Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Hampaankolo 17 arvostelua

Hyvä ruoka joka jättää jonkin muistijäljen, seura joka saa ajan kulkemaan liian nopeasti, ja hintataso joka ei jätä tunnetta että olipa laatuun nähden liian kallista. Jos vielä palvelu pelaa ja saa jotain odottamatonta extraa, niin kaikki alkaa olla kohdallaan. Joskus ok safka hienossa miljöössä tekee hienon kokemuksen. Lounaalla arvostan hintalaatusuhteeltaan hyvää ruokaa ja nopeaa, helppoa kokemusta. Hotellien aamupalalla henkilökohtainen palvelu on aina hieno asia, esim. kokki laittamassa monipuolisia munakkaita.
%count% arvostelua 17

Tapahtumat

Hampaankolo arvosteli ravintolan Magokoro: Tämä nousee sushipaikoissa korkealle siksi että täältä sain uusia sushi elämyksiä (rajallinen kokemukseni vai todellinen ravintolan paremmuus?).
Hampaankolo arvosteli ravintolan Gustav Wasa: Edelliset kommentit linjassa omien kokemuksieni kanssa.
Hampaankolo arvosteli ravintolan Strampen: Perustason sapuskaa rantapaviljongissa.
Hampaankolo arvosteli ravintolan 1h+keittiö / ett rum och kök: Tätä suosittelen Vaasassa.
Hampaankolo arvosteli ravintolan Ravintola Näsinneula: Täällä kannattaa käydä jo miljöön ja näköalojen suhteen, hinnasta ei väliä.
Hampaankolo arvosteli ravintolan Neljä Vuodenaikaa: Laadukasta mutta hieman hintavaa lounasta suomalaisittain erikoisessa ympäristössä (tykkäsin).
20 €
Hampaankolo arvosteli ravintolan Ravintola Sipuli: Jokin perusmenu tuli syötyä.
55 €
Hampaankolo arvosteli ravintolan Farouge: Alkupalasetti (isompi) voisi olla tosi hyvä pelkästään.
70 €

area.social.login.providers