Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

14105
Presto
Work
Eteläesplanadi 14
Helsinki
00130
Finland
60.167084
24.947248
work
pref
09 6128 5350
fax
09 260 0059
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/presto
http://www.royalravintolat.com
italialaista: Presto – ravintola täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista italialaisista raaka-aineista! Bruschettat, pastat, pizzat, risotot... Prestossa näet, kuinka annoksesi valmistuu Mozzarella Barissa tai Trattorian pizzauunissa, käsityönä, rakkaudella valmistettuna. Jokaista suupalaa täydentävät herkulliset, huolella valikoidut juomat – nauti espresso, Hugo -cocktail tai lasi lempiviiniäsi juuri oikealla hetkellä, juuri oikein tarjoiltuna. Yläkerran Loungessa tapaat ystäväsi, kokoonnut työporukalla tai järjestät erilaisen asiakastilaisuuden. Työpäivän päättää Prosecco Time – tarjolla kaupungin kiinnostavin Prosecco-lista. Ja jos et malta lähteä kotiisi, niin vie Presto mukanasi! Kaupastamme voit ostaa valmiit kastikkeet, öljyt, pastat ja muut herkut sekä hyvän valikoiman kirjoja. Nauti siis Prestossa – ole kuin kotonasi!

Presto

italialaista
Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki
09 6128 5350
09 260 0059
http://www.royalravintolat.com
Presto – ravintola täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista italialaisista raaka-aineista! Bruschettat, pastat, pizzat, risotot... Prestossa näet, kuinka annoksesi valmistuu Mozzarella Barissa tai Trattorian pizzauunissa, käsityönä, rakkaudella valmistettuna. Jokaista suupalaa täydentävät herkulliset, huolella valikoidut juomat – nauti espresso, Hugo -cocktail tai lasi lempiviiniäsi juuri oikealla hetkellä, juuri oikein tarjoiltuna. Yläkerran Loungessa tapaat ystäväsi, kokoonnut työporukalla tai järjestät erilaisen asiakastilaisuuden. Työpäivän päättää Prosecco Time – tarjolla kaupungin kiinnostavin Prosecco-lista. Ja jos et malta lähteä kotiisi, niin vie Presto mukanasi! Kaupastamme voit ostaa valmiit kastikkeet, öljyt, pastat ja muut herkut sekä hyvän valikoiman kirjoja. Nauti siis Prestossa – ole kuin kotonasi!

Asiakkaiden ottamat kuvat


area.social.login.providers