Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Hyrava 19 arvostelua

%count% arvostelua 19

Ansiot

  • Badge_hero
    Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Tapahtumat

Hyrava arvosteli ravintolan Kin Sushi: Hyvä Sushi-paikka.
Hyrava arvosteli ravintolan Jin Ma Lou: Hyvä kiinalainen.
Hyrava arvosteli ravintolan Rosso Hyvinkää: Tyypillinen massaketjuravintola.
Hyrava arvosteli ravintolan Punainen Tähti: Hyvä kiinalainen ravintola.
Hyrava arvosteli ravintolan Haruno Pizza & Kebab: Palvelu oli nopeaa ja pizza oli iso.
6 €
Hyrava arvosteli ravintolan Ravintola Esperance: Pizzassa reilusti täytettä ja muutenkin keskivertoa parempi.
Lounas
6 €
Hyrava arvosteli ravintolan Kivistön Pizza & Kebab Oy: Aikalailla keskitason pizzeria, ei oikeastaan mitään ihmeellisempää sanottavaa puoleen tai toiseen.
Hyrava arvosteli ravintolan Auringon Pizza Kebab: Pizzat ja kebabit eivät nyt niin ihmeellisiä ole, mutta hinta-laatusuhteeltaan kylläkin erinomaisia.
Lounas
4 €
Hyrava lisäsi ravintolan Auringon Pizza Kebab suosikkilistalleen.
Hyrava arvosteli ravintolan McDonald's Järvenpää: Normi Mäkkärimättöä, eväs on sitä mitä luvataankin.
Hyrava arvosteli ravintolan Eka Kebab-Pizzeria: Muutaman viimeisen käyntikerran perusteella ihan ok paikka, tosin laatu tuntuu välillä vaihtelevan.
Hyrava arvosteli ravintolan Ravintola Laguna: Vielä muutamia vuosia sitten olisin voinut suositella tätä paikkaa tuttavilleni mutta viimekertainen visiitti piiiitkän tauon jälkeen tuotti kyllä pettymyksen.
Hyrava arvosteli ravintolan Bembölen kahvitupa: Aikalailla keskivertoruokapaikka, ei mitään varsinaisesti pahaa sanottavaa muttei mitään hyvääkään.
Lounas
Hyrava arvosteli ravintolan Rax Buffet Itis: Kaksi kertaa olen käynyt ja molemmilla kerroilla on ollut sama ongelma eli noutopöydästä on loppunut pizzat sun muut eväät eli on joutunut odottelemaan että joku viitsii kokailla lisää syötävää.
Hyrava arvosteli ravintolan Sunside: Hyvä lounaspaikka.
Lounas
Hyrava arvosteli ravintolan Eerikin Pippuri Forum: Nopea palvelu lounasaikaan ja ruokaa oli riittävästi (kebab ranuilla).
Lounas
8 €
Hyrava arvosteli ravintolan McDonald's Kerava: Burgerit ovat ihan sitä mitä pitääkin eli perus McMössöä, tosin palvelu tuntuu olevan melkeinpä hitainta mihin tässä ketjussa olen törmännyt.
Hyrava arvosteli ravintolan Hong Yun: Lounas on ihan jees, ei mikään yllättävän hyvä muttei huonokaan, selkeästi käymieni kiinalaisten ravintoloiden keskitason yläpuolella.
Lounas
Hyrava arvosteli ravintolan Keravan Star Pizza: Aikalailla keskivertopizzeria, ympärillä on monta mielestäni parempaakin paikkaa joten täällä tulee käytyä hyvin harvoin.
Hyrava arvosteli ravintolan Ravintola Fontana: Parin pizzan perusteella ainakin ihan suositeltava ruokapaikka.

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers