Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

EK05 21 arvostelua

%count% arvostelua 21

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
12819
GIWA
Work
Bulevardi 19
Helsinki
00120
Finland
60.163818
24.935093
work
pref
+358401993223
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/makki-makki
http://www.giwa.fi
korealainen: GIWA (Old Makki Makki) is a korean dining restaurant with healthy and delicious foods. We serve typical and modern korean foods, and all the foods are carefully prepared by our professional chefs.
GIWA
korealainen

5
4
4
20 €
9/10 kokemus. Ruokailusta jää puuttumaan ainoastaan korealaisittain mukaan kuuluvat "sivuruoat" joka tekee hinnastakin hieman kalliimman, mutta bibimbapin koko ja laatu korvaa tässä suhteessa puutteen, nälkä ei jää. Helsinkiläisittäin ei kallis paikka, vaan hintansa väärti. Tulinen possubibimbap oli erinomainen ja kumppanin nautakin hyvä, joskin jäi kaipailemaan tulisuutta. Kastikkeiden kirjo hyvä ja kaikenkaikkiaan annos kilpaili ulkonäöllään ja maullaan Soulin vastaavien kanssa. Itselleni dolsot on ainoa oikea tapa, joten normibibimbapista en osaa sanoa. Autenttinen, suosittelen!
EK05 31.1.2017
Arvosana: 0

business
151
Bellevue
Work
Rahapajankatu 3
Helsinki
00160
Finland
60.168324
24.962269
work
pref
(09) 179 560
fax
(09) 636 985
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bellevue
http://www.restaurantbellevue.com
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=573&culture=fi-FI
venäläistä
Bellevue
venäläistä

4
4
3
50 €
Viikonlopun zakuskabrunssilla sai syödä niin että napa rutisi. Erinomaiset blinit, khinkalit, juliennet ja kalat. Kaipaamaan jäimme punasipulia bliniemme smetanan ja suolakurkkujen kera ;) mutta maku ja koostumus kohdallaan! Ankka olisi mysö mielestäni saanut olla pinkimpi ja lämmin. mutta yksikään ruokalajitarjonnasta ei ollut missään nimessä huonolaatuista tai epätyydyttävää. Allekirjoittaneen suosiksi jäivät khinkalit ja raikas jugurttikastike!
Brunssiksi toki kallis, mutta jos valitsee myöhemmän kattauksen ja ottaa olutta niin 50€ päivällisestä ravintolabuffetissa ei ole lainkaan paha hinta. Tarjoilu oli tehokasta ja ystävällistä. Ruoka pääsi välillä aivan hetkeksi loppumaan vaikka pöytiä täydennettiin koko ajan, eli missään vaiheessa ei jäänyt henkilökunnalta huomaamatta tämä. Jälkkäriksi teetä ja suklaamoussea, nam! Tänne uudelleen.
EK05 20.2.2016
Arvosana: 1

business
2124
Ravintola Santa Fe
Work
Aleksanterinkatu 15
Helsinki
00100
Finland
60.169228
24.944437
work
pref
+358 50 302 8185
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-santa-fe-helsinki
http://www.rafla.fi/santafe
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
tex-mex: Santa Fé – tex mexiä suomalaiseen makuun! Santa Fé on eksoottinen tuulahdus Meksikosta keskellä Helsinkiä. Mausteiset ruoat ja raikkaat margaritat ovat valloittaneet pohjoisen sydämet. Tex mex -ruoan lisäksi ruokalistallamme on myös Cajun-keittiön herkkuja ja Barbeque-annoksia. Tex Mex on nimitys amerikkalaiselle, Meksikosta vaikutteita saaneelle ruokakulttuurille. Nachot, tortillat ja burritot kuuluvat tex mexin perusvalikoimaan. Ruoka on mausteista, päämausteena chilipaprikat. Tervetuloa!
Ravintola Santa Fe
tex-mex

4
3
2
25 €
Käydessämme Santa Fessä syömme aina samat annokset, joten olemme viimeisten arvosteluiden perusteella välttyneet pahimmalta.
Puolisoni syö joka kerta Pedro's blackened steakin ja minä Seafood fajitaksen. Ruoka on ok, mutta viime kerralta käteen jäänyt kritiikki olisi tämä: mediumpihvi oli aika kaukana mediumista ja erittäin lähellä läpikypsää. Kolmekympin pihvin kanssa tässä saisi olla todella tarkkana. Lisukkeet ja muut kuulemma lunastivat edelleen. SF fajitaksissa, lisuke saisi ihan oikeasti olla muutakin kuin paistettua sipulia. Menussa lukee myös paprika, mutta sitä ei annoksesta kyllä löytynyt. Lohta määrällisesti vähän ja katkaravut täysin sitkokypsiä.
Nyt SKARPPIA Santa Fe! Vakkareina käyty yli 10vuotta mutta tällaisella hintatasolla ei voi alkaa syöttää ihmisille kypsää pihviä ja sipulia.
EK05 28.7.2015
Arvosana: 0

business
93
Salve
Work
Hietalahdenranta 5 C
Helsinki
00180
Finland
60.161263
24.929995
work
pref
010 766 4280
fax
010 766 4289
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/salve
http://www.ravintolasalve.fi/
finnish: Ravintola Salve on kiinteä osa Kampin ja erityisesti Hietalahden historiaa. Ravintolan kunniakas taival alkoi pienestä kioskista, jonka luukusta myytiin ruokaa ja tupakkaa lähinnä merimiehille jo vuonna 1897. Pitkästä ja värikkäästä historiastaan huolimatta Salve elää vahvasti ajan hermolla. Kuuluisat ja ehkäpä maan parhaat silakat sekä merimiesten kulta-ajoilta säilynyt Salven pannu ovat edelleen listalla – mitä nyt joku nykyään heittelee joukkoon silmänlumeeksi vihanneksiakin. Salven seinille on kertynyt asiakkaiden tuomia laivojen valokuvia, meri- ja laivamaalauksia, purjelaivojen pienoismalleja, laivakelloja ja upea kompassi. Yläkerran salin seinää koristaa komea, paksu köysi. Tarina ei kerro, mistä merimiehet ovat sen aikoinaan vohkineet ja kantaneet Salveen. Vuosien saatossa Salve on säilyttänyt sekä sisustuksensa että omaleimaisuutensa. Siitä onkin muodostunut eräänlainen aikuisten kulttiravintola, jossa viihtyvät niin taiteilijat, kirjailijat, työmiehet kuin herratkin sekä enenevässä määrin myös rouvat.
Salve
finnish

4
4
2
22 €
Kiva kokemus ulkomaan vieraiden kanssa. Erään ystävistä toive oli saada hirveä ja Salve oli ainoa ravintola jossa oli tätä maanantaina tarjolla, joten Salveen mentiin.
Hyvin perinteistä "kotiruokaa" mutta juurikin sitä mitä turisteille/ulkomaan vieraille haluaa näyttää ellei itse tykkää kokkailla.
Maksa-annos oli herkullinen joskin puolukkasose oli liian makeaa. Pekoni annoksessa oli turha lisäys. Hirvi kuuleman mukaan lunasti odotukset ja lihapullat ja kanakin olivat maukkaita.
Alkusalaattipöytä hieman ankea, eikä leipää näkynyt missään. Vesi voisi kuulua hintaan....
Omat vieraat olivat kuitenkin enemmän kuin tyytyväisiä, joten se tekee myös meistä tyytyväisiä Salven ruokaan. Palvelu ok.
EK05 28.7.2015
Arvosana: 0

business
167
Morrison's Grill & Green
Work
Ateneuminkuja
Helsinki
00100
Finland
60.169689
24.944189
work
pref
050-4432125
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/morrisons-grill-and-green
http://www.rafla.fi/morrisons
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
Amerikkalainen keittiö: MorriSon’s – Amerikkalaisesti muhkeimmillaan MorriSon’s Helsingin Ateneuminkujalla tarjoilee suuria annoksia Amerikan tyyliin – Biggest Burgers in Town! Burgereita, salaatteja, pihvejä – Amerikan malliin suurta ja näyttävää sekä tietenkin maistuvaa! Tilaa kannattaa jättää myös jälkiruoalle, vaikkapa herkulliselle Ben & Jerry’s jäätelölle! Lounasta MorriSon´sissa tarjoillaan arkipäivisin klo 11-15. Runsailla lounasannoksillamme jaksaa paahtaa loppupäivän. Tervetuloa nauttimaan reiluista annoksista, virkistävistä juomista ja rennosta meiningistä!
Morrison's Grill & Green
Amerikkalainen keittiö

4
1
3
15 €
Viiden hengen seurue keskellä viikkoa alkuillasta. Sisääntullessa kysyin pöytää ja ilmoitettiin, että tilaa ei ole, jonka jälkeen kysyin että eikö tuohon vapaaseen neljän hengen pöytään saa laitettua lisätuolia. Tilaa yllättäen löytyikin. Tilaus tehtiin piakkoin. Ruoan saapumisessa kesti suhteettoman kauan ottaen huomioon, että viiveestä ei ilmoitettu etukäteen ja kun ruoka saapui, yksi tilauksista oli väärä ja kahden hampurilaisen sämpylät jääkylmiä. Väärä tilaus lähti takaisin ja jäi sille tielleen. Muu seurue ehti syödä melkeinpä omat annoksensa puoleen väliin, ennenkö kysyttiin missä korjattu annos viipyy "kestää vielä n.10min" jolloin ilmoitettiin että annosta ei enää haluta kun muut ovat lähes syöneet, jätetään kokonaan väliin. Tämän jälkeen herättiin siihen, että nyt on aspakokemus mennyt aika huonosti ja alettiin hyvittelemään annosten hintoja ja tarjoamaan jälkiruokaa. Korjattu annos saatiin pöytään n. 25min siitä kun se oli palautettu ja ilmoitettiin, että se on ilmainen. Ihan kiva muuten, mutta muut olivat jo lähes valmiita ja aikataulu hieman kiireellinen joten siitä syötiin sitten se, mitä ehdittiin.
Ruoan taso oli hyvä, poislukien lämpötilojen vaihtelu, mutta asiakaspalvelussa massiivista parantamisen varaa. 1.Viiden hengen saa helposti tilavaan neljän hengen pöytään 2. Mokattu annos menee aina ekana korjattavaksi, ei "jonon perälle". 3. Hyvitys tarjotaan heti siinä vaiheessa kun moka on tehty ja sen korjaamiseen mennyt puoli tuntia, ei siinä vaiheessa kun asiakkaat antavat tiukkaa palautetta ja paha mieli on jo aiheutettu.
EK05 28.7.2015
Arvosana: 0

business
14560
Teng's Mansion
Work
Gyldenintie 2 b
Helsinki
00200
Finland
60.158661
24.87665
work
pref
0456034508
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/tengs-mansion
kiinalaista: Puhtaita kiinalaisia makuja suoraan Hongkongista! Meillä on myös ilmainen kotiinkuljetus Lauttasaaressa, soita ja tilaa! Tule syömään paikan päälle tai hae mukaan. Lounasajan jälkeen Take Away -10% (ei sis. päivällisiä)
Teng's Mansion
kiinalaista

3
3
2
17 €
Ihan ok-kokemus kotiinkuljetuksella.
Koko prosessi tilauksesta toimitukseen vei noin tunnin ja ruoka oli edelleen kuumaa.

Ruokailukaverille tuli porsasta ja chiliä, sekä mykyjä, itselleni paistettua nuudelia (sis. kana, katkarapu ja porsas) ja kasvis-kevätkääryleet.

Porsas oli menussa mainittu "friteerattuna" joten oli aika iso yllätys, kun possu oli ihan 'normaalia' possua kastikkeessa -lihassa oli myös paljon rustopaloja joka oli epämukavaa syödessä. Maku oli kuitenkin ruokailijan mukaan oikein hyvä.
Kannattanee kuitenkin viilata menun kuvausta koska friteeratulla yleensä kai tarkoitetaan taikinakuoressa uppopaistettua?

Omat nuudelini maistuivat hyvältä, joskaan en tunnistanut possua ruoastani. Vihanneksina oli käytetty hemapa-pussia... siitä aika iso miinus, hirveä tuote jo itsessään saati sitten aasialaisessa ruoassa.

Iso plussa palvelusta ja siitä, että kuljettivat ruokaa juhannusaattona kahdeksan aikaan illalla. Ruoka oli syötävää, annos ISO ja tyydytti nälän :)
EK05 20.6.2015
Arvosana: 0

business
13818
Sen Chay
Work
siltasaarenkatu 3-5
Helsinki
00530
Finland
60.177666
24.950275
work
pref
+358408352253
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/noutoherkku
http://www.facebook.com/pages/Sen-Chay/169008529957447
kasvisravintola
Sen Chay
kasvisravintola

3
4
4
10 €
5 hengen seurue lauantaina alkuillasta. Palvelu oli hymyilevää, ystävällistä ja nopeaa, yhden asiakkaan cola meinasi unohtua mutta sekin tuotiin ruoan yhteydessä kun asiasta muistutettiin. Ruoka itsessään oli ok, miinusta tosin 'vetisyydestä' ja asettelusta. Riisipaperirullat olivat vierailun tähti, 5 isoa mötköä edulliseen hintaan, maukkaita - näitä pitää hakea toistekin :)
EK05 27.3.2015
Arvosana: 0

business
13672
Thai Asia Take-Away
Work
Ratamestarinkatu 3
Helsinki
00520
Finland
60.19812
24.940649
work
pref
050-3006180
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/thai-asia-take-away
http://www.facebook.com/ThaiAsiaTakeAway
thaimaalainen take-away
Thai Asia Take-Away
thaimaalainen take-away

4
5
4
8 €
Lauantai-illan takeawaytä. Miellyttävää ja välitöntä palvelua, thairuoasta aina tykänneenä mutta varsinaisia ruokalajeja tuntemattomana kysyimme suosituksia ja niitä saimmekin. Annoksiksi valikoituivat Massaman Kai 7,50€ ja Massaman Nya 10€ thaikkutulisina. Ruoka tuli suht nopeasti ja saimme vielä menun mukaan, jotta jatkossa ruoat voi tilata valmiiksi noudettaviksi - Pasilan kulmilla kun asumme. Kiitos vinkistä omistajalle! Takeaway-annoksen koko oli molemmille enemmän kuin riittävä, pienestä ei mielestäni voi kyllä puhua. Itselläni jäi puolet seuraavaa ruokailua varten, miehellä hieman vähemmän.
Maut hyviä ja freesejä, vihannekset mukavan rapsakoita (ei ylikeitettyä mössöä). Tulemme uudestaankin! Puskaradio vain soimaan, ettei tämä thaihelmi katoa kartalta.
EK05 5.10.2013
Arvosana: 2

business
10597
Stone's beer & burgers
Work
Keskuskatu 4
Helsinki
00100
Finland
60.169247
24.942484
work
pref
010 76 63741
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gastropub-stones
http://www.stonespub.fi
gastropub, burgers, beer: SPECIAL BEERS & HOUSEMADE BURGERS Parhaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistetut burgerit sekä kattava valikoima erikoisoluita odottavat elämästä nautiskelevia. Stone´s painottaa ruoissaan paikallisuutta ja luomua – asiakkaille tarjotaankin aitoja makuelämyksiä. Stone´s sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja sen viihtyisät puitteet sopivat illan istumiseen kaveriporukassa, tai ihan muuten vaan. Stone´sissa voit vuokrata käyttöösi 10 hengen kabinetin, jossa on kokousvarustelu, äänieristys ja vuokraan sisältyvä äänentoistolaitteisto.
Stone's beer & burgers
gastropub, burgers, beer

2
4
2
27 €
Ihan ok-kokemus pulled pork-purilaisesta, mutta juuri sen suurempia ylistyssanoja ei voi ladella. Sämpylä oli äärettömän pieni, en ole ihan varma oliko sillä edes kokonaista pohjaa... päällä kasa possua, pari siivua beksonia, vähän salaattia ja tomaattia ja se siinä. Coleslawsta sai maksaa 4euroa lisää, melkein 20euron settinä aika surullinen kokemus, nälkä jäi. Juomavalikoiman olen kuvitellut olevan kärkipäästä, mutta suurelle oluen ystävälle ei löytynyt yhtäkään uutta tuttavuutta.

Suurimmat plussat Stone's veti kotiin mahtavasta rennosta palvelusta, sekä savuviski-suklaakakusta (mielestäni tosin enemmänkin brownie), kakussa maku ja koostumus aivan nappikohdallaan ja sitä voin lämpimästi suositella.
EK05 5.4.2013
Arvosana: 0

business
12538
Pasilan Pizzapalvelu
Work
Asemapäällikönkatu 3
Helsinki
00520
Finland
60.199108
24.942274
work
pref
09 4289 2182
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pasilan-pizzapalvelu
http://pasilanpizzapalvelu.fi
pizza, kebab, falafel
Pasilan Pizzapalvelu
pizza, kebab, falafel

4
4
5
8 €
Kävimme sunnuntaina ostamassa pari pizzaa mukaan, tarkistin vielä tiskillä että tarjous "2 pizzaa+1,5l limu 15€" on voimassa ja olihan se, että per nassu päivällinen maksoi 7,5€. Tilat olivat siistit ja niissä oli mukava odottaa. Pizzat herkullisia! Meheviä ja täytteitä tarpeeksi, taikina hyvä. Tilasimme nro 8. Fresco (tomaatti, feta, rucola, pesto) ja nro 26. Sevgi (kinkku, pekoni, salami, smetana,tuplajuusto, valkosipuli). Molemmat syöjät tulivat onnellisiksi. Plussaa sijainnista ja erinomaisista kotisivuista.
EK05 30.9.2012
Arvosana: 1

business
10805
Bravuria
Work
Salomonkatu 1
Helsinki
00100
Finland
60.170872
24.935659
work
pref
010 7663 710
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bravuria
http://www.bravuria.fi
italialaista: Bravuria tarjoaa herkullista itsetehtyä pastaa, Josper-puuhiiligrillissä valmistettuja meheviä herkkuja, pizzaa, salaatteja ja antipasteja. Bravurian oma pasta on koko toiminnan ydin ja suuri ylpeyden aihe. Perinteiseen tapaan pastakoneella munista ja jauhoista tehtävä pasta valmistetaan aina alusta asti itse paikan päällä.
Bravuria
italialaista

4
4
3
14 €
Tykkään joka kerta yhtä paljon :) pasta on mehevää ja tuoretta ja annosta voi hieman tuunata omien toiveidensa mukaan (esim. paljon valkosipulia ja jonkinverran chiliä ;) turistilauman valloittaessa pastatiskin tuli viimeksi tilattua pizzaa ja se ylitti odotukset, ihanaa tuoretta ja rapsakkaa. Ainoa miinus siitä, että maksullinen extraparmesan näytti aivan samalta, kuin pizza ilman extraa - hmh. Palvelu on ripeää, tehokasta, mutta silti todella ystävällistä. Sisustus ei ole niin mieleeni, mutta menettelee hyvän ruoan ohella.
EK05 19.8.2012
Arvosana: 0

business
9019
King Kebab
Work
Mäkelänkatu 31
Helsinki
00550
Finland
60.194984
24.956553
work
pref
09 321 8878
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/king-kebab
http://www.facebook.com/pages/King-Kebab/162891647065381
pizza/kebab
King Kebab
pizza/kebab

2
2
2
12 €
Ilmeisesti paikassa pitäisi testata kebabbia ja jättää pizzat rauhaan, sillä 12euron perhepizza jäi toiselta aterioijalta lähes syömättä. Rasvaa, jalapenoja ja salamisiivuja, kehno lätty.
EK05 19.8.2012
Arvosana: 4

business
12194
Thai Orchid Kamppi Thai-Viet Kitchen
Work
Urho Kekkosen katu 1
Helsinki
00100
Finland
60.169262
24.934061
work
pref
+358453109228
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/orchid-thai-viet-kitchen
http://www.thaimaalainenravintola.fi/
thaimaalaista ja vietnam: Olemme erikoistuneet klassisen ja moderniin Thaimaalainen ja Vietnammilainen ruokaan. Orchid ravintola on sijoitettu sopivasti keskelle Helsinkiä, joten se on suosittu lounas- ja päivälliskohde paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa. Käytämme vain tuoreita elintarvikkeita ja vihanneksia sekä aitoja thaimaalaisia ja vietnammilaisia yrttejä ja mausteita. Kokeillamme ja tarjoiluhenkilökunnallamme on pitkä kokemus ravintola-alalla. Kokkimme matkustavat säännöllisesti Thaimaahan hankkimaan uusia ideoita, inspiraatioita ja kulinaarisia taitoja. Tuloksena on valikoima, joka perustuu vanhaan perinteeseen ja moderneihin ruokiin. Hyvän ruuan ja juoman ohella pääset Thaimaan-visiitille sisustuksen ja rauhallisen ilmapiirin ympäröimänä. Pyrimme aina viimeisteltyyn ja erityisen hyvään makuelämykseen, josta jokainen vieraamme voi nauttia. Meillä viihtyy pidempään niin hyvien ystävien seurassa kuin liikelounaallakin. A-oikeuksilla varustetussa ravintolassamme on mahdollista maistaa myös aitoa thaimaalaista Singha-olutta ja Mekong Wiskiä, joka on monelle ruokamatkalla Thaimaahan se piste iin päälle. ORCHID THAI-VIET KITCHEN Kamppi Food Court, Kamppikeskus E-taso Urhokekkosenkatu 1, 00100 HKI puh. 045 310 9228
Thai Orchid Kamppi Thai-Viet Kitchen
thaimaalaista ja vietnam

2
3
2
Lounas
9 €
Oma kananuudeliannokseni oli lounaalla ihan ok ja kanaa oli runsaasti, mutta annoksesta kuitenkin puuttui maku. Oli kanaa, oli nuudelia, mutta minkäänlaista soosin makua en erottanut vaikka sitäkin olisi pitänyt olla. Annoskoko oli suuri. Seuralaisen nauta sen sijaan oli mukavan tulinen ja maukas, mukana riisiä. Vaikka annokset olivat isoja, palvelu ihan ok ei kokemus sytyttänyt halua vierailla uudestaan.
EK05 19.8.2012
Arvosana: 0

business
10049
Ravintola 91.1 Pulttitie
Work
Pulttitie 1
Helsinki
00880
Finland
60.210785
25.053164
work
pref
09-755 3800
fax
09-8775 0567
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-911-ita-helsinki
http://www.kolumbus.fi/hasan/pultti/ravintola911.htm
Ravintola 91.1 Pulttitie

3
4
3
Lounas
8 €
Kotiruokatyyppistä lounasta, mutta aina niin maukasta! Palvelu on huumorintajuista ja ripeää, hinnat hieman korkeat mutta etenkin takeaway-annoksissa ruokaa on kahdelle päivälle :) Suosittelen ottamaan salaattipöydän (6€) tai paistettua kalaa (n. 8€), mahtavaa! Takeawayn peruannoksiin kuuluu myös pieni erillinen kippo salaatille, leipä ja jäätelö!
EK05 22.11.2011
Arvosana: 0

business
11686
Hoshito
Work
Arkadiankatu 21
Helsinki
00100
Finland
60.171341
24.925917
work
pref
+358504325063
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/japanilainen-ravintola-hoshito
http://www.hoshito.fi
japanilaista
Hoshito
japanilaista

5
4
5
17 €
Aivan ihana japanilainen ja sijainti ilahduttava lähellä asuvalle. Ruoka oli raikasta, puhtaat maut ja kauniisti aseteltu. Salmon Duke-don, eli soijassa ja inkiväärissä marinoitua raakaa lohta ja riisiä ylitti odotuksemme (vaikka olisin kaivannut ehkä tipan lisää soijaa riisiin), alkuun söimme molemmat päivän sashimina lohta vaikka vaihtoehtoja oli kolme erilaista. Alkupalan ja runsaan pääruoan sai siis alle 20eurolla!
Hieman kahvilanoloinen tila, mutta erittäin siisti ja kodikas. Omaa tunnelmaansa tuo se, että keittiö on samoissa tiloissa. Palvelu ystävällistä ja nopeaa! Paikkoja vain 16(?) ja pöytä kannattaa todellakin varata.
EK05 20.9.2011
Arvosana: 2

business
390
Villa Thai
Work
Bulevardi 28
Helsinki
00120
Finland
60.163548
24.935404
work
pref
+358 40 828 4456
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/villa-thai
http://www.villathai.com
thaimaalaista
Villa Thai
thaimaalaista

3
3
2
25 €
Ihan ok kokemus, ruoka tosin mielestäni samanlaista keskitasoa kun muuallakin Helsingissä. Puitteet hienot ja sopii sen puolesta vaikka romanttiselle illalliselle.
Miinusta myös pelkästään englannin kielisestä palvelusta, vanhemmalle väelle saa olla itse tulkkina.

Olin itse varannut sunnuntaille 17 pöydän ja saanut varausvahvistuksen, mutta jouduin soittelemaan ravintolaan, kun ovet olivat lukossa ja lapuissa lukikin nettisivuista poiketen 17.30. Onneksi pääsimme sisälle sovittuun aikaan - kuten toinenkin pöytävarausryhmä.
EK05 3.4.2011
Arvosana: 0

business
10839
Itamae Sushi
Work
Mannerheimintie 14, Forum
Helsinki
00100
Finland
60.168594
24.939631
work
pref
09 6980091
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/itamae-sushi
Itamae Sushi

4
4
4
10 €
Huom. hinta oli SyöHelsinki tarjous, 15 palaa 10eurolla. Settiin kuului 3 lohinigiriä, 2 ebiä, 2 munakasnigiriä, 1 suriminigiri, 2 mangomakia, 2 kurkkumakia, 2 ?makia, 1 inarisushi. Laatu oli erinomainen, riisi maustettu oikein, lohipalat oikein meheviä ja paksuja - ainoastaan munakkaiden kohdalla nigirin rakenne ei meinannut kestää. Ehdottomasti suosittelen, menua selaillen voisin käydä ilman tarjouksiakin :) hyvä kilpailija Helsingin muille sushipaikoille.
EK05 21.3.2011
Arvosana: 2

business
10617
Rice Garden
Work
Siltasaarenkatu 12
Helsinki
00530
Finland
60.178425
24.949223
work
pref
0401376364
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-bar1
sushia: Sushi Bar, helsingin hakaniemessä A-oikeudet
Rice Garden
sushia

4
3
3
13 €
Ok paikka, kalat ja muut ainekset tuoreita, mutta tosiaan riisiviinietikkaa olisi saanut olla hieman enemmän.
Hyvä maku ja koostumus, itseltä plussaa isoista paloista ;) ulkonäköä voisi vielä hieman viilata.

Toivottavasti paikan sisustusta vielä petrataan, vähän ankeahko, mutta ei syy sorsimiseen :)
EK05 7.1.2011
Arvosana: -2

business
243
Maya Bar & Grill
Work
Mikonkatu 18
Helsinki
00100
Finland
60.172119
24.944908
work
pref
(09) 666 554
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/maya-bar-and-grill
http://www.maya.fi/
latinoamerikkalaista
Maya Bar & Grill
latinoamerikkalaista

4
4
3
23 €
Erittäin mehevää ruokaa ja todella ystävällinen henkilökunta, suosittelen pienen budjetin omaaville illallispaikaksi.
EK05 23.12.2009
Arvosana: 1

business
1776
Piccolo Pizza
Work
Ratapihantie 6
Helsinki
00520
Finland
60.198673
24.932613
work
pref
09 148 1193
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/piccolo-pizza
pizzaa
Piccolo Pizza
pizzaa

4
2
3
4 €
Ottaisin enemmin mukaan, kuin söisin paikan päällä.

Pizzaslicet ja kebabit herkullisia ja palvelu nopeaa, mutta hieman ynseää.
EK05 23.12.2009
Arvosana: 1
Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers