Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47980
The Glass Helsinki
Work
C/O Kämp Galleria, Mikonkatu 1, krs. K1
Helsinki
00100
Finland
60.168274
24.945843
work
pref
0456789045
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/the-glass-helsinki
http://https://theglass.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=31978&culture=fi-FI
Pohjolan Bistro: Lautasella tarjoamme reipasta Pohjolan bistroa, jossa raaka-aineet tulevat läheltä, ja mausteet kaukaa. Olemme löytäneet huipputyypit keittiöön, ja tulemme tuomaan aitoa uutta Helsingin ravintolamaailmaan. Ravintolan, baarin ja kahvilan palvelusta vastaavat kokeneet ammattilaiset ja tulevaisuuden lupaukset suurella sydämellä ja aidolla halulla tehdä vierailustasi unohtumaton elämys. Arkena tarjoamme lounasta päivällä ja iltaisin a la cartea. Sunnuntaidsin tarjoilemme kaupungin parasta brunssia.

The Glass Helsinki

Pohjolan Bistro
C/O Kämp Galleria, Mikonkatu 1, krs. K1, 00100 Helsinki
0456789045
http://https://theglass.fi
Varaa pöytä tästä »
Lautasella tarjoamme reipasta Pohjolan bistroa, jossa raaka-aineet tulevat läheltä, ja mausteet kaukaa. Olemme löytäneet huipputyypit keittiöön, ja tulemme tuomaan aitoa uutta Helsingin ravintolamaailmaan. Ravintolan, baarin ja kahvilan palvelusta vastaavat kokeneet ammattilaiset ja tulevaisuuden lupaukset suurella sydämellä ja aidolla halulla tehdä vierailustasi unohtumaton elämys. Arkena tarjoamme lounasta päivällä ja iltaisin a la cartea. Sunnuntaidsin tarjoilemme kaupungin parasta brunssia.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
area.social.login.providers