Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.
Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
Crowne Plazan joulupöytä. Jonottamisen välttämiseksi kannatti tulla hieman aiemmin kuin buffetin alkamisen kellonlyömällä. Virheistä oppii. Kyseessä on hotellin ravintola, joihin minulla on ollut melko pidättyväinen suhtautuminen. Toisaalta ulkomailla usein hotellin ravintolat saavat tähtiä. Testataan siis mielenkiinnolla tämä. Crowne Plazan joulubuffetissa puitteet ovat hienot ja arvokkaat, tulee jollakin tavalla mieleen ruotsinlaivat, ja asiakaskunta on yhtä lailla hyvin heterogeenistä.
Kuten usein näissä kinkereissä, alkupalapöytä on se juttu. Parin lautasen taktiikalla saa hyvän kokonaisnäkemyksen tarjonnasta. Nostan esiin erityisesti siianmädin, sipulin ja smetanan pyhän kolminaisuuden, piparjuurella maustetun perunasalaatin, hunajapaahdetut juurekset sekä todella hyvät lammasmakkarat kotisinapilla ryyditettynä. Pääruoka on vastaavasti usein se ”pakollinen välikierros” ennen jälkiruokia. Oli kuitenkin pakko maistaa miedosti savustettua häränmarmorifileetä portviinikastikkeessa ja oheen valkosipuli-rosmariiniperunoita. Liha oli muutoin hyvää, mutta se ei varsinaisesti ollut miedosti savustettua, vaan vähän enemmän. Perunat ja uunijuurekset toimivat. Jälkiruokapöydästä jäi puuttumaan se kärkituote, joka jättäisi muut varjoon. Maltanriisi appelsiikastikkeessa oli ihan hyvä, kuten myös karamellivanukas. Suklaa-vaniljakakku oli tästä porukasta ehkä se paras, koska mielenkiintoiset pipari-macaronit olivat turhan kuivia.
Ei tästä välttämättä täyttä hintaa maksaisi, mutta puoleen hintaan kannattaa ehdottomasti kokeilla. Palvelu oli yllättävän hapuilevaa: pöydät menivät sekaisin ja punaviiniä melkein kaadettiin jo käytettyyn valkoviinilasiin. Viinilistalta laseittain sai vain kahta viiniä – siitä miinus.
Kysessä oli Vappulounas, mutta se olin paljon parempi kuin nää tälläiset juhlalounaat yleensä Ruoka oli koko ajan kauniisti katettuna ja lajeja oli riittävästi. Hebkilökunta oli ystävällistä ja vesilasia täytettiin koko ajan ja uudet aterimet tuotiin ihan pyytämättä. Taidamme mennä tänne ensi vuonnakin, Ja sitä ennen joku kerta kokeilemaan mitä paikka toimi normaalitilanteessa
Kuten usein näissä kinkereissä, alkupalapöytä on se juttu. Parin lautasen taktiikalla saa hyvän kokonaisnäkemyksen tarjonnasta. Nostan esiin erityisesti siianmädin, sipulin ja smetanan pyhän kolminaisuuden, piparjuurella maustetun perunasalaatin, hunajapaahdetut juurekset sekä todella hyvät lammasmakkarat kotisinapilla ryyditettynä. Pääruoka on vastaavasti usein se ”pakollinen välikierros” ennen jälkiruokia. Oli kuitenkin pakko maistaa miedosti savustettua häränmarmorifileetä portviinikastikkeessa ja oheen valkosipuli-rosmariiniperunoita. Liha oli muutoin hyvää, mutta se ei varsinaisesti ollut miedosti savustettua, vaan vähän enemmän. Perunat ja uunijuurekset toimivat. Jälkiruokapöydästä jäi puuttumaan se kärkituote, joka jättäisi muut varjoon. Maltanriisi appelsiikastikkeessa oli ihan hyvä, kuten myös karamellivanukas. Suklaa-vaniljakakku oli tästä porukasta ehkä se paras, koska mielenkiintoiset pipari-macaronit olivat turhan kuivia.
Ei tästä välttämättä täyttä hintaa maksaisi, mutta puoleen hintaan kannattaa ehdottomasti kokeilla. Palvelu oli yllättävän hapuilevaa: pöydät menivät sekaisin ja punaviiniä melkein kaadettiin jo käytettyyn valkoviinilasiin. Viinilistalta laseittain sai vain kahta viiniä – siitä miinus.