Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

48018
Ravintola Rosmariini
Work
Konalantie 47 D
Helsinki
00390
Finland
60.239697
24.846786
work
pref
0451329370
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-rosmariini
http://https://ravintolarosmariini.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=32566&culture=fi-FI
Eurooppalainen: Ravintola Rosmariini tarjoaa Konalassa maittavan lounaan klo 10:00-14:00. Ravintolan asiakastiloja on myös mahdollista vuokrata tilaisuuksiin. Päivittäin vaihtuva lounas tarjoillaan joka arkipäivä sisältäen kolme lämmintä ruokaa, myös kasvis- ja gluteenittomalla vaihtoehdolla. Lisäksi lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, kahvi, tee ja jälkiruoka. Lounasbuffet hintaan 9,70€ Juuri remontoidut tilamme mukautuvat joustavasti sekä perhejuhlien tapahtumapaikaksi, että yrityksien, kokouksien, koulutuksien, edustustilaisuuksien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Anna meidän auttaa sinua tilaisuuden järjestelyssä. Meiltä löydät palvelualttiin, idearikkaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka huomioi vaativimmatkin erityistarpeet ammattitaidolla. Ravintola sijaitsee osoitteessa Konalantie 47, D-portaan vieressä. Alueella on ilmainen kadunvarsipysäköinti. Kauppakeskus Ristikon pysäköintipiha on kävelymatkan päässä. Maksutavat: käteinen, kortti, easybreak, ePassi, Edenred-lounasseteli, ja Smartum-lounasseteli.
Konalantie 47 D, 00390 Helsinki
0451329370
http://https://ravintolarosmar...
Varaa pöytä tästä »
Ravintola Rosmariini tarjoaa Konalassa maittavan lounaan klo 10:00-14:00. Ravintolan asiakastiloja on myös mahdollista vuokrata tilaisuuksiin. Päivittäin vaihtuva lounas tarjoillaan joka arkipäivä sisältäen kolme lämmintä ruokaa, myös kasvis- ja gluteenittomalla vaihtoehdolla. Lisäksi lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, kahvi, tee ja jälkiruoka. Lounasbuffet hintaan 9,70€ Juuri remontoidut tilamme mukautuvat joustavasti sekä perhejuhlien tapahtumapaikaksi, että yrityksien, kokouksien, koulutuksien, edustustilaisuuksien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Anna meidän auttaa sinua tilaisuuden järjestelyssä. Meiltä löydät palvelualttiin, idearikkaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka huomioi vaativimmatkin erityistarpeet ammattitaidolla. Ravintola sijaitsee osoitteessa Konalantie 47, D-portaan vieressä. Alueella on ilmainen kadunvarsipysäköinti. Kauppakeskus Ristikon pysäköintipiha on kävelymatkan päässä. Maksutavat: käteinen, kortti, easybreak, ePassi, Edenred-lounasseteli, ja Smartum-lounasseteli.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

area.social.login.providers