Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

12565

Gastros 12 arvostelua

Hyvä ravintolakokemus on Jumalan kosketus, sen tuottajat pyhimyksiä.
%count% arvostelua 12
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
274
Juuri
Work
Korkeavuorenkatu 27
Helsinki
00130
Finland
60.164047
24.946432
work
pref
(09) 635 732
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/juuri
http://www.juuri.fi/
suomalaista: Juuri Keittiö & Baari on tuoreella tapaa suomalainen ravintola, jonka juuret ovat ruokaperinteessä ja innovatiivisuudessa sekä ruoan valmistamisessa käsityönä.
Juuri
suomalaista

3
1
3
Tämä oli tässä. Juuri oli meillä pannassa usean vuoden ajan, nyt päätettiin antaa second chance. Pieleen meni taas kerran.

Ruuat olivat hyviä, kuten ennenkin, tilattiin koko alkupalalistallinen pöytään. Saatiin pääosin jaettua kaikki annokset neljään pekkaan. Pääruuatkin hyviä, joskaan ei niitä mitä tilattiin, eikä tasalaatuisia. Allergikollemme vain yksi sopiva pääruoka.

Palvelussa mätti: allergikkoa ei huomioitu riittävästi, alkudrinkit tarjoilija päätti tehdä oman makunsa mukaan, kun tilaamamme tuote oli loppunut, leipää ei tuotu pöytään ennenkuin erikseen pyydettiin, päivän erikoinen paljastui lampaaksi vaikka oli myyty possuna, viinejä ei maistatettu ajoissa, jolloin pääruuat tuotiin jo pöytään ennenkuin saatiin viinit valittua, ei tervehditty lähdettäessä, jne. Ihan pielen meni, eikä mitään huomioitu laskussa. Oli surkeaa seurata kun naapuripöytäkin oli pettynyt. Hääillallisella, raukat.

Ravintola tarjosi meille jälkikäteen uuden mahdolllisuuden ilmaisine ruokineen. Emme hyväksyneet tarjousta. Tämä oli nyt tässä.

PS. Gluteeniton leipävalikoima on kumarruksen arvoinen.
Gastros 26.7.2017
Arvosana: 0

business
15481
Restaurant Caverna
Work
Yliopistonkatu 5
Helsinki
00100
Finland
60.16991
24.946766
work
pref
0505559325
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/restaurant-caverna
http://www.caverna.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=625&culture=fi-FI
kansainvälinen: Helsingin luolaravintola tarjoaa monipuolisen lounasbuffeen maanantaista perjantaihin klo 11-15. Illallisbuffet on tarjoilla keskiviikosta sunnuntaihin. Illallisbuffeeseen sisältyy: - kylmiä ja lämpimiä alkuruokia - salaattipöydän - sushipöytä - lämpimiä ruokia buffeesta - Teppanyaki-pöydän - Churrasco-grilli - jälkiruokia buffeesta, kahvi ja tee - alkoholittomia virvokkeita Lisäksi tarjoamme monipuolisen a'la carten joka päivä lounaan jälkeen ja viikonloppuisin. Tutustu tarkemmin: www.caverna.fi
Restaurant Caverna
kansainvälinen

4
4
4
38 €
Ruotsinlaivan buffa on tuotu Helsingin keskustaan! Suosittelen monipuolisuuden sekä erilaisuuden vuoksi ja isoon nälkään.

Toista kertaa käydessä olo tuntui jo kotoisalta tässä tuhannen neliön kellarissa. Tämä ei ole vain buffa (mukaanlukien sushi buffan) vaan myös valitsemasi teppanyaki-eväät (ravut, lohet, mustekala, tonnikala, sika, nauta, lammas, vihannekset) paistetaan kokkien toimesta parilalla ja brasilialaiset churrasco-vartaat kiertävät pöydissä brasilialaisten lihamestareiden asiantuntevissa käsissä.

Juomat tilataan tabletista, joten ei tarvitse odotella tarjoilijaa. Kansainvälinen meininki.

Brasilialaisen lihan ystävänä maistelin kaikki picanhat, mamanhat, filet mignonit ja muut moneen kertaan. Maut aivan huikean kohdallaan.

Viinivalikoima oli hiukan kapea leveään ruokatarjontaan verrattuna. Sushien ja teppanyakilautasen kanssa upposi saksalainen riesling hienosti ja lihan kanssa valitsimme tuttua ja turvallista chiantia.

Tänne tulen uudestaan!
Gastros 27.5.2017
Arvosana: 0

business
6088
Ararat Porvoo
Work
Piispankatu 13
Porvoo
06100
Finland
60.391399
25.6654
work
pref
(019) 5232 400
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ararat-kebab-pizzeria
http://www.ararat.fi/
kebabravintola
Ararat Porvoo
kebabravintola

2
3
3
Araratista tilattiin eväät koko porukalle. Oli pitsaa, kebabia ja kanakoria ja muuta. Kaikki ihan OK, joskin tuliset kastikkeet oli unohtunut. Näyttää olevan sama ongelma muillakin. Luultavasti tulista soosia ei ole olemassakaan, sitä vaan tarjotaan ja sitten jätetään pois...
Kiireisinäkin aikoina tilaukset on toimitettu nopeasti.
Jään tässä ihmettelemään, missä Suomessa on libanonilaiset kebab-paikat, joiden liha ympäri maailman on maukkaudeltaan aivan eri tasoa kuin turkkilainen...
Gastros 26.2.2013
Arvosana: 0

business
9217
Ravintola Khukuri
Work
Runeberginkatu 34 D
Porvoo
06400
Finland
60.393398
25.660801
work
pref
040 548 2886
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-khukuri
http://www.khukuri.fi
nepalilaista: Ravintola Khukuri sijaitsee osoitteessa Runeberginkatu 34 D,(Citymarketin parkkihallin vastapäätä) Monipuolisellaja edullisella a la carte -listalta on erilaisia nepalilaisiaherkkuja, kaikki ammattitaitoisten nepalilaisten kokkien valmistamana.Ruoan kanssa voi nauttia nepalilaista olutta, valikoimista ruokaan sopivaa viiniä tai vaikkapa perinteisiä lassi-juomia. Lammas, Kana, kasvis ja tandooriannokset ovat suosituimpien joukossa.
Ravintola Khukuri
nepalilaista

4
3
3
Khukuri on perusnepalilaista, hyvää ja kunnon raaka-ainesita. Palvelu on kohteliasta ja huomioivaa. Kaikki on kohdallaan, ja siksi täällä asiakkaita riittää.
Omat suosikit Chicken Tikka Masala ja linssipavut/paistettu inkivääri. Hyvään annokseen jotenkin fakkiutuu. Niin kävi tälläkin kertaa. Ja hyvää oli.
Gastros 26.2.2013
Arvosana: 0

business
10113
Lungi
Work
Korkeavuorenkatu 2 a
Helsinki
00140
Finland
60.159733
24.946486
work
pref
09 425 79 665
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/lungi
http://www.lungi.fi/
kortteliravintola
Lungi
kortteliravintola

3
4
3
11 €
Lounas Lungissa oli taas jees. Oltiin melkeen ekoja lounastajia (11:30), joten eväät tuli riittävän nopeasti. Puolessa tunnissa paikka olikin sitten jo täynnä.
Pinaattisavulohirisotto oli sellaista kun risoton pitääkin olla. Luonaslistalla lähes päivittäin risottovaihtoehto. Suosittelen.
Palvelu oli peruskohteliasta, ei enempää eikä vähempää. Sopii lounaalle ja lungiin paikkaan.
Ruoan lisäksi salaattia ja omapaistettua leipää.
Ihan kiva kulmakunnan juttu ja menen uudestaan.
Gastros 26.2.2013
Arvosana: 0

business
66
Toscanini
Work
Bulevardi 2
Helsinki
00120
Finland
60.166206
24.943129
work
pref
020 770 4713
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/toscanini
http://www.toscanini.fi/
italialaista: Mamma Mia, ihana Italia! Toscanini – italialaisia makunautintoja Bulevardilla! Syö, juo ja koe Toscanan hekuma keskellä kaupunkia. Tule ja nauti kielen vievistä annoksista kuten talon antipasteista, käsintehdyistä ravioleista tai Vitello tonnatosta, joka saa varmasti nälkäisimmän ruokailijan hymyilemään kylläisenä. Unohtamatta vanhoja klassikoita, kuten herkullista fettuccine tiikerirapua, chiliä ja hummerivoikastiketta sekä suussasulavaa tiramisua. Tervetuloa maittavalle lounaalle tai unohtumattomalle illalliselle seitsemänä päivänä viikossa!
Toscanini
italialaista

3
3
2
Sasso oli remontissa, niin ystäväni valitsi Toscaninin. Yritin varoitella että Helsingistä ei löydy monia high-end italialaisia. Eikä tässä oltu high-endiä hakemassakaan. Eikä löydetty.
Alkudrinkit käytiin tempasemassa Teatterissa, kun Klaus K:n drinkkikellari oli sekin remontissa. Eli aloitimme illallisen reippaasti Cum Laude punkkupullolla ja buffalomozzarellalla. Mozzarella-annos oli jokin signature-dish, mutta oikeasti itse mozzarella ei maistunut edes Heinon Tukun pussimozzarellaa kummemmalta. Annos oli kivan näköinen, muttei makuinen.
Ystäväni tilasi pääruuaksi pastan, minä karitsaa ja taleggiopolentaa. Karitsa oli hyvin laitettu, ei troppo cotto. Ei tosin kovin italialainen annos, sillä polentakaan ei maistunut polentalle, eikä sen puoleen taleggio-juustolta, olikohan siinä hiukan oikaistu?
Tarjoilu oli mutkatointa ja lämmintä. Alkuruuan kanssa olisi kannattanut hiukan odottaa, ennen kuin kantaa pöytään. Jälkkäriksi löytyi useita grappoja, joista löysimme omamme.
Kaiken kaikkiaan ihan kiva juttu, mutta oikean italialaisen keittiön ystävälle suosittelen välttämään Italian ulkopuolella sijaitsevia italialaisia ravintoloita.
Gastros 21.1.2013
Arvosana: 1

business
12289
Bistro Sinne
Work
Läntinen Aleksanterinkatu 1
Porvoo
06100
Finland
60.389053
25.657454
work
pref
0103228140
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bistro-sinne
http://www.sinneporvoo.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=406&culture=fi-FI
klassinen, pohjoismainen: Aitoa, puhdasta ja huolella valmistettua ruokaa parhaista lähituottajien raaka-aineista. Porvoolaista gastronomiaa ja ruokakulttuuria, jossa näkyy ja maistuu itä-uusmaalainen perinne sekä meren ja saariston läheisyys.
Bistro Sinne
klassinen, pohjoismainen

4
4
3
40 €
Bliniviikot meneillään, jippii! Olen ollut Sinne-fani ihan alusta ja nyt sitä odottaa ehkä jo liikoja...

Kävin tiedustelemassa blinikonseptista etukäteen; tarjoilija oli kohtuullisen pihalla aiheesta, ilmoitustaulullekaan ei oltu laitettu blinilistaa. Varausta tehdessäni palvelu ei oikein toiminut. Inhottaa, mutta hyvien ravintoloiden palvelu, ei siis vain tarjoilu, pitää olla kirkkaasti ylivoimaista. Nyt ei ollut.

Blinit tai blini oli erittäin maukas, olisi saanut toisenkin, mutta liskukkeet (otin kolmen setin: perinteinen mäti-sipuli-smetana, lohitartar ja porotahna) olivat aikas pienet. No oli oli! Ja varsinkin täällainen kolmen tai listalla oleva viiden setti. Voisi myös miettiä, että jos useampaa lisuketta niin itse blinit voisivat olla pienempiä ja niitä olisi siten useita, ainakin yksi per lisuketyyppi. Blinit vedettiin alas oluella, ystävättäreni kuohuviinillä-

Jäi sitten sen verran nälkä että kokeilin muutaman alkuruoan listalta jälkiruuaksi. Sokerisuolattu siika kuusenkerkällä oli loistavaa, ankan kivipiira hitusen liian kuiva. Jäi näistä kuitenkin parempi mieli kuin blineistä.

Ja tarjoilusta sen verran, että tarjoilija ei tuntenut päivän menuita vaan joutui anteeksi pyytäen lunttaamaan paperilapulta. Ei minua haitannut. Se hieman haittasi kun toinen tarjoilija rupesi kevyesti kinaamaan juomavalinnoistamme.

Edellisillä kerroilla tilan akustiikka ei häirinnyt, nyt kaikki häly ja möly tuntui kimpoilevan seinistä ja ikkunoista häiritsevästi. Pitänee käydä useammin ja löytää rauhallisimmat nurkat.

Kivaa oli ja mennään uudestaan. Tsemppiä vaan palvelun virittämiseen.
Gastros 8.1.2013
Arvosana: 0

business
12525
Gabriel 1763
Work
Jokikatu 20
Porvoo
06100
Finland
60.395115
25.657755
work
pref
040 1763 126
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gabriel-1763
http://www.gabriel1763.fi
bar & restaurant: Porvoon pormestari Gabriel Hagertin 1763 rakennuttamassa kivitalossa, avattiin idyllinen ravintola & baari kesäkuussa 2012. Raatihuoneen torin laidalla sijaitsevassa ravintolassa voit nauttia ainutlaatuisesta Vanhan Kaupungin miljööstä sekä tunnelmasta. Kesäisin Vanha Kaupunki täyttyy ulkomaan turisteista ja kotimaan lomailijoista. Ravintola Gabriel 1763 voit syödä herkullisen lounaan, nauttia leppoisaa iltaa ystävien kanssa ruoan tai vain viinilasillisen ääressä. Kesäterassilla voi istua ja katsella ohimeneviä ihmisiä ja nauttia etelä eurooppalaisesta tunnelmasta. Ravintolan tilat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.
Gabriel 1763
bar & restaurant

3
3
3
Lounas
9 €
Gabrielin lounas on ihan jees! Listalla oli savulohisalaattia, chili-kanapasta (tortellini), kasvisosekeitto ja pizza kahdella vapaavalintaisella täytteellä. Alkuun yksinkertainen salaattipöytä ja kahvit päälle.

Salaatti ja pasta olivat ihan OK, ei mitään taivaallista eikä huonoakaan.

Asia mistä pitää taas mainita on palvelu. Nuorille ihmisille mietintämysyyn, kannattaako valita tarjoilijan ura, jos ei ole kiinnostunut asiakkaiden miellyttämisestä.
Gastros 5.1.2013
Arvosana: 0

business
8872
Moko Market Café & Store, Punavuori
Work
Perämiehenkatu 10
Helsinki
00150
Finland
60.158699
24.934099
work
pref
010-3156156
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/moko-market-cafe
http://www.moko.fi/moko/inspiraatio/moko-market-caf-punavuori
lounas,kahvila
Moko Market Café & Store, Punavuori
lounas,kahvila

3
3
2
No niin, lukekaahan alla olevat arvostelut. Palvelu on peräsinpuolesta (kuten Perämiehenkadulle sopiikin) ja salaatti lisukkeineen nuivaa naavaa. Ei kai. Jos niin olisi, niin miksi joka päivä hiukan tavanomaisen lounasajan jälkeen ihmiset jonottavat Mokon ruokatiskillä. Monet ottavat annoksensa mukaan ja pakenevat syömään pariin ympäröivään giganttiseen toimistorakennukseen. Moni syö paikan päällä.
Itse söin punajuuripastan ja seuralaiseni salaatin artisokalla, kanalla ja fetajuustolla. Olkoon salaatin ainekset ehkä heikompia kuin 4 Seasons bistrossa Kapteeninkadulla, mutta monipuolisempi systeemi Mokossa on.

Lounas on ihan ok ja jos ei enempää aio lounaastaan maksaa, niin ei kannata valittaa. Hyvä meininki Mokossa.
Gastros 27.12.2012
Arvosana: -1

business
11286
Gaijin
Work
Bulevardi 6
Helsinki
00120
Finland
60.165932
24.942087
work
pref
010 322 9386
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gaijin
http://www.gaijin.fi/
modernia aasialaista
Gaijin
modernia aasialaista

4
4
3
Farang on ollut pitkään suosikkini, Gaijin ei ihan yllä samaan, joskin kokemus oli kaiken kaikkiaan lähellä erittäin hyvää.

Tällaisissa paikoissa tulee ohitettua valmiit menut ja rakennettua omat makuyhdistelmät laajalta listalta. Alkuun pork bun, siivale possunkylkeä vaalean leivän sisällä, kategoriasta Snacks. Aivan loistavaa. Sitten homma lähti käyntiin: pehmeäkuorista taskurapua friteerattuna, grillattua mustekalaa ja grillattua häränlihaa kiinalaisittain marinoituna kimchin kanssa. Ja koko hoidon huuhdoimme alas proseccolla. Erinomainen valinta.

Ruoat olivat erittäin maukkaita, hyvin valmistettuja ja aseteltuja. Kaikki paitsi mustekala. Vastakalastettuun Välimeren mustekalaan tottuneena tässä ei ollut mitään makua. Lieneekö ollut pakaste tai maku pesty pois. Tämä on pohjoisen leveysasteemme kirous. Isolla koolla.

Tarjoilu oli peruskamaa, ei hyvää eikä huonoa. Tämän tasoiseen paikkaan kuuluisi tosin hyvä tarjoilu. Asia josta on mainittava, on maksimaaliseen asiakaskapasiteettiin ajettu lay-out. Pöydät ovat vieri vieressä, ja jos onnistuukin keskittymään oman pöytäseurueen keskusteluun, niin viereisistä pöydistä ulos tupakoimaan ramppavat asiakkaat heikentää tunnelmaa. Surkeinta on yrittää nauttia ihmeellisistä mauista kun kosketusetäisyydellä leyhyy tuore savukkeen käry. Itse poltin sikarin kävelymatkalla kotiin.
Gastros 27.12.2012
Arvosana: -1

business
111
Ravintola Teatteri
Work
Pohjoisesplanadi 2
Helsinki
00130
Finland
60.1674
24.944
work
pref
+358 9 6128 5000
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-teatteri
http://www.royalravintolat.com
ruokaravintola
Ravintola Teatteri
ruokaravintola

3
3
2
Lounas
9 €
Lounaskeittojen legenda oli hiukan himmentynyt. Melkein kympin hintainen keitto oli aikaisemmin hintansa väärtti, nyt se oli vaisu.

Itämaiseen curry-kookos-vihannes pohjaan sai valita riisin tai nuudelit sekä kanaa tai muita täytteitä. Oma suosikkini on lukuisia kertoja ollut kana-nuudelisoppa. Tällä kertaa siis valjuna versiona, kuin varjona entisestään. Pettymystä ei lieventänyt edes se, että kaveri maksoi sapuskan.

Salaatti- ja keittotiski on saavuttanut parin vuoden aikana kovan suosion ja talvipakkasellakin jonoa riittää ulos asti. Ei tosin pitkään, jollei maut pysy kohdallaan. So, so!
Gastros 27.12.2012
Arvosana: 1

business
12525
Gabriel 1763
Work
Jokikatu 20
Porvoo
06100
Finland
60.395115
25.657755
work
pref
040 1763 126
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gabriel-1763
http://www.gabriel1763.fi
bar & restaurant: Porvoon pormestari Gabriel Hagertin 1763 rakennuttamassa kivitalossa, avattiin idyllinen ravintola & baari kesäkuussa 2012. Raatihuoneen torin laidalla sijaitsevassa ravintolassa voit nauttia ainutlaatuisesta Vanhan Kaupungin miljööstä sekä tunnelmasta. Kesäisin Vanha Kaupunki täyttyy ulkomaan turisteista ja kotimaan lomailijoista. Ravintola Gabriel 1763 voit syödä herkullisen lounaan, nauttia leppoisaa iltaa ystävien kanssa ruoan tai vain viinilasillisen ääressä. Kesäterassilla voi istua ja katsella ohimeneviä ihmisiä ja nauttia etelä eurooppalaisesta tunnelmasta. Ravintolan tilat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.
Gabriel 1763
bar & restaurant

4
4
3
Italian ystävä on yllätetty! Homma toimi!

Kävelin tämän ravintolan ohitse kesän aikana jokusen kerran, tänään muu seurue jo odotti pöydässä, joten valinta oli tehty. Hiukan pelotti, koska pizzojen täytteet olivat tästä maailmasta, eivät tuttuja Italiasta.

Homma toimi! Juureksia, pähkinöitä ja roquefortia yhdessä, lohta smetanan kanssa toisessa, poroa, sieniä ja valkosipullia kolmannessa ja perinteisempi neljäs parman kinkulla, rucolalla ja tryffeliöljyllä (joka valitettavasti jäi vahingossa pizzasta pois, mutta virhe hyvitettiin laskussa).

Gabriel on saanut nimensä talon rakennuttajan, silloisen kaupunginisän eli Porvoon pormestarin Gabriel Hagertin mukaan. Sisustus ravintolassa on pormestarimaisen tyylikästä.

Palvelu ei ollut loistavaa, muttei kaukana siitä. Jatkakaa samaan mallin!

Gastros 19.8.2012
Arvosana: 0
area.social.login.providers