläyksen jälkeen sain hampparini ja pääsimme aterioimaan.

Itse ruoka oli ihan kohtalaista laadultaan. Ei mitään erikoisempaa vaan ehkäpä sellaista mitä hyvästä grillikioskista voisi olettaa saavansa. Mitään etäisesti Meksikoon viittaavaakaan ei mielestäni ruuasta paljastunut ellei makuaistit turruttavaa tulisuutta moiseksi lasketa?

Pienet plussat paikalle ilmeisen tietoisesta sarjakuvamaisesta sisustuksesta. Paikka lienee enemmänkin lapsiperheiden suosiossa. Meidän käyntimme perusteella ei mikään varteenotettava mesta ainakaan ruuan / tunnelman näkökulmasta.
Jago 13.10.2016
Arvosana: 1

business
2470
Oriental Food Palace
Work
Hämeenkatu 21-23
Hyvinkää
05800
Finland
60.634701
24.8673
work
pref
019-418258
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/oriental-food-palace
http://www.ol-trade.com/
kiinalainen: Kiinalainen ravintola. Lounaslista.
Oriental Food Palace
kiinalainen

3
3
3
Siisti ravintola, tämä on ensivaikutelma sisäänastuessani. Ystävällisen oloinen tarjoilija, joka pyynnöstäni suosittelee annosta listalta ; otetaan siis härkää sipulin + mustapippurin kera. Kuulemma paikan suosituin annos tällä hetkellä.

Tylsähkö paikka mitä miljööseen tulee, mutta siisti yhtä kaikki. Se on itselleni sisustusta yms. tärkeämpää.

Sitten itse ruoka. Keskivertoa hieman parempaa, hyvin maustettua. Ei tönkkösuolattua / soijassa pyöriteltyä, kuten niin perin usein tämänkaltaisissa paikoissa. Annoskoosta pakko antaa vielä erikseen plussaa ; ei tarvitse poistua nälkäisenä!

Hieman ihmettelen tämän paikan hypetystä tällä sivulla. Ehdottomasti hyvälaatuinen paikka, mutta yhtymäkohtia suurimpiin ylistyksiin vaikea hahmottaa. Olisiko jälleen kertaa asialla omistajan kaverit? Pakko kuitenkin jatkossa Hyvinkäällä käydessäni vielä testata. Katsotaan, jos tämä minunkin antamani arvosana hieman petraantuu.


Jago 13.10.2016
Arvosana: 0

business
13235
Wing Wah
Work
Uudenmaankatu 2
Hyvinkää
05800
Finland
60.630035
24.858578
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/wing-wah
kiinalaista
Wing Wah
kiinalaista

2
2
3
10 €
Tämän sivun arvostelut vaihtelevat aina totaalisesta ylistyksestä täydelliseen lyttäämiseen. Tämänkaltainen eroavaisuus selittynee sillä, että ylistäjät kuuluvat kanta-asiakkaisiin / omistajan kavereihin. Haukkujat lienevät puolestaan niitä, joilla on jotain ravintolanpitäjää vastaan.

Itse pyrin arvostelemaan mahdollisemman objektiivisesti. Listalta otan valkosipulikanaa, joka maultaan on ns. " varman päälle pelattu". Mausteita ei ole liikaa, joten näin ilmeisesti luotetaan siihen, että se tavoittaa mahdollisimman suuren kohdeyleisön mieltymyksen. Itse ruuassa ei liiemmin vikaa ole, täyttäähän se tärkeimmän tarkoituksensa ; vie nälän pois. Kuitenkin on todettava, että laadultaan se on juuri sellaista mitä baarikansalle sopii tarjota, ennen ryypylle lähtöä.

Tätä ajatusta osaltaan puoltaa myös se, että tätä nykyä ravintolalla on myös kotiinkuljetus. Se siis virallisestikin pyrkii samalle linjalle muiden keskinkertaisten syöttölöiden kanssa.

Omistaja on kuitenkin erittäin miellyttävä. Ottaa asiakkaat huomioon ja keskustelee näiden kanssa luontevasti huolimatta puutteellisesta kielitaidostaan. Ravintola itsessään ei houkuttele jäämään, muutama pöytä aseteltuna lähekkäin luo mielikuvan nuhjuisesta pikaruokalasta.

Yhteenvetona ; kelpo vaihtoehto pizzerioille + kebabmestoille, silloin kun haluaa syödä ulkona halvalla ja nopeasti. Ruuan laatu on sitten täysin eri asia.

Jago 22.8.2016
Arvosana: 3

business
4453
Jonel Thai
Work
Vapaudenkatu 15
Lahti
15140
Finland
60.983501
25.6612
work
pref
03 734 2958
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/jonel-thai
http://www.jonelthai.com/
thaimaalaista
Jonel Thai
thaimaalaista

2
4
2
13 €
Kaverin kanssa viikonloppuna aterioimassa. Sijainniltaan oivallinen thaikku.

Palvelu erittäin ystävällistä ja asiakkaan huomioivaa. Tähän osaltaan vaikutti varmasti se, että olimme päivän ensimmäiset asiakkaat.

Otamme molemmat riisinuudeliannokset porsaan kera. Ruoka täyttää pääasiallisen tehtävänsä ; nälkä lähti. Maku itsessään tylsä ja jotenkin " varman päälle pelatun oloinen". Toisin sanoen annokset maustettu siten, että ne miellyttäisivät mahdollisimman suurta asiakaskuntaa: ei liian tulista tai rohkeaa.

Kyllähän täällä nälkäänsä syö, mutta mikään elämys tämä ei totisesti ole.

Lienee tarpeen vielä mainita, että ulkoiselta habitukseltaan paikka muistutti enemmänkin huoltamoruokalaa kuin laadukasta ravintolaa. Pienillä muutoksilla sisustukseen tästä kuitenkin saisi varmasti sangen viihtyisän paikan.
Jago 27.7.2016
Arvosana: 0

business
276
Ravintola Ilves
Work
Urho Kekkosen katu 4-6 D
Helsinki
00100
Finland
60.168537
24.932837
work
pref
(09) 7746 7425
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ilves
http://www.ravintolailves.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=616&culture=fi-FI
luomu lähiruokaa: Vuonna 1932 ovensa avannut Ravintola Ilves on aina tarjonnut rehtiä ruokaa. Makunautinnon täydentää rock-henkinen ilmapiiri. Kun Tavastia-klubi sai alkunsa Ilveksen naapurissa vuonna 1970, tuli ravintolasta musiikkiväen kantapaikka.
Ravintola Ilves
luomu lähiruokaa

4
4
4
15 €
Edellisestä Ilves-visiitistä on aikaa liki pari vuotta. Tuolloin kävin aterioimassa päivällä, nyt puolestaan yöllä, Tavastian keikan jälkeen, tästä aikaa n. 1 kuukausi.

Paikka on huomattavasti enemmän edukseen yöllä, sillä suurin osa väestä on hakemassa " nestemäistä" ravintoa ; mikään räkälä tämä ei kuitenkaan ole. Nyt ruuat tulevat pöytään päiväaikaa nopeammin.

Ystäväni kanssa valitsemme listan ulkopuoleta siikaa + parsaa bernaisekastikkeessa. Yksinkertaista ja maukasta... ei turhia kikkailuja, juuri tällaista hyvän yöpalan tulee olla!

Palvelu totuttuun tapaa ystävällistä ja huomaavaista. Ilves ei mikään loistoravintola edelleenkään ole, mutta täydellinen mesta tyydyttämään keikan jälkeisen nälän ; ei tarvitse kauaa pohtia meneekö tänne vai jollekin rasvaiselle snagarille.

Yleensä minua häiritsee kovaa raikaava taustamusiikki, mutta ei täällä. Räyhäkäs rock kuuluu täällä ikään kuin tunnelmaan.
Jago 8.6.2016
Arvosana: 0

business
2564
Kellariravintola Hällä
Work
Raatihuoneenkatu 3
Hämeenlinna
13100
Finland
60.997108
24.470501
work
pref
03 6120200
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-hallapyora
http://halla.tarjoaa.fi/
suomalaista
Kellariravintola Hällä
suomalaista

2
3
2
23 €
Ystävän kera pistäydyin ohikulkumatkalla. Sinäänsä miellyttävässä miljöössä raikaa taustamusiikki sellaisella volyymilla, että odotukset ruuan suhteen laskevat välittömästi.

Itse tilaan possun grillikylkeä, ystäväni valitsee nieriää. Ruoka oli laadultaan tyypillistä suomalaista "mättöä". Suolassa ja rasvassa ei oltu säästelty, lisukkeet täysin statistin roolissa. Sanalla sanoen ; nälkä lähti, mutta makuelämys jäi kokematta.

