Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47964
Roban Herkkukauppa
Work
Iso Roobertinkatu 17-19
Helsinki
00120
Finland
60.163185
24.941017
work
pref
0458787075
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/roban-herkkukauppa
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=19389&culture=fi-FI
Lounaasta yöpalaan: Meiltä saa paniineja, täytettyjä patonkeja, salaatteja, pita- ja rullakebabia sekä HotDogeja. Ruoissa on talon omat salaattikastike, vegepesto, marinoitu punasipuli sekä maustettu härskis. Olemme lounas-, päivällis-, ilta- sekä yöaikaan avoinna. Lisäksi meiltä saa pehmistä päivällä ja irtokarkkeja sekä muita herkkuja koko aukioloajan. Juomina on tuorepuristettuja mehuja, smoothieita, lähipaahtimoiden pavuista hyvää kahvia ja 15 erilaista haudutettavaa teetä.

Roban Herkkukauppa

Lounaasta yöpalaan
Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki
0458787075
Varaa pöytä tästä »
Meiltä saa paniineja, täytettyjä patonkeja, salaatteja, pita- ja rullakebabia sekä HotDogeja. Ruoissa on talon omat salaattikastike, vegepesto, marinoitu punasipuli sekä maustettu härskis. Olemme lounas-, päivällis-, ilta- sekä yöaikaan avoinna. Lisäksi meiltä saa pehmistä päivällä ja irtokarkkeja sekä muita herkkuja koko aukioloajan. Juomina on tuorepuristettuja mehuja, smoothieita, lähipaahtimoiden pavuista hyvää kahvia ja 15 erilaista haudutettavaa teetä.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers