Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

2good 7 arvostelua

%count% arvostelua 7

Tapahtumat

2good arvosteli ravintolan Pizzeria Hot Gar Grilli: Tulipa käytyä pitkään aikaan Hot Carilla haukkaamassa kerrosburgerit & oli muuten hyvä setti!
2good arvosteli ravintolan Muikkuravintola Sampo: Sammon muekut - ei oo parempoo!
2good arvosteli ravintolan Etelän Kebab House: Hmmm....useamman kerran syöneenä tämän paikan annoksia voisin sanoa,että ota kebabia mutta en välttämättä suosittele pizzoja...Ihan parasta täällä on joka kerta ollut pitakebabit.Ei kertaakaan ole tullut huonoa pitaa,aina hyvät setit.Kebab hyvää,kastikkeet hyvät,salaatti on hyvä kans - tästä 10 pistettä.
2good arvosteli ravintolan Galata Kebab House: Jaahas jaahas,kebabbia kebabbia.Muuta en ole heiltä ostanutkaan, kuin kebabbia ja täytyy kyllä sanoa ettei ole huono kebab tässä paikassa.
2good arvosteli ravintolan Golden Unicorn: Hmmm,mitähän tästä nyt sanois...Paikka on mielestäni hyvällä paikalla,tilat on siistit,palvelu ystävällistä jne.
2good arvosteli ravintolan Subway Näsilinnankatu: Ihan jees,perus kamaa.Subille on paikkansa ja aikansa - mulle yleensä baarin jälkeen tai dagen efter tilanteissa.
2good arvosteli ravintolan Gastropub Tuulensuu: Ihan hyvä paikka.Otin jonkun makkara/juustolautasen ja se ei ollu niin hyvä kun ajattelin.Vähän oli kuivaa juustoa ja makkaraa - tosin chorizo oli tosi hyvä!

area.social.login.providers