Plussaa paikka saa hyvästä ja huumorintajuisesta palvelusta, miinusta tosiaan jo manitusta taustamusiikista sekä ruuan hintalaatu-suhteesta ; huoltamotasoisesta grillikyljestä ei hyvillä mielin maksa + 20 euroa.
Jago 6.6.2016
Arvosana: 1

business
2462
Ravintola Harlekiini
Work
Kauppatori 1
Hyvinkää
05800
Finland
60.629799
24.8633
work
pref
019-431465
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/iloinen-harlekiini
http://www.harlekiini.com/
suomalainen: Lounas ja a'la carte lista.
Ravintola Harlekiini
suomalainen

2
3
2
27 €
Kesäloman alun kunniaksi ystävän kera aterioimassa. Sijainniltaan liki optimaalinen + sisustukseltaan / muilta ulkoisilta tekijöiltään siedettävää perustasoa.

Plussaksi ehdottomasti laskettava nopea ja ystävällinen palvelu. Tarjoilija osasi vastata täsmällisesti ruokaa koskeviin tiedusteluihin, myös erikoistoiveet huomioitiin hyvin.

Itselleni alkuun lohikeittoa, ystävälleni talon salaattia tms. Lohikeitosta ei kertomista jälipolville jää ; vetistä ja valmiseineen makuista. Ystäväni salaatti ei paljoa parempaa arvostelua saanut : " Kyllä tätä varmaankin ennemmin syö kuin selkäänsä ottaa.... "

Pääruokana itselleni kanaa, joka jäi mieleen ehkäpä kuivinpana ravintolassa nauttimanani kana-annoksena. On aikamoinen saavutus sinäänsä saada kanasta näin kuivan ja mauttoman makuista. Ystäväni ahven sitä vastoin oli kelvollinen yritys.

Päällimmäiseksi ajatukseksi jäi ajatus järkyttävästä ylihinnoittelusta, tämän on pakko perustua loistavaan sijaintiin.
Jago 5.6.2016
Arvosana: 0

business
12878
sushi wa.gocoro
Work
Runeberginkatu 63 A 21
Helsinki
00260
Finland
60.18071
24.925146
work
pref
0400 299415
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/wa-gocoro
http://www.facebook.com/sushiwagocoro
japanilaista, sushia
sushi wa.gocoro
japanilaista, sushia

5
4
4
Lounas
15 €
Kyllähän tämä vaan nöyräksi vetää.

Vaatimaton paikka habitukseltaan, mutta ruoka sanalla sanoen sensaatiomaisen hyvää! Olen itse napostellut sushia varsin monessa maassa ja on todettava, että tämän paikan tarjontaa ei joudu ainakaan euroopassa syömieni sushien rinnalla häpeään ; vertaa minkä hintaluokan ravintoloihin hyvänsä.

Perus-makejakin voi olla hyvin eri tasoisia, sen ymmärtää parhaiten kun vertaa tämän paikan tarjontaa vaikkapa johonkin kauppakeskus-mättölään, joka mainostaa tarjoavansa sushia. Mestarin suosituksesta nautin vielä lohinigireitä sekä fantastista siikaa.

Ei tuota päänvaivaa minulle, jos pitää rankata maan paras sushimesta.
Jago 4.6.2016
Arvosana: 6

business
2456
Cafe Medicin Man
Work
Uudenmaankatu 1
Hyvinkää
05800
Finland
60.6297
24.8573
work
pref
019-414 699
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/cafe-medicin-man
http://www.medicinman.fi
suomalainen: Kellariravintola baarin alakerrassa jossa kattava ruokalista. Pihvit, burgerit, kalaruuat, keitot ja kasvisruuat. Arkisin myös lounaslista.
Cafe Medicin Man
suomalainen

3
4
2
15 €
Medari oli aikoinaan aivan loistava valinta ison nälän yllättäessä. Tätä nykyä ruuan laatu on kummasti huonontunut, annoskoot pienentyneet sekä palvalusta tullut väliinpitämätöntä. Näin siis kerrotaan, parasta käydä toteamassa ihan itse.

Ensivaikutelma on positiivinen, huolimatta kiireestä ( perjantai-ilta ) miestarjoilija ottaa meidät ystävällisesti vastaan ja palvelee meitä muutenkin kiireettä ja asiantuntevasti.

Itse valitsen Korean burgerin, tyttöystävälleni punajuuripihvejä. Itse ruoka ei valitettavasti täysin odotuksiamme täytä ; burgerini sämpylä on sitä tuttuakin tutumpaa valmispullaa, jota jokainen voi hakea lähimarketista huokeaan hintaan kotiinsa. Sitä vastoin liha + lisukkeet ovat erinomaisia, myös maustaminen onnistunut hyvin. Tyttöystäväni mainitsi annoksensa olevan hyvää keskitasoa.

Erikoismainita tulee antaa taustamusiikin maltillisesta voimakkuudesta sekä jo aiemmin korostamastani asiallisesta palvelusta. Ruoka tosiaan oli hyvää, vielä kun kiinnitettäisiin huomiota niihin kuuluisiin " pikkuasioihin" Esim. laadukkaat sämpylät burgereihin ja hivenen isommat annoskoot oltaisiin jo varsin hyvässä jamassa.
Jago 4.6.2016
Arvosana: 0

business
15522
Home Sushi
Work
Uudenmaankatu 29
Hyvinkää
05800
Finland
60.625866
24.852972
work
pref
+358456683666
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/home-sushi
http://www.homesushi.fi
sushi: Sushia takeawaynä tai kotiinkuljetuksella.
Home Sushi
sushi

1
2
2
8 €
Ilolla havaitsin, että nyt myös Hyvinkäällä on suhipaikka, josta saa murkinaa take-away mentaliteetilla + kotiinkuljetettuna.

Mikä voisi mennä pieleen? Lähes kaikki.

Raflassa ei ruokaa noutaessani ollut vielä asiakaspaikkoja puutteellisten saniteettitilojen vuoksi, mutta emme antaneet tämän häiritä. Kaveriporukallamme ( 4henkilöä) oli nimittäin kova nälkä.

Ensimmäinen huomio ruokalistaa silmäillessämme oli se, että " settejä" oli keskimääräistä sushimestaa enemmän tarjolla. Tämä ei useinkaan indikoi hyvää ruokailukokemusta ajatellen. Seuraavana huomioimme Home Sushin oudon mieltymyksen työntää tuorejuustoa lähes jokaiseen annokseen! Outoa. Tähän ei pitäisi olla mitään syytä, edellyttäen että kala + muut raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita.

Eivät olleet ; Montreal-settini lohi oli jo parhaat päivänsä nähnyt ja riisi ei ainakaan omasta mielestäni täyttänyt laadukkaan sushiriisin standardeja. Myös annospalojen koostumus arvelutti ; eivät pysyneet koossa, johtuen liian suuresta koosta ja huonosti valmistetusta riisistä. ( ennen kuin kukaan ajattelee, että LOISTAVAN / HYVÄN sushiriisin valmistaminen on helppoa, niin todettakoon ettei näin välttämättä ole )

Rafla pyrkinee ratsastamaan halpojen hintojen sekä kotiinkuljetuksen avulla. Moinen taktiikka saattaa jopa onnistua, samalla mentaliteetillahan usea " krapulalätty"-pizzeria pärjää varsin mukavasti, eikä ainakaan Hyvinkäällä ole kovinkaan mittavaa sushitarjontaa johon verrata tämän paikan viritelmiä.

Hyvää sushia arvostavalle ei tätä todellakaan voi suositella, sääli että siedettävää sushia on edelleen haettava kauppakeskuksen suunnalta. Suuri pettymys.
Jago 4.6.2016
Arvosana: 0

business
13953
Ravintola Obelix
Work
Villatehdas, Kankurinkatu 4-6
Hyvinkää
05800
Finland
60.63237
24.867577
work
pref
019 451 130
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-obelix1
http://https://www.obelix.fi/
pihvipaikka
Ravintola Obelix
pihvipaikka

2
3
2
29 €
Vanhana entisen Obelixin kanta-asiakkaana ilahduin kun havaitsin ravintolan tehneen paluun Hyvinkäälle.

Tunnelma on oikein mukava. Ystävällinen tarjoilija ja liki täynnä oleva ravintola enteilevät minulle ja ystävälleni hyvää ruokailukokemusta. Itse olin mieltynyt myös siihen, että ainakaan kyseisenä iltana ei ravintolassa ollut lainkaan taustamusiikkia. Ravintolassa kun on muutenkin sangen äänekästä suuren asiakasmäärän vuoksi.

Ulkoasultaan ravintola on hivenen vanhankantainen, lienee tarkoituksenakin. Kaikkialla on kuitenkin siistiä, joten tunnelma on oikein mukava pöytään käytyämme.

Otamme molemmat alkuun vihersalaatin. On valitettavaa, että alkuruoka on huoltoasematyylistä " härpäkettä", joka mausta päätellen ei ole sitä tuoreinta sorttia. Annamme asiasta palautetta, johon tarjoilija reagoi asiallisesti.

Itse otan pääruuaksi Obelixin eväs nimellä kulkevan villisika-annoksen. Ystäväni ottaa kanaa. Odotamme ruokiamme noin 45 minuuttia. Tämä ei meitä varsinaisesti haittaa, sillä tarjoilija varoitti asianmukaisesti aiheesta jo tilaustemme aikana.

Ensimmäisenä huomiomme kiinnittyy suhteellisen isoihin annoskokoihin. Jos nälkä on täätä ei tarvitsisi edelleenkään nälkäisenä lähteä. Siis edellyttäen, että ruoka on syömäkelpoista.

Aikamoinen oli pettymys, kun otin annoksestani ensimmäiset maistiaiset. Mieleeni tuli ikävällä tavalla erinäisten huoltoasema-ketjujen annokset, joissa koossa ja rasvassa ei säästellä, mutta makua ei juuri ollut nimeksikään. Annoksesta oli helppo aistia ettei tällä kertaa raaka-ainetta oltu kunnioitettu tarpeeksi. Mukana tulleet ranskanperunat jatkoivat samalla linjalla; suolassa ei todellakaan oltu säästelty!

Ystäväni kana-annos oli sitävastoin jo hieman parempaa. Kana oli oikein mehukasta ja lisäkkeetkin oli valmistettu taiten. Muutama kylkiäisenä tullut kasviksen siivu oli yhtä luokatonta kuin salaattikin.

Maistettuani annosta kaduin etten tilannut itse samaa - nyt se oli myöhäistä sillä lähes täydessä ravintolassa annosten odottamiseen olisi tuhraantunut liikaa aikaa. Meillä oli aikataulu, jota oli noudatettava, joten emme ottaneet riskiä.

Palvelu oli mielestäni oikein lämminhenkistä ja sen perusteella olen valmis antamaan ravintolalle vielä uuden mahdollisuuden.

ps. Yleensä en reagoi muiden arvosteluihin, mutta nyt on ns. " pakko". Tässä aiemmin eräs arvostelija ilmaisi huvittuneensa " ruokakriitikoista". Ilmeisesti tämän sivun tarkoitus on ainakin osittain mennyt ko. henkilöltä ohitse?

Tämän sivun tarkoitus on antaa RAKENTAVAA ja informatiivista arviota ravintolan tasosta. Mikäli asiakas kokee että jossakin meni mönkään niin se on oikeus myös sanoa.

Tänä päivänä se ei ainoastaan riitä, että ruoka joskus tuodaan pöytään vaan sen ja palvelun odotetaan olevan maksamisen arvoista. Eikö niin?

Moni arvostelija on perustellut hyvin miksi arvosana oli hyvä / huono. Kyseinen " kriitikkojen kriitikko" sitä vastoin toteaa, että sai " likkojen kanssa rahoille vastinetta". Ruuan ja palvelun todettiin olevan laadukasta, sen kummemmin erittelemättä.

Ei kovinkaan informatiivinen arvostelu ollut moinen.
Jago 27.7.2014
Arvosana: 0

business
424
Brasserie Le Havre
Work
Kaivokatu 12
Helsinki
00100
Finland
60.169998
24.9396
work
pref
09-691 4006
fax
09-691 4010
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/brasserie-le-havre
http://www.lehavre.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
ranskalaista: Seurahuone ja Brasserie Le Havre ovat nyt kääntämässä uutta lehteä kohti tulevaisuutta. Seurahuone on legendaarinen hotelli, joka jo yli 185 vuotta on palvellut asiakkaitaan ja järjestänyt ikimuistoisia juhla- ja kokoustilaisuuksia. A la carte -ravintola on vuosien varrella ollut niin hotellivieraiden kuin kaupunkilaistenkin suosikkiravintola ja Bar Socis on ollut monen erityisen tapahtuman näyttämönä. On aika tullut kiittää teitä asiakkaamme, kun Hotelli Seurahuone sekä ravintolamme Brasserie Le Havre päättävät toimintansa ja siirtyvät uuden omistajan aikaan. Aamiainen sekä baari palvelevat normaalisti 23.11.2019 asti. Brasserie Le Havre tarjoilee hotelliaamiaisen ma-pe 06:30-10:00, la-su 07:30-10:30. Bar Socis - elokuvamaailman glamouria sekä ripaus ranskalaisen salakapakan henkeä. Bar Socis avoinna tiistaista torstaihin klo 17-23, perjantaista lauantaihin 16-23.
Brasserie Le Havre
ranskalaista

5
5
4
42 €
Ensivaikutelma tilasta on äärimmäisen positiivinen. Viihtyisä ja omalla tavallaan sopivan intiimi ruokasali luo osaltaan erinomaiset puitteet onnistuneelle ruokailulle.

Olemme liikkeellä pienellä seurueella, neljä henkeä. Itse otan alkuun Riimihärkää. Annos on laadultaan ensiluokkainen. Juuri sopivanlainen herättääkseen ruokahalun. pääruuaksi valitsen Kanaa oliivitäytteellä, lisuukkeena tinjamiperunoita.

Annos oli niin suurella ammattitaidolla ja ylpeydellä valmistettu, etten yksinkertaisesti löydä MITÄÄN kritisoitavaa. Samalla linjalla ovat muut seurueeni jäsenet. Erityismaininnan ansaitsevat lisukkeet, joita olisi minun makuuni saanut olla tarjolla hieman enemmänkin.

Oikeastaan ainoana miinuksena on mainittava se, että annosten tuloon meni kohtalaisen kauan aikaa n. 45 minuuttia. Mutta ne tulivat samaan aikaan. Tarjoilija pahoitteli odottamiseen kulunutta aikaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista.

On vielä nostettava esiin, että sijaintinsakin puolesta ravintolaa on helppo suositella. Tänne uudestaan pian!
Jago 16.7.2014
Arvosana: 0

business
12899
Royal Mekong
Work
Torikatu 7 (Kauppakeskus Willa)
Hyvinkää
00580
Finland
60.63168
24.865707
work
pref
019476677
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/royal-mekong
http://www.royalmekong.net
aasialaista: Royal Mekong on uusi aasialainen ravintola Hyvinkäällä. Lounasaikaan tarjolla kattava buffet -lounas ja iltaisin mahdollisuus makumatkoihin ala carte -listan avulla. Meiltä saat kiinalaista, malesialaista, thaimaalaista ja ensi kertaa suomessa myös kambodzhalaista ruokaa.
Royal Mekong
aasialaista

4
3
4
20 €
Hyvinkään kauppakeskuksessa sijaitseva ravintola ei ulkopäin katsottuna houkuttele asiakkaaksi. Käymme kuitenkin ystäväni kanssa sisään.

Sisustus on tyypillistä keskivertorihkama-tasoista krääsää. Taustalla soi vaimeasti omia korviani ärsyttävä " random - kiinalaissävytteinen kilinämusiikki". Ravintola on kuitenkin siisti, joten päätämme istuuntua pöytään.

Tarjoilija tekee vaikutuksen ystävällisyydellään ja asiantuntemuksellaan. Hän tuntee hyvin listan annokset ja osaa suositella perustellusti annoksia.

Itse valitsen friteerattua kalaa hapanimelä kastikkeessa, ystävälleni härkäcurrya.

Saatuamme annokset olen iloisesti yllättynyt. Odotin jonkinlaista pikakiinalaista, mutta ruuassa maistuu tuoreus ja ainakin itselleni oli erityisen tärkeää, että kala oli tuoretta, ei siis mitään pari päivää aiemmin pakastettua hönttää. Ystävälleni maistui curry, jonka hän sai tilauksensa mukaisesti sopivan tulisena.

Pakko on antaa hieman kritiikkiä salaatista, jotka tarjoiltiin annosten kera. Kovin nahistuneilta maistuivat.

Jälkiruuaksi friteerattuja banaaneja jäätelön kera. Hyvää perustasoa, juuri sellaista jota odotimme.

Ehdottomasti hyvä kokemus. Vielä kun ravintola kiinnittäisi huomiota pikkuasioihin, kuten ulkoasuun sekä rasittavan taustamusiikin poistoon niin voisi povata entistä parempaa menestystä.
Jago 11.7.2014
Arvosana: 0
Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers