Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

EatDrinkManWoman 12 arvostelua

%count% arvostelua 12

Tapahtumat

EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Virgin Oil Co.: Hieman ristiriitaiset tunnelmat muutaman käyntikerran jälkeen.
17 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Subway Hakaniemi: Ruoka perussubi, mutta kolmesta kokeilemastani paikasta täällä on ollut paras palvelu.
7 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Subway Mannerheimintie: Subit yhtä hyviä kuin muissakin ketjun paikoissa, mutta palvelu oli hieman kolkohkon kylmää, kun emme osanneet valita lisäkkeitämme tarpeeksi nopeasti lapsen kanssa.
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Silvoplee: Pari vierailua Silvopleessä ovat molemmat menneet samaa rataa: ensin jännitetään löytyykö vapaata pöytää ja sen jälkeen hämmennytään buffeen antimista niin, ettei oikein osaa valita sitä, mitä tuli oikeastaan hakemaan.
15 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Vegemesta Roba: Tulipahan sitten kokeiltua parin Vaasankadun Vegemestan tuoman pettymyksen jäkleen myös tämä sisarpaikka ja ainakin ensikokemuksen jälkeen tuntui hieman paremmalle.
9 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Sevilla Presidentti: Aikaisempia arvosteluja lukiessani tulee mieleen, että taisimme tulla paikalle keittiön hyvänä päivänä.
20 €
EatDrinkManWoman lisäsi ravintolan Chef & Sommelier muistilistalleen.
EatDrinkManWoman lisäsi ravintolan Gaijin suosikkilistalleen.
EatDrinkManWoman lisäsi ravintolan Maya Bar & Grill suosikkilistalleen.
EatDrinkManWoman lisäsi ravintolan Olo Ravintola suosikkilistalleen.
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Chico's Sello: Ostospläjäys Sellossa päätyi ikävästi, kun eksyimme juuri tänne.
17 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Namaskaar Express Rautatieasema: Joskus nepalilaisista ja intialaisista paikoista ei oikein ota selvää, mikä on mikin.
12 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Gaijin: Hienoa, että kaupungin top-ravintolat alkavat ottaa jo vegaanit asiakkaat tosissaan.
55 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Himshikhar: Parusnepalilaista ruokaa, joka oli uskallettu maustaa tuliseksi.
13 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Lemon Grass: Olimme paikassa helteisenä heinäkuun iltapäivänä (joo, vähän vanha arvostelu) ja paikka oli lähes tyhjä.
13 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Amarillo Mikonkatu: Amarillo oli suosikkipaikkojani vielä lihaa syödessäni.
14 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Café Veganissimo: Bisto Artesanan lopettaminen jätti aukon vegaaninkestävien ruokapaikojen valikoimaan ja Veganissimoa odotimme kuin kuuta nousevaa ja suurin toivein.
10 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Vegemesta Sörnäinen: Saako?
7 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Ravintola Mr. Lau: Helsinkiläisestä lähiöstä, keskustan ulkopuolelta löysimme yllättävän hyvän ruokapaikan.
15 €
EatDrinkManWoman arvosteli ravintolan Olo Ravintola: Kaunista ruokaa taideteoksen kaltaisesti lautaselle asetettuna.
60 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers