Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

13131
Scandic Riihimäki, ravintola
Work
Hämeenaukio 1
Riihimäki
11100
Finland
60.735172
24.767904
work
pref
0197721
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/scandic-riihimaki
http://https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/riihimaki/scandic-riihimaki/ravintola-ja-baari/ravintola?cmpid=pa_eat
ruokaravintola: Scandic Riihimäen ravintola on viihtyisä illallisravintola Riihimäen teatterin yhteydessä. Ravintolan keittiö tuo pohjoismaiset klassikkoannokset tähän päivään rennoilla ja moderneilla resepteillä. Voit ostaa ravintolasta myös teatteri- ja illallispaketteja sekä piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.
Hämeenaukio 1, 11100 Riihimäki
0197721
http://https://www.scandichote...
Scandic Riihimäen ravintola on viihtyisä illallisravintola Riihimäen teatterin yhteydessä. Ravintolan keittiö tuo pohjoismaiset klassikkoannokset tähän päivään rennoilla ja moderneilla resepteillä. Voit ostaa ravintolasta myös teatteri- ja illallispaketteja sekä piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers