Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47778
Maku Turku
Work
Stålarminkatu 5
Turku
20810
Finland
60.439365
22.260242
work
pref
045-1806900
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/maku-turku
http://https://www.makuturku.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=30192&culture=fi-FI
Aasialainen ravintola: HERKULLISTA AASIALAISTA RUOKAA Tarjoamme arkipäivisin maistuvan lounasbuffetin ja iltaisin sekä viikonloppuisin alati vaihtuvan menun parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista tehtynä. Listaltamme löytyy runsas valikoima niin liha-, kala- kuin kasvisruokiakin. Annoksemme saa myös mukaan. miellyttävässä turkulais-miljöössä VIETNAMILAIStEN KOKKIEN RESEPTEILLÄ Pääkokkimme Duc ja Hieu suunnittelevat ja valmistavat kaikki annoksemme vuosien kokemuksella, ammattitaidolla ja loputtomalla intohimolla ruoanlaittoa kohtaan. MIELLYTTÄVÄSSÄ TURKULAISMILJÖÖSSÄ Ravintolamme sijaitsee hienolla paikalla aivan martin sydämessä Stålarminkadun varrella. Meille on aina helppoa ja vaivatonta saapua joka puolelta Turkua ja miksei hieman kauempaakin.

Maku Turku

Aasialainen ravintola
Stålarminkatu 5, 20810 Turku
045-1806900
http://https://www.makuturku.f...
Varaa pöytä tästä »
HERKULLISTA AASIALAISTA RUOKAA Tarjoamme arkipäivisin maistuvan lounasbuffetin ja iltaisin sekä viikonloppuisin alati vaihtuvan menun parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista tehtynä. Listaltamme löytyy runsas valikoima niin liha-, kala- kuin kasvisruokiakin. Annoksemme saa myös mukaan. miellyttävässä turkulais-miljöössä VIETNAMILAIStEN KOKKIEN RESEPTEILLÄ Pääkokkimme Duc ja Hieu suunnittelevat ja valmistavat kaikki annoksemme vuosien kokemuksella, ammattitaidolla ja loputtomalla intohimolla ruoanlaittoa kohtaan. MIELLYTTÄVÄSSÄ TURKULAISMILJÖÖSSÄ Ravintolamme sijaitsee hienolla paikalla aivan martin sydämessä Stålarminkadun varrella. Meille on aina helppoa ja vaivatonta saapua joka puolelta Turkua ja miksei hieman kauempaakin.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

area.social.login.providers