Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Asijantuntija 10 arvostelua

Lahtelaiset eivät tiedä mitään hyvästä ruoasta, olenkin täällä antamassa suuntaa missä kannattaa syödä ja missä ei.
%count% arvostelua 10

Tapahtumat

Asijantuntija arvosteli ravintolan Saksalan Pizzeria: Taso laskenut todella paljon viime aikoina.
9 €
Asijantuntija lisäsi ravintolan Lounasravintola Halabja suosikkilistalleen.
Asijantuntija arvosteli ravintolan Lounasravintola Halabja: Lounaalla tullut käytyä ja tilattua myös listalta.
11 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Siipiravintola Lahti: Todella monessa siivessä oli luut säröinä sisällä, joka teki siivistä lähes syömäkelvottomia.
10 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Saksalan Pizzeria: Ruoan laatu on huonontunut ja tilasipa sitten kotiin tai söi paikan päällä, ei ruoka aina ole lämmintä, vaikka sitä pitivätkin tosi kauan mikrossa (mikrossa vika?).
9 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Siipiravintola Lahti: Todella monessa siivessä oli luut säröinä sisällä, joka teki siivistä lähes syömäkelvottomia.
Lounas
10 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Burger City: Tulipa sitten tilattua tuo lihalautanen, koska karppaan ja mitenkäs kävikään.
Lounas
13 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Burger City: Tilasin lihalautasen, koska teki mieli lihaa.
Lounas
13 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Siipiravintola Lahti: Eilisen vierailun perusteella kannattaa käydä pian testaamassa vasta Lahteen avatun Siipiravintolan safkoja, sillä tämä pulju ei kauaa Lahdessa ole!
13 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Pika Kievari: Wingsit ovat huonoja ja kalliita.
Asijantuntija arvosteli ravintolan Kiinalainen ravintola Hua Du: Kiinalainen ravintola, jossa ei saa friteerattuja kanapalloja lounasaikaan?
Asijantuntija lisäsi ravintolan Ravintola Turkinpippuri suosikkilistalleen.
Asijantuntija arvosteli ravintolan Ravintola Turkinpippuri: Turkinpippurista saa hyvät kebabit (Nastolan parhaat) ja suosittelenkin tulisen ruoan ystäviä tilaamaan annokset supertulisena.
8 €
Asijantuntija lisäsi ravintolan Pancho Villa suosikkilistalleen.
Asijantuntija arvosteli ravintolan Pancho Villa: Kokit ja tarjoilijat ajoittain hieman huolimattomia ja sama annos saattaa olla eri päivinä erilainen, riippuen kuka kokkaa ja tarjoilee.
15 €
Asijantuntija lisäsi ravintolan Saksalan Pizzeria suosikkilistalleen.
Asijantuntija arvosteli ravintolan Saksalan Pizzeria: Yksi Lahden parhaimmista pizzerioista joka tarjoaa vähän enemmän omatyylisiä pizzoja kuin ne perus "ooppera spesiaal" -mestat.
8 €
Asijantuntija arvosteli ravintolan Ravintola Lucky House Karjalankatu 1: Arvosteluni koskee buffetia, en ole paikan päällä ikinä tilannut listalta.
7 €

area.social.login.providers