Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Frogsleap 3 arvostelua

%count% arvostelua 3
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
152
Chico's Töölö
Work
Mannerheimintie 68
Helsinki
00260
Finland
60.1828
24.9245
work
pref
(09) 493 591
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/chicos-toolo
http://www.chicos.fi/
amerikkalaista: Chico's tarjoaa pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan: rennolla fiiliksellä. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Monipuolisesta juomavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja tutuista amerikkalaisista klassikoista Reilun kaupan- ja luomutuotteisiin.
Chico's Töölö
amerikkalaista

4
4
3
20 €
Onpa vaihtelevia kokemuksia. Itse olen käynyt ravintolassa muutamia kertoja, eikä erityisempiä pettymyksiä ole koskaan tullut. Aina olen poistunut tyytyväisenä. Tämäntyyppisiä ravintoloita on tullut kokeiltua myös maailmalla, joten vertailukohtia kyllä on. Perusketjuravintoloiden sarjassa Chico's erottuu jopa edukseen. Palvelukin on aina ollut asiallista ja yleensä nopeaa.

Viime käynnillä kokeilemamme premium-burgerit tulivat nopeasti ja yllättivät positiivisesti. Myös ranskalaiset olivat hyvin tehtyjä ja niitä oli riittävästi. Coleslaw on tosin tarpeettoman raskas ja vaisun makuinen, hieman raikkaampi versio sopisi annoksiin paremmin.
Frogsleap 22.1.2014
Arvosana: 0

business
12006
Sticky Wingers
Work
Tuomiokirkonkatu 17
Tampere
33100
Finland
61.497501
23.770756
work
pref
0404554411
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sticky-wingers
http://www.stickywingers.fi
wings, amerikkalaista
Sticky Wingers
wings, amerikkalaista

4
4
3
15 €
Hyvä kokemus. Menimme paikalle varoittamatta lauantai-iltana yhdeksän hengen porukalla. Tästä huolimatta palvelu sujui nopeasti ja ystävällisesti eikä ruokiakaan tarvinnut odottaa.
Blue cheese bbq -burgerissa olisi voinut sinihomejuusto maistua paremmin, mutta muuten annos oli hyvä. Tuoreranskalaisten maku ja rakenne miellytti, tosin dipin olisin mieluiten valinnut listalta perusmajoneesin sijaan. Kaverilta maistettu luuton wings parmesaanikastikkeessa oli mielestäni sekin onnistunut. En kuitenkaan ihmettele, jos kastike ei kaikkia miellytä, koska se poikkeaa paljon totutusta.
Amerikkalaisten oluiden valikoima iso plussa.
Frogsleap 16.7.2012
Arvosana: 2

business
7482
Ravintola Speakeasy
Work
Itäinenkatu 7
Tampere
33210
Finland
61.501221
23.759533
work
pref
(03) 260 4777
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-speakeasy
http://www.speakeasy.fi/index.php
teemaravintola
Ravintola Speakeasy
teemaravintola

3
1
2
15 €
Asiakaspalvelu oli tökeröintä, mitä olen hyvään aikaan kokenut. Minulle ja ystävälleni sattui varsin erikoinen episodi, jonka myötä käynti jäi meille molemmille viimeiseksi. Ystäväni tilasi kanta-asiakkaiden syö niin paljon kuin jaksat -wingsit, josta erehdyin omaa ruokaani odotellessa maistamaan yhden siiven, onhan paikan siipiä kehuttu. Ei mennyt montaa sekuntia kun jostain sivusta hyökkäsi tarjoilija tenttaamaan hyvin pöyhkeään sävyyn, onko minulla kanta-asiakaskorttia ja koska ei ole, kyseinen wings maksoi sitten minulle kuulemma 10 euroa. Tarjoilija lähti ja jäimme ihmettelemään absurdia käännettä. Asiallinen huomautuskin olisi riittänyt. Kun annokseni lopulta tuli – tarjoilijoita ei näkynyt tällä välillä – pyysin ravintolapäällikköä paikalle, joka osoittautui samaksi henkilöksi. Tämä asiakaspalvelun ammattilainen loihe lausumaan ”No mikä asiassa jäi vielä epäselväksi?”. Jotenkin oli vielä maltti säilynyt ennen tätä repliikkiä, koska olin kuvitellut voivani selvittää asian jonkun asiallisesti käyttäytyvän henkilön kanssa, mutta nyt paloi hihat tähän nokkavuuteen. Käytyä väittelyä ei voi luonnehtia kovin tahdikkaaksi, mutta vältyinpä lopulta 10 euron lisälaskulta. Toivottavasti syynä ei ollut kovat sanat, vaan se, että hän tajusi toimintansa olevan heikolla pohjalla.

Oma annokseni oli ok ja siivenpuolikas oli hyvä, mutta ruokia jouduttiin osin odottamaan. Hintataso on muihin samantyyppistä ruokaa tarjoaviin paikkoihin nähden yläkanttiin. Sijainti ja ruoan laatu huomioiden hinnat vielä jotenkin menisivät, jos asiakaspalvelu olisi kohdallaan.
Frogsleap 27.11.2009
Arvosana: 10
area.social.login.providers