Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

16022
Ravintola Aune
Work
Kristiinankatu 5
Turku
20100
Finland
60.44902
22.264879
work
pref
044 776 0660
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-aune
http://ravintolaaune.fi/
gastropub: Tervetuloa Aunen kodikkaaseen tunnelmaan! Kahdenkymmenen vuoden haaveilun ja suunnittelun pohjalta syntyi pieni mutta sitäkin karismaattisempi Aune. Ruoka, juoma sekä aito rakkaus ravintolabisnekseen yhdistävät tätä sympaattista olohuonepubia. Täällä viihtyy huomaamattaan vaikka koko illan! Aune tarjoaa laajan juomalistan lisäksi modernia katuruokaa, tapaksia ja salaatteja. Paljon kehuja saanutta Aunen härkää kannattaa tulla maistamaan vähän kauempaakin! Yllätti nälkä sitten alkuillasta tai aamuyöstä, Aunen grillit ovat kuumina koko aukioloajan. 50-paikkainen ydinkeskustalainen gastropub on saanut nimensä talossa joskus omaa ateljeetaan pitäneestä norjalaiselta valokuvaaja Ole Jonsen Aunelta. Sisustus on omistajien käsialaa ja heille tärkeät ja henkilökohtaiset asiat ja esineet ovat osa sisustusta. Aune on ihanan valloittava persoona! Käy peremmälle viihtymään ja nauttimaan elämän pienistä herkuista!
Kristiinankatu 5, 20100 Turku
044 776 0660
http://ravintolaaune.fi/
Tervetuloa Aunen kodikkaaseen tunnelmaan! Kahdenkymmenen vuoden haaveilun ja suunnittelun pohjalta syntyi pieni mutta sitäkin karismaattisempi Aune. Ruoka, juoma sekä aito rakkaus ravintolabisnekseen yhdistävät tätä sympaattista olohuonepubia. Täällä viihtyy huomaamattaan vaikka koko illan! Aune tarjoaa laajan juomalistan lisäksi modernia katuruokaa, tapaksia ja salaatteja. Paljon kehuja saanutta Aunen härkää kannattaa tulla maistamaan vähän kauempaakin! Yllätti nälkä sitten alkuillasta tai aamuyöstä, Aunen grillit ovat kuumina koko aukioloajan. 50-paikkainen ydinkeskustalainen gastropub on saanut nimensä talossa joskus omaa ateljeetaan pitäneestä norjalaiselta valokuvaaja Ole Jonsen Aunelta. Sisustus on omistajien käsialaa ja heille tärkeät ja henkilökohtaiset asiat ja esineet ovat osa sisustusta. Aune on ihanan valloittava persoona! Käy peremmälle viihtymään ja nauttimaan elämän pienistä herkuista!
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.

À la carte -lista

AUNEN TAPAKSET

Manchego-juustoa keksillä chilihillon kera 5 € /kpl
Friteerattua Halloumia 5 € /kpl
Härkäcompote varrasleivällä 5 € /kpl
Bruschetta 5 € /kpl
Oliivilajitelma 5 € /kpl
Prosciuttoa ja salamia 5 € /kpl
Perunaveneet ja dippi 5 € /kpl

AUNEN SALAATIT

Halloumisalaatti 14€
Kalkkunasalaatti 14€
Maalaissalaatti 14 €

AUNEN PÄÄRUOAT

AUNEN HÄRKÄÄ
Suussasulava 200g grillattu pihvi yön yli haudutetusta Black Angus-härän niskasta 19 €

KOLMEN JUUSTON BURGER
180g naudan jauhelihapihvi, mustaleimaa, cheddaria ja castelloa 16 €

KALKKUNABURGER
Mehukkaita grillattuja kalkkunafileen siivuja ja chilihilloa 16 €

PUNAJUURIBURGER
Punajuuripihvi ja grillattua halloumia 14 €

Kaikkiin annoksiin kuuluu rapeat perunaveneet ja dippi.

Tuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia.
Kysy poikkeuksista ja muista allergeeneistä henkilökunnalta.

area.social.login.providers