Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

48050
Ravintola Sump!
Work
Sompasaarenlaituri 12
Helsinki
00540
Finland
60.180981
24.974401
work
pref
0447004140
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-sump
http://sump.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=32860&culture=fi-FI
Mukava kortteliravintola: Ravintola Sump! on viime elokuussa ovensa avannut viihtyisä kortteliravintola Sompasaaren merellisessä naapurustossa. Sump! tarjoaa sekä lounasta että skandinaavista illallista satokauden parhaista raaka-aineista sesongin vaihtelut huomioiden. Juomatuote käsittää niin kotimaiset pienpanimo-oluet, hurmaavat cocktailit kuin eurooppalaiset pientuottajaviinit. Viihtyisä terassi meren ääressä palvelee keväästä syksyyn.

Ravintola Sump!

Mukava kortteliravintola
Sompasaarenlaituri 12, 00540 Helsinki
0447004140
http://sump.fi
Varaa pöytä tästä »
Ravintola Sump! on viime elokuussa ovensa avannut viihtyisä kortteliravintola Sompasaaren merellisessä naapurustossa. Sump! tarjoaa sekä lounasta että skandinaavista illallista satokauden parhaista raaka-aineista sesongin vaihtelut huomioiden. Juomatuote käsittää niin kotimaiset pienpanimo-oluet, hurmaavat cocktailit kuin eurooppalaiset pientuottajaviinit. Viihtyisä terassi meren ääressä palvelee keväästä syksyyn.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers