Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

14255
Heinosen Leipomo - Kahvila - myymälä Centrum
Work
Kauppakatu 29
Joensuu
80100
Finland
62.603016
29.762793
work
pref
0458984484
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/heinosen-leipomo-kahvila-centrum
http://www.heinosenleipomo.fi
lounas kahvila kakut: Heinosen Leipomo on vanhin paikallinen leipomo. 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisien ja lähialueella asuvien elämään. Tuoreet ja samana päivänä leivotut hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Kahvila-myymälä Centrum sijaitsee aivan Joensuun ytimessä, liikekeskus Centrumin alakerrassa. Tule herkuttelemaan Heinosen Leipomon maukkailla kakuilla, leivoksilla, kahvileivillä ja suolaisilla herkuilla sekä erikoiskahveilla. Suurempaan nälkään tarjoamme päivittäin vaihtuvan ruokaisan salaattibuffetin, erilaisia lämpimiä leipiä sekä maistuvia keittoja ja laadukkaita wokkeja erityisruokavaliot huomioiden. Tule maistamaan paikallisesti jauhatettua Unison Coffee-kahvipaahtimon premium-kahvia! Piipahda siis aamiaisella tai lounaalla, kahvilla tai teellä, voileivällä tai herkuttelemassa kakkupalasella. Kahvilastamme löydät gluteenittomia sekä vegaanisia vaihtoetoja ja kaikki kahvimme saa kauramaidolla. Esteetön pääsy.
Kauppakatu 29, 80100 Joensuu
0458984484
http://www.heinosenleipomo.fi
Heinosen Leipomo on vanhin paikallinen leipomo. 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisien ja lähialueella asuvien elämään. Tuoreet ja samana päivänä leivotut hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Kahvila-myymälä Centrum sijaitsee aivan Joensuun ytimessä, liikekeskus Centrumin alakerrassa. Tule herkuttelemaan Heinosen Leipomon maukkailla kakuilla, leivoksilla, kahvileivillä ja suolaisilla herkuilla sekä erikoiskahveilla. Suurempaan nälkään tarjoamme päivittäin vaihtuvan ruokaisan salaattibuffetin, erilaisia lämpimiä leipiä sekä maistuvia keittoja ja laadukkaita wokkeja erityisruokavaliot huomioiden. Tule maistamaan paikallisesti jauhatettua Unison Coffee-kahvipaahtimon premium-kahvia! Piipahda siis aamiaisella tai lounaalla, kahvilla tai teellä, voileivällä tai herkuttelemassa kakkupalasella. Kahvilastamme löydät gluteenittomia sekä vegaanisia vaihtoetoja ja kaikki kahvimme saa kauramaidolla. Esteetön pääsy.

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers