Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47937
Pizza & Birra Levanto
Work
Svinhufudintie 1
Helsinki
00570
Finland
60.186195
25.00724
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pizza--birra-levanto-
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=31275&culture=fi-FI
Italialainen pizzeria. : Viihtyisä miljöö, laadukas ja rento palvelu, erinomainen ruoka ja hyvä juoma kulkevat käsikädessä Kulosaaren ostarin uudessa Pizza & Birra Levantossa. Tarjoilemme ensiluokkaista Roomalaista artesaanipizzaa, jonka vankkana perustana on Italiasta tuottamamme. pizzataikina, raikas hartaudella tekemämme tomaattikastike sekä laadukkaat raaka-aineet ja maistuvat juustot. Listamme sydän on tarkkaan harkitut raaka-aine yhditelmät jotta makukokemus olisi paras.

Pizza & Birra Levanto

Italialainen pizzeria.
Svinhufudintie 1, 00570 Helsinki
Varaa pöytä tästä »
Viihtyisä miljöö, laadukas ja rento palvelu, erinomainen ruoka ja hyvä juoma kulkevat käsikädessä Kulosaaren ostarin uudessa Pizza & Birra Levantossa. Tarjoilemme ensiluokkaista Roomalaista artesaanipizzaa, jonka vankkana perustana on Italiasta tuottamamme. pizzataikina, raikas hartaudella tekemämme tomaattikastike sekä laadukkaat raaka-aineet ja maistuvat juustot. Listamme sydän on tarkkaan harkitut raaka-aine yhditelmät jotta makukokemus olisi paras.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers