Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

3278
Scandic Kajanus
Work
Koskikatu 3
Kajaani
87200
Finland
64.226402
27.7421
work
pref
0861641
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/scandic-kajanus-kajaani
http://https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/kajaani/scandic-kajanus/ravintola-ja-baari/ravintola ?cmpid=pa_eat
ruokaravintola: Scandic Kajanuksen ravintola on pitkien perinteiden ravintola, jossa on esiintynyt mm. Jazz-maailman tähti Dizzy Gillespie. Arkisin on tarjolla huokea kotiruokalounas buffetpöydästä. Iltaisin nautit pohjoismaisen keittiön klassikoita modernisti toteutettuna sesongin parhailla mauilla. Lapset viihtyvät ravintolan leikkihuoneessa. Kesäisin asiakkaita palvelee pieni terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.
Koskikatu 3, 87200 Kajaani
0861641
http://https://www.scandichote...
Scandic Kajanuksen ravintola on pitkien perinteiden ravintola, jossa on esiintynyt mm. Jazz-maailman tähti Dizzy Gillespie. Arkisin on tarjolla huokea kotiruokalounas buffetpöydästä. Iltaisin nautit pohjoismaisen keittiön klassikoita modernisti toteutettuna sesongin parhailla mauilla. Lapset viihtyvät ravintolan leikkihuoneessa. Kesäisin asiakkaita palvelee pieni terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

area.social.login.providers