Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

1906
Sodexo Carl August
Work
Lautatarhankatu 6
Helsinki
00580
Finland
60.188801
24.9706
work
pref
(09) 2514 6110
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-carl-august
http://www.sodexo.fi/carl-august
lounasta: Avara Ravintola Carl August sijaitsee Lindström Talon ensimmäisessä kerroksessa. Tarjoilee lounasta sekä heti aamusta 8 alkaen aamiaista. Caffelasta saa makeita ja suolaisia leivonnaisia ja tuoreita erikoiskahveja koko päivän ilta viiteen. Myös kokoustilaisuuksien tarjoilut sekä yksityistilaisuudet. Carl August toimii tarvittaessa tilausravintolana.
Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki
(09) 2514 6110
http://www.sodexo.fi/carl-augu...
Avara Ravintola Carl August sijaitsee Lindström Talon ensimmäisessä kerroksessa. Tarjoilee lounasta sekä heti aamusta 8 alkaen aamiaista. Caffelasta saa makeita ja suolaisia leivonnaisia ja tuoreita erikoiskahveja koko päivän ilta viiteen. Myös kokoustilaisuuksien tarjoilut sekä yksityistilaisuudet. Carl August toimii tarvittaessa tilausravintolana.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers