Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47652
Paja Bar
Work
Ratapihankatu 43
Tampere
33100
Finland
61.496883
23.77512
work
pref
0107860107
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/paja-bar
http://https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/paja-bar
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=9068&culture=fi-FI
Rento ravintola: Ravintola Paja Bar on tribuutti Manserokille. Manserock on yksi Tampereen tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista ilmiöistä ja se on tribuuttinsa ansainnut. Tunnelmaltaan rento ja vapaamuotoinen Paja Bar on luotu yhteistyössä Popedan, Eppu Normaalin ja Yön kanssa, mikä näkyy esimerkiksi seinillä olevissa esineistössä. Ruokalista sisältää burgereita ja pientä suolaista. Paja Barin oma CD-kokoelma on tamperelaisen musiikkialan vaikuttajan Epe Heleniuksen kokoama. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Tornille panemat useat oluet.

Paja Bar

Rento ravintola
Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
0107860107
http://https://www.raflaamo.fi...
Varaa pöytä tästä »
Ravintola Paja Bar on tribuutti Manserokille. Manserock on yksi Tampereen tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista ilmiöistä ja se on tribuuttinsa ansainnut. Tunnelmaltaan rento ja vapaamuotoinen Paja Bar on luotu yhteistyössä Popedan, Eppu Normaalin ja Yön kanssa, mikä näkyy esimerkiksi seinillä olevissa esineistössä. Ruokalista sisältää burgereita ja pientä suolaista. Paja Barin oma CD-kokoelma on tamperelaisen musiikkialan vaikuttajan Epe Heleniuksen kokoama. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Tornille panemat useat oluet.


Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers