Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

IsoS 1 arvostelu

Kun istuu ravintolassa, syö valitsemaansa annosta tietäen nauttivansa joka haarukallisen, istuu hyvässä seurassa, jolloin aikakin tuntuu pysähtyvän. Silloin tietää nauttineensa täysin.
%count% arvostelua 1
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
3158
Ravintola Silkkitie
Work
Keskuskatu 7
Jämsä
42100
Finland
61.8643
25.1917
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-silkkitie
Ravintola Silkkitie

4
4
4
Lounas
8 €
Erityisesti lounaslistaa on kehuttava. Lounas rakentuu joka kerta samaan tapaan, mutta ruokalajit vaihtelevat päivittäin - mikä tekee jokaisesta lounaasta erilaisen. Erityisesti on mainittava lounaalla tarjottava paistettu riisi, joka on erinomainen kantonilainen ruoka. Yleisesti ottaen ruoan hinta-laatu -suhde on tavallista parempi, ainakin mikäli vertaa pääkaupunkiseudun kiinalaisiin ravintoloihin. Palvelu on ystävällistä. Pieniä moitteita on kuitenkin annettava siitä, että lounasaikaan listalta tilattaessa listan annoksien maut sekä lämpötila eivät aina ole täysin kohdillaan. Tämä on kuitenkin toisaalta ymmärrettävää, sillä henkilökunnalla on suosittuun lounasaikaan kiire.
IsoS 11.4.2013
Arvosana: 0
area.social.login.providers