Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

48027
Restaurant Syke & Bistro Pulssi
Work
Mäkelänkatu 2
Helsinki
00500
Finland
60.190086
24.962254
work
pref
020 7600154
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/restaurant-syke--bistro-pulssi
http://https://www.juvenes.fi/syke
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=25756&culture=fi-FI
Ravintola & kokoustilat: Olemme avannet Helsingin Vallilaan Lääkäritaloon ravintolan, jossa henkilöstöravintolan lisäksi tarjoamme korkeatasoista juhla-, kokous - ja edustuspalvelua juhliin ja tapahtumiin. Lääkäritalossa on korkeatasoisia kokoustiloja, auditorio sekä tänä kesänä uusittu edustussauna. Katutasossa palvelee viihtyisä ravintola, kahvila ja kesäisin terassi. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä 300 ja kokoustiloissa 120. Tilauksesta palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Restaurant Syke & Bistro Pulssi

Ravintola & kokoustilat
Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki
020 7600154
http://https://www.juvenes.fi/...
Varaa pöytä tästä »
Olemme avannet Helsingin Vallilaan Lääkäritaloon ravintolan, jossa henkilöstöravintolan lisäksi tarjoamme korkeatasoista juhla-, kokous - ja edustuspalvelua juhliin ja tapahtumiin. Lääkäritalossa on korkeatasoisia kokoustiloja, auditorio sekä tänä kesänä uusittu edustussauna. Katutasossa palvelee viihtyisä ravintola, kahvila ja kesäisin terassi. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä 300 ja kokoustiloissa 120. Tilauksesta palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

area.social.login.providers