Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Hannis 1 arvostelu

%count% arvostelua 1
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
217
Ravintola Savu
Work
Tervasaarenkannas 3
Helsinki
00170
Finland
60.173683
24.968725
work
pref
09 7425 5574
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/savu
http://www.ravintolasavu.fi
suomalaista, tervasaari: Ravintola Savu on avoinna ennakkotilauksesta yksityistilaisuuksiin. Ravintola Savu sijaitsee Tervasaaressa, Kruununhaan edustalla, tieyhteyden päässä. Tervasaaren talvi-idyllissä astut kuin toiseen maailmaan. Savun ainutlaatuisena miljöönä toimii vuonna 1805 tervavarastoksi rakennettu punainen hirsiaitta, jossa voi aistia tervan ja savun aromeja niin ruoassa kuin juomassakin. Myös kauden parhaat maut maistuvat vuodenaikojen mukaan vaihtuvassa menussa!
Ravintola Savu
suomalaista, tervasaari

4
5
3
40 €
Ravintola, jonka konsepti on mietitty huolella. Ruuat, miljöö sisustuksineen ja henkilökunnan vaatteet ovat loistava kokonaisuus. Ruuissa näkyy ja maistuu paikan historia, entisen tervavaraston ruuissa maistuu terva ja Tervasaaren ainoan asutun rakennuksen, savun, kunniaksi myös savu on tärkeä osa ruokia. Fonduet ovat herkullisia eikä gluteenittomuus ollut ravintolalle minkäänlainen ongelma, päinvastoin, mitään ei gluteenittomuuden takia tarvinnut jättää väliin. Palvelu on iloista ja hyvää.
Hannis 4.3.2013
Arvosana: 0
area.social.login.providers