Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47991
Ristorante La Locanda Herttoniemi
Work
Laivalahdenkaari 1
Helsinki
00810
Finland
60.191078
25.033892
work
pref
0503804477
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ristorante-la-locanda-herttoniemi
http://https://www.lalocanda.fi/herttoniemi/index.php
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=32214&culture=fi-FI
Välimeren keittiö: Välimerellinen herkuttelijan paratiisi Ristorante La Locandalla on jo aikaisemmin kaksi sisar ravintolaa, jotka sijaitsevat Vantaalla sekä Itäkeskuksessa. Ravintolamme tarjoaa Välimeren eri keittiöiden herkkuja uudella modernilla twistillä, perinteitä kunnioittaen. Välimeren keittiölle tyypillisesti käytämme annoksissa tuoreita kauden kasviksia ja vihanneksia, mausta ja laadusta tinkimättä. A la carte lista vie Italiaan ja Turkkiin. Italialaiselta listalta löytyvät veden kielelle tuovat salaatit, pastat, risotot ja muut keittiön erikoisuudet. Ravintolamme ylpeys on puuhiiliuuni, mistä monet ruuat saavat upean ja täyteläisen makunsa.
Laivalahdenkaari 1, 00810 Helsinki
0503804477
http://https://www.lalocanda.f...
Varaa pöytä tästä »
Välimerellinen herkuttelijan paratiisi Ristorante La Locandalla on jo aikaisemmin kaksi sisar ravintolaa, jotka sijaitsevat Vantaalla sekä Itäkeskuksessa. Ravintolamme tarjoaa Välimeren eri keittiöiden herkkuja uudella modernilla twistillä, perinteitä kunnioittaen. Välimeren keittiölle tyypillisesti käytämme annoksissa tuoreita kauden kasviksia ja vihanneksia, mausta ja laadusta tinkimättä. A la carte lista vie Italiaan ja Turkkiin. Italialaiselta listalta löytyvät veden kielelle tuovat salaatit, pastat, risotot ja muut keittiön erikoisuudet. Ravintolamme ylpeys on puuhiiliuuni, mistä monet ruuat saavat upean ja täyteläisen makunsa.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers