Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

9700
Sushibar
Work
Uudenmaankatu 15
Helsinki
00120
Finland
60.164623
24.940531
work
pref
010 666 8456
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-bar
http://www.sushibar.fi/
sushia, viiniä: "Ennakkoluuloton kaupunkilainen Punavuoren sydämessä" Ajatus japanilaistyyppisen ruoan ja skandinaaviseen muotoilun yhdistämisestä syntyi Uudenmaankadulla perustaessamme Sushibarin. Henkilökunta on ravintolan sydän. Yhdessä avarramme käsityksiä perinteisestä sushista. Viinit tarkoittavat meille juoman sijaan elämystä. Sushibar sijaitsee elävässä korttelissa ja on vakiinnuttanut asemansa lounaspaikkana. Kiireisinä päivinä sushit voi ottaa mukaan. Iltaisin Sushibarissa viihdytään pidempään. Sushibar arvostaa kotimaista muotoilua. Linjakasta tilaa värittävät Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun opiskelijoiden vaihtuvat näyttelyt. Kortteliravintola on Design District Helsingin jäsen.

Sushibar

sushia, viiniä
Uudenmaankatu 15, 00120 Helsinki
010 666 8456
http://www.sushibar.fi/
"Ennakkoluuloton kaupunkilainen Punavuoren sydämessä" Ajatus japanilaistyyppisen ruoan ja skandinaaviseen muotoilun yhdistämisestä syntyi Uudenmaankadulla perustaessamme Sushibarin. Henkilökunta on ravintolan sydän. Yhdessä avarramme käsityksiä perinteisestä sushista. Viinit tarkoittavat meille juoman sijaan elämystä. Sushibar sijaitsee elävässä korttelissa ja on vakiinnuttanut asemansa lounaspaikkana. Kiireisinä päivinä sushit voi ottaa mukaan. Iltaisin Sushibarissa viihdytään pidempään. Sushibar arvostaa kotimaista muotoilua. Linjakasta tilaa värittävät Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun opiskelijoiden vaihtuvat näyttelyt. Kortteliravintola on Design District Helsingin jäsen.


Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.

À la carte -lista

Tarjolla on runsaasti erilaisia susheja. Panostamme reippaasti tuotekehittelyyn ja suurta osaa valikoimastamme ei saa muista ravintoloista. Olemme ennakkoluulottomia, mutta laadusta ei tingitä!

Lounaslista

Lounaslista ravintolan omilla sivuilla

Valitsemme lounaalle päivittäin kaksi eri kokoista sushilajitelmaa, joita voi täydentää vapaasti ravintolan listan nigireistä. Tarjoilemme lounasta ma–pe klo 11–15.

area.social.login.providers