Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

12854
Hiili - American Bar & Grill
Work
Aurakatu 6, 2. krs
Turku
20100
Finland
60.450176
22.267281
work
pref
0447177440
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/hiili-american-bar-grill
http://www.hiiliravintola.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
BBQ ja Pizzat: Ruokaravintola Hiili tarjoaa aidon BBQ-elämyksen upealla näköalapaikalla aivan Turun sydämessä. Listaamme on täydennetty myös herkullisilla Pizzoilla. Hiilen keittiömestarit ovat kehitelleet omia BBQ-kastikkeita ja annoksissa käytetään ainoastaan aitoja alkuperäisiä raaka-aineita. Hiilen rennosta tunnelmasta nauttii pidempäänkin vaikka baarin puolella, jossa on tarjolla laaja kansainvälinen drinkkivalikoima. Hiilen viinilista on myös kattava. Cappuchino, Corretto, Espresso ja monet muut erikoiskahvit kuuluvat tarjontaan. Tee pöytävaraus seurueellesi kätevästi Online-varausjärjestelmästämme www-sivuillamme (www.hiiliravintola.fi) tai soita numeroon 044 7177 440.
Aurakatu 6, 2. krs, 20100 Turku
0447177440
http://www.hiiliravintola.fi
Varaa pöytä tästä »
Ruokaravintola Hiili tarjoaa aidon BBQ-elämyksen upealla näköalapaikalla aivan Turun sydämessä. Listaamme on täydennetty myös herkullisilla Pizzoilla. Hiilen keittiömestarit ovat kehitelleet omia BBQ-kastikkeita ja annoksissa käytetään ainoastaan aitoja alkuperäisiä raaka-aineita. Hiilen rennosta tunnelmasta nauttii pidempäänkin vaikka baarin puolella, jossa on tarjolla laaja kansainvälinen drinkkivalikoima. Hiilen viinilista on myös kattava. Cappuchino, Corretto, Espresso ja monet muut erikoiskahvit kuuluvat tarjontaan. Tee pöytävaraus seurueellesi kätevästi Online-varausjärjestelmästämme www-sivuillamme (www.hiiliravintola.fi) tai soita numeroon 044 7177 440.
Salmon burger
Salmon burger
Possun ribsit
Possun ribsit
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
area.social.login.providers